fredag 3 augusti 2007

Trädgårdsbilder

Hihi, tänk vad lustigt det kan bli! I förra inlägget skrev jag ju att mitt huvud var fullt av inredning och inte så värst mycket annat. Inte kunde jag ana att ni skulle tro att det nya Hjärtegrynet vilade i min mage! Det bevisar bara att jag verkligen inte tänker på annat, eller hur? :-)

Tack för att ni ville dela med er av era funderingar, vad skönt att höra att det finns fler förvirrade människor därute med huvudet fullt av inredningsfunderingar! Tack också till Jennys Hem & Harmoni och Elins stuga för omnämningarna bland era favoritbloggar, så skoj!

Nu får ni använda er fantasi! På kvällarna när jag fantiserar om drömhuset tänker jag naturligtvis på trädgården också. Tänk er denna bild: rött staket med bondsyrener lutandes över, en grind med en ockragul sol, grusgång fram till det faluröda huset med vita knutar, gräs, sten, underbart doftande rosor i vitt och ljust rosa, lavendel med fladdrande fjärilar, underbara pioner likt gräddbakelser i vitt och ljusrosa med en himmelsk doft, mängder av vita vackra blommor, vita ranunkler, smultron på strå, pelargoner och zink, gamla vita lite skavda trädgårdsmöbler, bordet dukat med kanelbullar och jordgubbsaft - så vill jag att min trädgård ska se ut!

Tyvärr har jag ännu ingen riktig bild av detta, men någon gång så hoppas jag att detta blir verklighet! Tills dess, underbar inspiration i form av svärmors trädgård!Ha en trevlig helg! Kram M

18 kommentarer:

 1. Vilka härliga trädgårdsbilder!!! Ja, du trädgården och inredning kan man verkligen ligga och tänka på hur mycket som helst! Men visst är det härligt att få drömma sig bort ibland! Kram Jenny
  PS. Har lagt med dig på min länklista hoppas det är ok!??!

  SvaraRadera
 2. Fina trädgårdsbilder! Men oj, så tokigt det kan bli i bland ;-), men hjärtegrynet menar jag... *Känner hur jag blir lite generad faktiskt*... Hi, hi... Nu när jag läser inlägget igen så förstår jag ju! Men jag får väl skylla på att jag är gravid och inte har koll på läget;-). Kramar från Anette

  SvaraRadera
 3. Hon har verkligen så fint i sin trädgård. Vill se mera bilder. Kram från syster.

  SvaraRadera
 4. Jättefin trädgård och riktigt härliga bilder. Ha en bra helg! Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Vilka fina trädgårdsbilder!! Du tar fina kort! Hoppas solen tittat fram hos dig också idag, vi har haft en jättefin eftermiddag!
  Ha en bra helg! /Sara

  SvaraRadera
 6. Underbara trädgårdsbilder. Du beskriver så målande så jag kan riktigt se din framtida trädgård framför mig. Den kommer att bli toppen! Hihi, kul att du vävt in bloggnamnen i inlägget.

  Ha en riktigt bra helg.
  Kram Marie

  SvaraRadera
 7. Underbara bilder!
  Jag kan se huset framför mig.. snart har ni det! :)
  Lustigt med inlägget före, att man kan läsa så olika...
  Ha en skön helg! Kram ~Marie~

  SvaraRadera
 8. Vad jag tycker om dig! tack för din länk!har haft besöksrekord idag tror jag. Vilka underbara bilder du lagt ut. De visar verkligen sommar. Stor kram och trevlig helg.

  SvaraRadera
 9. Fina bilder! Dom där små hjärtegrynen är verkligen fina! :-)

  Kram!

  SvaraRadera
 10. Hei, den hage drømmen låter akkurat som min hage drøm :-)
  Ønsker deg en fin helg :-)

  SvaraRadera
 11. Ha! Ja så kan det gå...jag som är alerternas alerta jag fattade ju naturligtvis galoppen på en gång : )

  Tjusiga bilder från trädgården...ja, jag drömmer också dörmmar i stil med det du beskrev inledningsvis!

  SvaraRadera
 12. Så mysigt! Riktiga härliga bilder på trädgården!

  Kram Johanna

  SvaraRadera
 13. Vilka jättefina bilder..såå mysigt.
  Ha en bra helg
  kraam

  SvaraRadera
 14. Jag tycker din svärmors trädgård ligger ganska nära din beskrivning... så fint hon har det och du har tagit mycket fina bilder!! Mari.

  SvaraRadera
 15. Å ja, jag riktigt känner doften av blommorna. Men vad är det för ett litet växthus intill det stora? Det ser ju jättegulligt ut!

  SvaraRadera
 16. supertjusiga trädgårdsbilder!
  /Linda

  SvaraRadera
 17. Det låter ju som om du pratar om den trädgård jag drömmer om ;) Det ljuvligt helt enkelt :) Det är jag som ska tacka att du har din blogg som jag kan få inspiration ifrån ;) Ha en skön och solig dag! KRAM

  SvaraRadera
 18. Fina trädgårdsbilder, får en att längta till våren & sommaren!

  www.violgarden.se , är en mysig nätbutik inom trädgård, kanske finns det något där som kan passa i din trädgård?

  SvaraRadera