måndag 30 januari 2012

Albins rum

Hej!

Ni som renoverar vet ju hur segt man ibland kan tycka att allt går. Det känns som om underarbetet tar oändligt mycket tid! Jag ser verkligen fram emot att få börja inreda barnens lekrum på nedre våningen. Tanken är att de flesta leksaker ska förvaras där nere, en del blir såklart kvar i barnens rum uppe. Men visst är det praktiskt att ha dem samlade på ett ställe? Barnen vill helst vara där vi är och leka.





Annars fortsätter rensningen. En del leksaker kommer nog också att städas undan. Detta med förvaring är verkligen a och o. I Albins rum förvaras leksaker i en gammal resväska, runda boxar, hans hylla och i några fina väskor.




Ha en fin måndag!

Kram M

20 kommentarer:

  1. Håller med, visst tar det tid, särskilt om man inte känner för att ta tag i det igen efter ett uppehåll, så som vi har det.

    Vi fick vårt hus, ett stort på 9 rum och kök från 1925, i nov-11. Vi har fixat till köket och rivit väggen mellan kök/vardagsrum så nu är det ett stort rum på över 50 kvm!! Jätte härligt men som sagt det finns en del kvar...målning av tak, en brädvägg, fönsterfoder och fönster...men det får bli till våren.
    Sen ska det bredspackas på väggarna i vardagsrummet och tapetseras...det kan jag göra vilken dag som helst, men lusten finns liksom inte där just nu, då blir det inte bra.

    Längtar tills jag får piffa till det just nu istället :)

    Oj va mycket jag skrev...:-/

    Fint blir det hemma hos dig iaf!!
    Lycka till med resten

    Malin

    SvaraRadera
  2. Han har det så fint..-) Kram Stina

    SvaraRadera
  3. Alltså du(ni) har gjort så otroligt fint i barnens rum. Det är så mysigt, så barnsligt härligt. Me like :) Jag gillar verkligen den sängen. Vad är det för bredd på den och vart har ni köpt den? Min sons rum går i beige med giraffer på en fondvägg. Kanske du såg när jag gjorde det inlägget? Hans rum är inte färdiginrett ännu och känner väl inte paniken då han bara är 7 månader och dessutom sover i vårt rum. Men snart så ska det också inredas. Framöver när han blir äldre tror jag på att göra som ni. En vit bas med någon blå fondvägg. Vi får se. Nu går det i alla fall i beige/blått/rött. Har snöat in mig på en blå bas med vita stjärnor. Det är så fint!

    Kram Josefin

    SvaraRadera
  4. so lovely!!! as usual. A truly beautiful young boy room. Love the blue and brown touches mixed with the pure white background.

    kisses

    federica

    SvaraRadera
  5. Hej, å tack frö en fin blogg !

    Jag har en fråga som jag hoppas innerligt att du vill svara på. :o)
    Ser att ni har köket Ädel från ikea och att ni har vitt kakel till det. Vi ska renovera vårt kök här nu och har tänkt välja vit ädel. Men när vi höll upp den vita kakelplattan mot ädelluckan på ikea så såg luckan "smutsig" ut,då kaklet var vitt å luckan offwithe. Hur har ni gjort? Har ni offwhite kakel till er eller har ni kört vanligt vitt kakel till, och hur upplever ni det till luckan? Vi ska nämligen ha en hel vägg med kakel, så det känns viktigt att det blir rätt till. Tacksam för svar !

    erica50@spray.se

    Mvh Erica

    SvaraRadera
  6. So wunderbare Fotos!
    Liebe Grüße aus dresden
    Rosalie∙∙♥♥∙∙

    SvaraRadera
  7. Ooo vilket underbart rum! Superfint!

    SvaraRadera
  8. Vilka harmoniska och fina barnrum. Kram

    SvaraRadera
  9. Oh ja.. som vi vet! Och att vänta på andras hjälp, när man behöver det! Pust! Men det gäller att se målet!!!!
    Kram! Och ni gör SÅ fint!!

    SvaraRadera
  10. Kan hålla med om att allt tar lååång tid! Sedan har man det mesta klart i huvudet innan man ens börjat att snickra... Vad praktiskt med ett barnrum nere! Här drar min äldsta dotter ner allt eftersom vi mestadels är nere. Har ett stort skåp med leksaker nere, dock i vardagsrummet, vilket inte är så bra... Vore bättre med ett rum! Mysiga rum dina barn har!

    Kram Maria

    SvaraRadera
  11. Åhh riktigt fint!!! Ja båda rummen är rena drömmen =)
    Vi har två barnrum här som ska fixas till, utan att det ska kosta multum. Så vi får se hur det går =)

    Kram Fia

    SvaraRadera
  12. Underbart barnrum! Tänk om man själv hade så fina rum när man var barn som dina har. Dem kan skatta sig väldigt lyckliga.

    Ha det så gott!
    Kram Ulrika

    SvaraRadera
  13. Hej!!
    Vilken mysig blogg du har=)
    Här är vi också i renoveringstagen så det känns igen;-) Härnäst är det köket som står på tur, det ska bli såååå himla roligt ändå!
    Må så gott!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  14. Vilket fint pojkrum!! Gillar!

    //Linda

    SvaraRadera
  15. Hej!

    Jag frågar igen bara.. hur bred är den där sängen och vart har du hittat den? :) Och den fina sänglampan undrar jag också var den kommer från.

    Kram Josefin

    SvaraRadera
  16. Åh, vad jag gillar den gamla jordgloben. Min son har en modern, svart jordglob men jag skulle så gärna vilja ha tag på en i äldre stil. Vart har du hittat den? Kram, Tina

    SvaraRadera