söndag 25 november 2012

Allra första!

Hej!
 
 
Vi har fått vårt allra första ägg! Litet, litet och ljust brunt! Vilken lycka! Tack och lov verkar det som att vi åtminstone har en höna, vi har nämligen en kvartett med tuppar som gal så vackert så! Och Albins Gullan, han gal han också tyvärr :( Till våren får vi nog skaffa lite fler kycklingar!
 
Kram M

torsdag 22 november 2012

Årets julänglapålle!

Godkväll!
 
Årets julänglapålle presenteras härmed :) Ett nytt sött band i år och med texten "god jul"!
 
 
 
 
 
Finns att beställa i butiken!
 
Kram M

onsdag 21 november 2012

Påfyllt!

Nu finns åter den vackra pläden i blekblått i butiken!
 
 
 Även vackra kastruller i vit emalj har kommit in!
 
 
 
 
Kram M

torsdag 15 november 2012

Lite nytt till garderoben

 
 
 
Hej! :)
 
Min garderob har fått en välbehövlig urstädning och påfyllning! Jag ser nog ett tema i mitt shoppande, vitt, rosa och lite grått är mina favoritfärger. Lite söta detaljer till som rosetter och spets, men inte för mycket, det får inte bli för gulligt bara lite lagom! (Kläder från HM)
 
Två nya färger från Essie fick även följa med hem, en sober rosa och en rätt otippat midnattsblå men som nog kommer bli en nya favorit!
 
Ha en fin dag!
 
Kram M

fredag 9 november 2012

Fraktfritt & fina nyheter

Hej!
 
Hoppas att ni har en skön fredag så här långt!
 
Fredag - söndag har butiken fraktfritt (inom Sverige) när du handlar för 200 kr!
 
Vackra nyheter finns även, så passa på att köpa något vacker till dig själv eller till någon du tycker om!
 
 
Snyggaste trälådorna, nyinkomna!
 
 
Vackra måttkoppar i porslin.
 
 
Kram M

torsdag 8 november 2012

Skrivbord

Vår lilla tjej älskar att rita, pyssla och tejpa! Hjälp vad mycket man kan använda tejp till! :) Jag håller på att bli lite smått galen på all tejp som jag hittar överallt men så länge hon håller sig sysselsatt är det ändå ett billigt nöje!

 
En ny pysselplats i Theas rum. Plåtburkar från Panduro och skrivbordslampa från IKEA.
 

Här bor vår lilla tjej!
 
 
Favorit hylla och favorit saker!
 
I alla fall har det lilla bordet fått ge plats för ett skrivbord istället. En plats för en liten tjej att sitta och pyssla. Annars är rummet i stort sett sig likt. På bilden ser det väldigt rosa ut men faktum är att det endast är en vägg med tapet, de andra tre är vitmålad råspont. Jag tänker att det är lätt att förändra rummet genom att ändra tapet vid fönstret.

Kram M

onsdag 7 november 2012

Köksmöbler

Hej!
 
Jag drömmer och planerar, utvärderar och funderar. Inredning för mig är inte något som görs i en hast, jag vill gärna tänka igen det noga. Åtminstone stora projekt (jag som lovade mig själv i förra inlägget att detta var förbjudet denna vinter :)). Men faktum är att det är något som jag mår väldigt bra av att få göra och inte alla drömmar slår in, eller hur?



Jag är sugen på att byta köksbord, vi har hittills endast haft "lånebord" och det kanske är dags för oss att få ett eget! Dessutom funderar jag på om min älskade kökssoffa ska få flytta ut i uthuset ett tag och ge plats åt ett vitrinskåp, vi behöver mer förvaring!

Vad tror ni?
 
Kram M

söndag 4 november 2012

Mitt favoritrum

Hej!

Hoppas att ni haft en skön helg och kanske lov så här långt!?

Vi har varit hemma hela familjen denna vecka. Jag har gjort en överenskommelse med mig själv, jag ska försöka att inte dra igång några stora projekt denna vinter utan lägga energi och pengar på annat! Svårt kanske men just nu nödvändigt! Försöka njuta och uppskatta enkla saker i vardagen!

Mitt favoritrum här hemma är sovrummet. Det är enkelt och svalt med få inredningsdetaljer, läget känns ostört och lugnt. En plats för vila och åter-hämtning helt enkelt!


Höstens skönaste kofta kommer från Ellos :)






Ha en fin söndag!

Kram M

P.S Butiken har fått påfyllning med vackra lampor, bland annat denna som jag har i taket + fönstret i sovrummet!