tisdag 12 februari 2008

Badrumslyx

Tidigare har jag knappt tittat åt badrumsavdelningarna i inredningsbutiker. Men nu frossar jag! Ni vet ju hur mitt badrum såg ut tidigare så det är väl inte så svårt att förstår varför inspirationen inte infunnit sig. Men nu när det är så vitt och fräscht, unnar vi oss lyxiga handdukar, väldoftande tvålar och ljusmys!

När man inte, som jag, är gjord av pengar får man blanda. Lite lyx som Lexington och Himla blandas med IKEAs vita handdukar. Det mesta av badrumsinredningen är inhandlad på IKEA vilket var väldigt budget. Jag drömmer fortfarande om en VIPP avfallskorg. Och lite lyxiga duschcremer är aldrig fel. Ljuslyktan kommer från House Doctor, ett av mina favoritmärken.


Våren känns på gång nu. Solen har visat sig några dagar och visst blir man gladare!? Fast baksidan är väl att man ser allt damm här hemma, och fönstren törs jag inte ens nämna...

Kram M

25 kommentarer:

  1. Det där känner jag igen mig i, men jag tycker inte att IKEA är så dumt när man har liten plånbok. Jag tycker faktiskt om mycket ur IKEA:s sortiment och även om halva Sverige kanske har lika så handlar det ju om att göra det där lilla extra som gör det personligt!

    Väldigt tjusigt blir det ju då om man kan lägga till lite Himla och Lexington. Men som jag läste på någon blogg, varför heter det egentligen Himla, är det för att det är så himla dyrt eller?? Man kan ju fundera!

    Vackert som vanligt, du får ju verkligen till det utan de där dyra sakerna!


    Kram/björkvägen 15

    SvaraRadera
  2. Fönstrena ska man bara ignorera denna tid på året. För vad händer om man nu skulle putsa dem? Jo - dem är skitiga igen på ett par timmar. Man får fokusera blicken på annat istället.

    Lyckliga du som har ett så fint och vitt badrum! Vårt är som ditt var - en mardröm. Vill flytta till egenägd bostad!!!!

    Bra att få titta in hos andra och drömma sig bort iaf. :-)

    Ha det bra! //Jill.

    SvaraRadera
  3. Håller med dom andra komentarerna....& det är bara & dra ner persiennerna så slipper man se eländet...*ler*.
    Ha det gott...
    Kram Nettan

    SvaraRadera
  4. halloj där! visst är ikea suveränt, men en handduk från himla är something, du tar jättemysiga bilder, nästan känner vaniljtvålslukten...

    kram lotten

    SvaraRadera
  5. Det behöver inte kosta skjortan för att kännas lyxigt. Jag köper fina Lexington och Gant handdukar i mindre storlek och så köper jag Hemtex och Åhlens i samma färg och har som badlakan.

    SvaraRadera
  6. Äsch, man får bara fokusera på att det snaaart blir vår, att solen skiner, och bara glömma sådant som lite damm här och där. Kanske genom att gå in i badrummet och dofta på tvålar. Själv gillar jag Lush sortiment.

    SvaraRadera
  7. badrums lyx sitter inte helt fel =)

    SvaraRadera
  8. Vackra bilder! Jag och min sambo fick handdukar från Lexington i julklapp, ÄLSKAR dem! Känns riktigt härliga och lyxiga. Ser fram emot att inreda "mitt eget" badrum nån gång i framtiden...

    SvaraRadera
  9. Ja det är härligt med badrum! Brukar fixa till det uppe där badrummet är renoverat. Men nere är gästtoan/duschen vedervärdig!
    Men lite färg och nya badrumsdetaljer skulle kunna göra susen.
    Ska tänka på det!

    Susanne

    SvaraRadera
  10. Herlige baderomsting! :)

    Ja, det er deilig med litt mer lys og å vite at vi nærmer oss våren! Men jeg har unngått å se på vinduene den siste tiden jeg også! Hehe :)

    SvaraRadera
  11. Hej!
    så härligt med lite badrumslyx! Jag kilar också sanbbt förbi badrumsavdelningarn om det inte är något som jag måste ha. Men en dag så ska jag också njuta av att shoppa badrumsinredning :)
    Kram!

    SvaraRadera
  12. Hej M,
    Ljuvliga bilder verkligen! Mysigt med lite lyx i badrummet & det behöver ju verkligen inte alltid vara dyrt för att uppnå sin poäng :)

    Tusen tack än en gång gulliga du som skrev så rart om min blogg.... Massor med besökare har kikat in & det är riktigt roligt! Gulliga DU! ♥

    Kramis Jes

    SvaraRadera
  13. nydelig luxie detaljer. herlig! elkser fine hådklær og seper! så flott!!!!
    ha en fin uke videre. klem fra Koline

    SvaraRadera
  14. Fint :) Kan ju avslöja att jag väntar på lite badrumsprylar som ska upp i butiken, men de har inte kommit än.. Kramkram

    SvaraRadera
  15. Hej! Du har så jättefint badrum, förstår att det är kul att lägga till några lyxiga detaljer. Men det är nästan så jag gör överallt hemma, basen är mycket budget/återanvänt/loppisfynd, och så går man lös på någon extravagant detalj som man spanat in en längre tid. Fina tvålar och mjuka handdukar är verkligen lyx!!! Då kan man gott ha ikea-inredning, tycker jag, för som någon skrev ovan, det är inte helt fel det heller.

    Ha det så bra i ditt fina badrum!!!!

    /Kristin

    SvaraRadera
  16. Tänk att det kan bli så fint med lite vackra detaljer! Det är ju det som är så bra idag, det behöver inte vara dyrt för att se snyggt ut. Ofta är en blandning av dyrt och billigt, precis som du har, det bästa! Ha en bra dag! /Ida

    SvaraRadera
  17. Hejsan!

    Hittade hit via Jes/Vita villa vila. Jisses vad en massa härliga bilder! Effekten av fina "close-ups" är slående. Se bara den lilla saltskålen - enkelt och otroligt vackert.

    Här kan jag verkligen bläddra mig igenom en blogg bara för nöjet att få upptäcka alla fina bilder - och i tillägg läsa trevliga texter med fina utsmyckningar i typografin. Wow! Dessutom smakar bloggnamnet sommar, sol & grönska . . .

    Det blir till att lägga in i min Bloggkoll ;)

    Lycka till med husletandet! / Peter :)

    SvaraRadera
  18. Det är spå sant som der ör sagt det... visst kan mann skapa ett mysigt och fint badrum.. och det behöver inte kosta skjortan.
    Igår lyxade jag till mig och inhandlade två handdukar från just Lexington... men annar stycker jag att Ikea har riktigt bra grejer till hyfsade priser!!
    Och är man så duktig som du att arrnagera och fixa.. ja då blir ju allt så fint!!
    ha det gott A-C

    SvaraRadera
  19. Jag tycker du har blandat budget och lyx i en underbar mix! Att unna sig lite smågrejer som en härlig lyxigare duschkräm lite då och då tycker jag ger livskvalitet. Härligt!

    SvaraRadera
  20. Lite lyx kan göra stor skillnad!

    Kram

    SvaraRadera
  21. Skönt att känns att man inte är ensam om det där med fönstrena. Jag blundar för mina ett tag till här hemma. Ja nu känns våren ute. Här har solen visat sig hela dagen. Underbart! Ha en fin Alla Hjärtan Dag i morgon kram**

    SvaraRadera
  22. Herlig lekkert!! Såper og håndklær, en hverdagsluksus velfortjent.

    Håper romantikken vil blomstre i morgen :)

    Aina

    SvaraRadera
  23. Många ♥ på alla hjärtans dag till världens goaste M :)

    Kram! Jes

    SvaraRadera
  24. Hej hej!
    Idag visar jag din änglapålle i min nystartade blogg. Kika gärna in!
    Kram J

    SvaraRadera
  25. Det ser verkligen ut som rofylld lyx!!


    Ha en fin dag i vårsolen!

    SvaraRadera