måndag 26 mars 2012

Vardagrumsfunderingar

Hej!

Vilken härlig känsla det är att rensa! Jag har en del saker som ska ut på Blocket och sedan ska jag och en vän boka ett bord på loppis. Så skönt att få lite mer utrymme, för nytt såklart ;-) Kanske blir det mer bloppis framöver!Vi har tänkt ta tag i vårt vardagsrum framöver. Vi är inte nöjda med möbleringen där inne, dessutom skulle vi vilja modernisera upp det hela en smula. Lantligt men ändå. Vi har ett gammalt skåp som just nu är förvaring för alla trista teknikprylar, det ska få sig en omgång färg (är avlutat). Frågan är bara vilken, någon nyans av grått kanske? Hmm, tål att funderas på!

Hoppas ni har en fin måndag, här är ruggigt idag!

Kram M

9 kommentarer:

 1. Ser fram emot din Blopis, kanske jag kan hitta något som passar hos mig.

  Cattis

  SvaraRadera
 2. Ja, våren är rensningarnas årstid. Det går ju inte att samla på sig och spara på allt. Alltid lika roligt att göra plats för nya saker :)

  Ha det gott!
  Kram Ulrika

  SvaraRadera
 3. Bloglovin' byte? :)
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Jag håller på att måla om våran sängstomme! Blev plötsligt lite sugen på att slå till på en galen färg. Typ turkos eller orange. Inte helfärgad utan mer lite skitigt gammal. Haha, vilken beskrivning!! Men än så länge är den bara grundad!!
  Kram!!
  Ni har ett otroligt fint hem!!

  SvaraRadera
 5. Hej Mimmi!
  Hoppas allt är bra med dig..!? Jag tänkte bara höra ifall du ska sälja ditt soffbord? Isåfall är jag väldigt intresserad. Hör gärna av dig till mig på min mejl: johaanna90@hotmail.com.

  Kram Johanna

  SvaraRadera
 6. https://www.facebook.com/events/402900516404812/

  Anordnar loppis i april

  SvaraRadera
 7. LOVE this, Miriam! It looks utterly heavenly! :)

  xoxo laurie

  SvaraRadera
 8. härligt med lite vårrensning! och visst är det mest på våren man får dessa infall att bara riva ut och göra om! tror det ligger i vår natur att börja "nesta" om varje vår ;) det brukar jag iaf skylla på när maken grymtar...haha.
  atttans att jag missade bloppisen, det var jättefina ting. älskade den lilla sängen =)
  kram

  SvaraRadera
 9. Hej! Säg till när ni ska sälja på loppis! Vart? Falun kanske.....=) Kram på dig

  SvaraRadera