fredag 9 maj 2008

Trevlig helg!

En riktigt trevlig helg vill jag önska er alla! Vad roligt att så många fortsätter kika in här! Jag hoppas kunna bjuda på mycket trevligt och nytt ett bra tag till!
Just mitt bloggnamn: Jordgubbar med mjölk kommer av en känsla jag tror många känner igen sig i. Vitt, fräscht, en vind som får gardinen att fladdra. Sommarrutor på textilier, en doft av jordgubbar. En härlig sommarkänsla som jag gärna vill bevara året runt!

Idag blev det våfflor med jordgubbssylt, gjord på mycket jordgubbar. Mårbackapelargonen blommor så fint i köksfönstret. Änglapållarna står på rad färdiga att skickas till små nyfödda runt om i vårt land (utanför också)! Jag är så glad att de blivit så uppskattade!


Kram M

14 kommentarer:

  1. HEj, det är härligt när man uppskattar och njuter av de små tingen här i livet t.ex en blommande pelargon.

    Ha det gott och trevlig helg till dig med.

    Annica

    SvaraRadera
  2. Hej igen,
    Glömde fråga dig om du kan ge lite tips på inredningsbutiker och övernattningsställen i ditt område. Jag och min man ska ääääntligen lämna våra små och åka på en vilohelg.....men det får gärna inkl shopping i små mysiga butiker. Vi är från Örebro och vill inte åka så långt bort.

    Tacksam för rekomendationer

    Annica

    SvaraRadera
  3. hejsan jag har sett ditt bloggnamn lite överallt på bloggar jag besökt nu när jag var inne hos "jordgubbar med mjölk" så klickade in mej hos dej..så somrigt o hemtrevligt du har...återkommer gärna..

    SvaraRadera
  4. Hej
    Jag kikar in till dig lite då och då och gillar det jag ser. Har lärt mig genom bloggningen att man verkligen uppskattar de små tingen, vindpusten eller vad det månne vara. En liten sak kan göra en lycklig. Detaljer är viktiga. Det kan vara en färg t ex som får en att må bra. Med små medel skapar man det fina. Ville bara säga detta...kramar Malin

    SvaraRadera
  5. Vackra bilder som alltid, härliga färger och harmoni... Längtar till de första jordgubbarna med mjölk... Kram och trevlig Pingsthelg, Malin

    SvaraRadera
  6. Mums vad gott med våfflor! Vad söta de små änglapållarna är! Och vackra handdukar från Himla, de har mycket fint! Ha en trevlig helg!
    Kram, Susanne

    SvaraRadera
  7. Vilka vackra bilder, älskar våfflor. Söta pållar!
    Kram Sara

    SvaraRadera
  8. Härliga bilder, man blir verkligen sugen på våfflor!
    Dina änglapållar väcker habegär!

    SvaraRadera
  9. Vad mumsigt med våfflor i solskenet =) Vad kul att du får får skicka runt pållarna i hela landet och utanför ;) De är ju jätte fina! Måste känns kul att veta att dina "bäbisar" finns i så många hem! Massa kramar!

    SvaraRadera
  10. kom ihåg när jag hittade hit första gången, fick den känslan då faktiskt som du beskrev och jag ääääääääääälskar at komma hit och hälsa på!mums med våfflor och jordgubbssylt! kram lotten

    SvaraRadera
  11. Hej!
    Super fina bilder som vanligt :)
    Kram!

    SvaraRadera
  12. Dom är så himla fina dina pållar! En otroligt bra idé! :-)

    Ha en fin lördag!

    Kram!

    SvaraRadera
  13. Vilket härligt mjölk och jordgubbsinlägg! ; ) Och vilka fina handukar du vann! ha en skön helg! Mari.

    SvaraRadera
  14. Det ser smaskens ut! Änglapållarna är underbara, funderar på att skaffa en sådan till min dotter när hon fyller 1 år. Har inte bestämt färg än bara...

    Kram Liza

    SvaraRadera