måndag 29 april 2013

4-års kalas!

Godkväll!

Igår hade vi en mysig dag med barnkalas här hemma. Ett rätt lugnt sådant måste jag säga trots att det blev nio barn. Två timmar av obligatorisk paketöppning, fika, lek och skattjakt efter Theas önskemål. Här kommer en bildkavalkad från gårdagen!

Kram M


söndag 28 april 2013

Kalaskök!

Hej på er!

Här går dagarna undan i ett rasande tempo! April är födelsedagsmånaden och tillika kalasmånaden nummer ett! Redan har vi avklarat tre kalas här hemma och idag väntar barnkalas för vår fyraåring. Ska verkligen försöka att hinna fota lite utav det!



Pappan i huset fyllde i torsdags och då dukades det med blått, jag gillar verkligen blårutigt i köket så kanske får duken ligga kvar (det är en sådan vaxad variant). Blott är verkligen flott, och somrigt!



Lite maränger tillverkades igår, de piffades till med lite strössel!


Kram M

måndag 15 april 2013

Förberedelser

Hej!

Vad roligt att så många shoppat i min butik! I ärlighetens namn börjar det eka rätt tomt i lagret men ännu finns lite fina saker att fynda till 50%!

Vi förbereder för 4-års kalas här hemma! Tänk vad tiden går fort, min lilla bebis börjar bli en riktig liten flicka nu. Pratar på som bara den och funderar på allt möjligt. Intresserar sig massor för kläder och mammas smink, så ett sminkhuvud är inhandlat, tror det kommer bli mycket uppskattat hos lilla damen!

Idag blev det bullbak. Regnet smattrar på rutan (jippi då försvinner snön snabbare) så det passade jättebra med innemys. Vaniljsnurror och vanliga kanelbullar blidde det! Mmmm vilken doft som spridit sig i huset!




Kalastillbehör från Jabadabado!

Ha en fin måndag & start på en ny vecka!

Kram M

fredag 12 april 2013

Leva & bo

Hej!

För ett tag sedan hade jag besök av trevliga och så duktiga Helena Blom, en del av er minns nog hennes blogg Spets & Snor som hon drev med stor framgång för några år sedan. Nu finns reportaget ute i Expressens bilaga Leva & bo för den som vill se och läsa mer om vårt hem!

Ha en fin fredag!

Kram M


Foto:Helena Blom.

måndag 8 april 2013

50% rabatt i nätbutiken!

Hej!

Nu kör vi sista rycket med nätbutiken, 50% rabatt på allt även REA-varor! Det är ordinarie priser som visas så jag återkommer med den rätta slutsumman till er som väljer förskottsbetalning, till er som väljer faktura så justeras summan direkt där.



Skynda fynda!

Även lite nya varor har hittat in sedan förra veckan!

Välkommen in!

Kram M