måndag 7 december 2009

Tävling - vägghylla!


Här är livet hektiskt! Många beställningar, julmarknad på lördag (Dalhalla), en trotsig tre-åring och en mammig liten tös. Jag önskar ibland att jag hade fler armar och ben och dygnet fler timmar...

Det går fortfarande bra att beställa Änglapållar & Hjärtegryn, sista chansen är på torsdag den 10 december - sen tar jag jullov!!

Nu blir det tävling igen! Priset denna gång är en Vägghylla från företaget Millimini värd 590 kr!

REGLER

För att deltaga lämnar du en kommentar om varför just du ska vinna och var du tänkt använda hyllan någonstans. Du som har blogg länkar med bilder till tävlingen samt länk till Milliminis hemsida. Har du ingen blogg lämnar du en kommentar här och tipsar en vän om tävlingen!

Alla som läser min blogg får dessutom 20% på alla beställningar i "Millimini kollektionen" fram till den 31 december. Ange koden "millimini 09" för att få rabatten!

Tävlingen pågår till den 18 december! Lycka till nu!

Kram M

51 kommentarer:

  1. HEJ!

    ÅH vad jag vill vinna! Mina barn (pojk på 5 och flicka på3) ska snart få egna rum efter att ha delat i flera år. Min minsta har en tallrikshylla med favoritböckerna ovanför sin säng. Min äldsta vill också ha en hylla ovanför sängen fast med just krokar så att han kan hänga av alla maskeradkläder på kvällen ;-)

    Hoppas på vinst!

    KRAM PETRA

    SvaraRadera
  2. Jag kan inte skriva svenska so bra - so I have to change to English. :) If I won that beautiful shelf, I would put it to our bathroom. I have been searching that kind of shelf there for a while.

    Merry christmas to you and your family!

    SvaraRadera
  3. Hej från Tyskland.
    What a beautiful shelf. This would make our hall perfect and I'd be soooo glad to be the winner =)
    Jag länkar senare.

    Hälsning,
    FrauSchmitt

    SvaraRadera
  4. Om jag har turen att vinna skulle hyllan hamna i barnens rum i vårt mysiga, gamla skeva sommarhus vid havet. Rummet går i vitt med ljust turkosa detaljer - hyllan hade verkligen varit pricken över iet.
    Hälsningar
    Anna I.

    SvaraRadera
  5. Jeg vil gjerne vinne:)
    Fordi: Min lille gumman sover enda på rommet til mamma og pappa. Jeg holder nå på å male og ordne til eget rom til henne, men synes det blir trist å flytte henne ut fra vårt rom.... Om jeg klarer å få det litt koseligere på det nye rommet hennes, blir det kanskje lettere...:)Vegghyllen ville passet kjempefint! Det var forresten veldig mange fine møbler på Millimini!! Denne siden må jeg studere nøye;)

    Klem

    SvaraRadera
  6. Länkat och klart! Om jag hade varit så lycklig att jag vann, så hade den fina hyllan hamnat i nya bebisens lilla rum som är under uppbyggnad. Bebisen är beräknad i februari, och hyllan skulle passa perfekt i lilla bebisens vita rum med röda detaljer!

    Jag håller tummarna!

    Kram M

    SvaraRadera
  7. Hej!

    Vilken fin hylla! Min lilla son, 1,5 år har precis fått ett eget, litet rum. Alla möbler i hans rum, sängen, byrån och skänken, går i vitt. Den här hyllan skulle passa alldeles perfekt att ha i hans rum! Där kan vi hänga hans kläder, pyjamas och morgonrock. Nu ligger de bara över trappen hemma hos oss, ingen ordning alls :-)!

    Jag länkar till både tävlingen och Millimini barnmöbler från min blogg!

    Kram kram
    Mona

    SvaraRadera
  8. Åh precis vad jag vill ha. Elsa 2.5 år ska få ha den ovanpå spisen för lite koppar assietter på och hänga små söta vispar mm under. så fint det skulle bli
    Malin Fredlund

    SvaraRadera
  9. HEJ! Jag tävlar gärna om hyllan, om jag vinner hänger jag den i vårt gästrum som så småningom ska bli barnrum.

    Fin blogg du har!!!

    Hälsningar från lilla jag

    SvaraRadera
  10. Jag skulle vilja vinna den för att jag behöver plats i den lilla lägenhet vi har..
    Kanske jag hänger smycken i den det får man se

    SvaraRadera
  11. Länkat och klart!

    Om jag skulle ha turen att vinna denna söta vägghylla skulle Nathalie som är tre månader få den i sitt nya rum. Storebror Noah som är två år har hela rummet fullt med möbler och leksaker men Nathalies rum gapar ännu ganska tomt. På krokarna skulle jag hänga ett par av Nathalies fina klänningar på söta galgar.

    Tack för en mycket inspirerande blogg!

    SvaraRadera
  12. Hej
    Jag vill gärna tävla så jag länkar ifrån min blogg. Hyllan skulle vara perfekt i mina småtjejers sovrum.

    SvaraRadera
  13. Halloj!
    Vill så klart vara med och tävla om den fina hyllan. Lillan ska få eget rum nu till jul (så mamma får sova ifred :)Den skulle passa perfekt.
    håller tummarna!

    SvaraRadera
  14. Här får jag en sak att fylla
    för nu har jag en egen...
    Tänk om jag hade sådan tur <3
    På köksväggen denna skulle pryda.
    Har mailat mina vänner.
    Kram Monica

    monikanen@yahoo.se

    SvaraRadera
  15. Hoppas, hoppas jag vinner den fina hyllan! Då ska jag ge den till mitt söta barnbarn Linus, vars rara moder är min dotter Mona. Då blir både Linus och Mona glada - och vad kan vara viktigare än det? Mormor Birgitta

    SvaraRadera
  16. Tja...jag vann ju ingen tomtenisse så jag gör ett nytt försök. ;)
    Denna hylla skulle självklart hänga i sonens rum. Väggarna e lite "kala" i väntan på att rätt sak ska dyka upp. Denna hylla hade passat perfekt. Har rekommenderat din sida till vännerna. :D
    //Lotta W
    lotta29@hotmail.com

    SvaraRadera
  17. Den fina hyllan skulle kunna vara startskottet för vårt nya badrum... Ett projekt som vi har sååå svårt att komma igång med.
    Med en så härlig "morot" måste inspirationen komma...
    Tipsar om din sida och din tävling!
    Hoppas på tur!
    Mimmi

    SvaraRadera
  18. Hej!
    Jag gillar dina tävlingar med så fina priser och gör ett nytt försök. Om jag vinner skulle jag sätta upp hyllan i sonens rum så att han kan sätta sitt Star Wars lego på.
    Kram, Helene

    SvaraRadera
  19. Klart att jag vill vara med och tävla!! Hyllan var otroligt söt, så den kan jag verkligen inte motstå! Den skulle få sitta i vår nya hall som vi håller på att bygga ut just nu! Har slipat och spacklat hela kvällen och nu kikar jag runt efter just en hängare och någon söt liten byrå till. Så den skulle passa perfekt! Håller tummarna nu!

    Kram Ewa

    SvaraRadera
  20. Jessica Lindgren (jes_lin@hotmail.com)8 december 2009 kl. 23:49

    Jag sa precis till min man "titta, precis en sån hylla skulle ju vara perfekt till Alvas rum" innan jag upptäckte att det var en tävling. Självklart måste jag vara med och tävla!
    Jag tänkte att den skulle vara perfekt i dotterns rum och på krokarna skulle jag vilja hänga upp kläder för de 5 dagis-dagarna varje vecka. Perfekt!

    SvaraRadera
  21. Jag skulle ha hyllan i vårat nyrenoverad sovrum. På hyllan skulle jag placera bilder på människor som betyder mycket för mig och på krokarna skulle min och sambons morgonrockar hänga :) Kram Caroline K

    SvaraRadera
  22. Å, jag vill gärna vinna denna söta hylla! Ser att många vill ha den i sina barnrum, men jag vet att den skulle passa SÅ bra i mitt "nya" rum, ett rum som vi numera använder som matrum. Efter tapetseringen är väggarna tomma. Jag skulle kunna dekorera den efter säsong - det skulle bli så fint! :)
    Jag har lagt in en bild på min blogg och länkar till Millimini.

    SvaraRadera
  23. Så fin den skulle vara att ha i köket till handdukarna och burkarna. En lättplacerad hylla som pryder sin plats överallt, skulle jag vilja säga! Håller tummarna! /Linda

    SvaraRadera
  24. Provar min lycka igen :)
    Efter ett år i renoveringskaos ska jag och mannen få ett eget rum, och vår lilla skrålla får behålla det vi delat. Hyllan skulle få sitta i hennes rum och visa hennes allra finaste saker.
    Tipsar mina goa vänner!
    Tack för alla fina bilder och inlägg, ha en riktigt härlig jul!
    Hälsningar
    Anna Lygnegård

    SvaraRadera
  25. Jag drömmer... om nästa barnrum som vi förhoppningsvis får inreda till sommaren! Där skulle hyllan få sin givan plats till nya lillan/lillen! Tack för en fin blogg! MVH Majas mamma

    SvaraRadera
  26. En perfekt hylla för ett perfekt ställe - Gotlandsstugan!

    Kram L

    SvaraRadera
  27. Oj en sådan hylla skulle passa perfekt i vårt badrum.. En liten hylla för att lägga blandannat gästhanddukar på.
    Jag hoppas på tur och länkar i min blogg
    /Anna

    SvaraRadera
  28. ÅHHHHHH, vilken fin hylla! Vår lilla ettåring har precis börjat ta sig runt för egen maskin och hennes favorit kryp-in är under trappan i hallen! Vi planerar att göra om detta, för oss, helt oanvändbara skrymsle till en lekhörna och där hade den fina hyllan passat perfekt. Tipsar min syster om tävlingen då jag vet att hon brukar ha samma smak som jag ;-) /Lisa O

    SvaraRadera
  29. Jeg bruker aldri å vinne, men prøver vinnersjansen likevel! Skulle gjerne vunnet den nydelige hyllen:)Jeg har en liten prinsesse på tre fra før og har en liten flicka i min mage som kommer til etterjul, hvilken fin present det ville bli å få den hyllen:)

    Kjempe fin blogg du har!

    Mvh Julie, Norge

    SvaraRadera
  30. Hyllan skulle passa utmärkt i vårt kök eller i vårt mindre badrum... eller varför inte i sonens rum. Lovar att den skulle få ett gott hem!

    SvaraRadera
  31. Hej! Vill gärna vara med i din tävling och länkar hos mig. Hyllan hamnar i hallen för barnens kläder en 2 samt 4 åring. Må så gott! //Sofia

    SvaraRadera
  32. Hej!

    Skulle verkligen vilja vinna hyllan. Min yngsta dotter har ingenstans att förvara hennes fina saker från dopet bl.a. Så om jag hade vunnit hade jag hängt upp den ovanför hennes säng.

    Länkar från min sida.

    Ha det gott!
    Anna

    SvaraRadera
  33. Hej! =)
    Jag vill gääärna vinna den hyllan. Den skulle passa perfekt i min dotters nya rum som vi snart ska renovera.

    Länkar från mig!
    Kram Verra

    SvaraRadera
  34. Jag är gärna med i utlottningen! Skulle jag vinna hylla skulle den få sitta på väggen i mitt eget lantinspirerade sovrum.

    SvaraRadera
  35. Hej! Jag vill vara med o vinna denna fina hylla. Förra veckan skrev vi på papperen på vårt nyinköpta hus och hyllan skulle bli perfekt i vår hall där.
    Åhh jag håller verkligen tummarna nu!

    God jul

    Sandrajonsson1@hotmail.com

    SvaraRadera
  36. Hej,
    klart att jag vill vara med och tävla om fina vägghyllan.
    Jag försöker med små små medel få till en stil som hela familjen trivs med.. och särskilt i nuläget då vår ekonomi av olika anledningar inte på topp..
    I vilket fall så skulle hyllan passa alldeles förträffligt i lilla pojkens rum.
    Nu hoppas jag på turen.. och att du och din familj får en fin jul!
    Tack för en fin blogg.. :)

    Mvh
    millasv

    SvaraRadera
  37. Åh jag vill självklart vara med! Om jag skulle vinna så skulle min lilla prinsessa få ha hyllan i sitt rum att ha alla sina fina saker på. Prinsens rum är klart och så fort ekonomin tillåter så är det dags att ta tag i prinsessans rum och där skulle denna underbara hylla passa perfekt. Länkar till tävlingen i högerspalten på min blogg och till hemsidan i ett inlägg. Trevlig helg! // P

    SvaraRadera
  38. Jag tänkte ge bort den till en liten tjej i julklapp.
    Tänk va härligt för henne att få sätta upp den i sitt eget rum...
    gustafsson.57@hotmail.com

    SvaraRadera
  39. Jag skulle vilja vinna hyllan och sätta upp den inne på vår lilla toalett. Det finns inte mycket förvaring där så en hylla skulle passa perfekt. Dessutom skulle den passa så bra då toaletten går i beiga och vita färger.
    Jag har tipsat fler av mina vänner om din fina blogg!

    Ulrika S

    SvaraRadera
  40. Om jag har turen att vinna den fina hyllan så skulle den hamna i min lilla prinssesas, 5 år, rum. Hon skulle kunna hänga sin sötaste klänning och sätta sina älsklingsnallar på hyllan.

    Håller tummarna hårt knutna...

    Ha det gott/ C

    SvaraRadera
  41. Om jag vinner kommer min lilla prins att få den på sitt rum.
    Ha en trevlig lucia!

    SvaraRadera
  42. Den hyllan skulle passa utmärkt i något av barnens rum, men även i köket för kökshanddukar. God jul på dig! Kram!
    Anna S.E

    SvaraRadera
  43. Skulle passa perfekt i min Augusts rum som jag håller på att inreda. Han är bara 3 månader så han har inte så mycket möbler ännu. På ngn av krokarna skulle jag hänga nån utav hans Emil i lönneberga skjortor!

    SvaraRadera
  44. Hej! Den fina hyllan behöver jag till mitt sovrum, där alla använda kläder för tillfället hamnar på golvet i väntan på en bättre lösning. Jag ska ha fina tavlor på hyllan och hänga kläder på krokarna!

    kram /iris

    SvaraRadera
  45. Den söta hylla skulle bli pricken över i i lillkillens rum. Håller på som bäst att inreda hans rum, men jag är lite sparsmakad så det tar tid. Krokarna blir perfekt att hänga upp hans hemsydda påsar med småsaker, nappar och allt annat smått och gott som annars hamnar i en salig röra. Ovanpå skulle finaste bilsamlingen få stå.

    Hälsningar
    Cathrin

    SvaraRadera
  46. Åh, vilken fin hylla! Om jag vann så skulle min lilla Stina som är sex månader få den till sitt rum, den skulle passa perfekt :) Håller tummarna riktigt hårt...

    SvaraRadera
  47. *Jag som alla andra
    vill att den till mig ska vandra
    *En sån fin hylla
    inga problem att den fylla
    *I dotterns kommande rum den skulle passa bra
    Hoppas hoppas! Vill så gärna hyllan ha!
    MVH Jenny Rahm

    SvaraRadera
  48. Jag vill vinna! Jag blev inspirerad av dig när jag såg att du hade barnens spis i köket. Så vill jag också ha! Nu har jag hört ryktas om att Tomten kommer med en spis till lilla dottern... Den fina hyllan skulle passa bra ovanför spisen med lite fint porslin och grytlappar och slevar på krokarna.

    Tack för en fin och inspirerande blogg!

    /Caroline hall@spray.se

    SvaraRadera
  49. Jag vill vara också med. <3 Vi ska snart flytta till våran nya hus, som vi har byggt. Skulle vara såååå kul att vinna!

    Kram, naana från finland :)

    SvaraRadera
  50. Ja, sannsynligvis sa det er

    SvaraRadera