torsdag 6 maj 2010

Ljuvt


Det är dags att presentera vinnaren i tävlingen om bäddsetet! Vinnaren blev kommentar nummer fyra, dvs Helena som ska få en bebis i juni! Stort grattis till dig!

I helgen väntar vårmarknad, loppisrunda och konfirmation! Till den sistnämnda tänkte jag klä mig lite somrigt med mitt nya finna linne från Odd Molly och vita leggins. Jag har haft ett plagg från Odd Molly på önskelistan länge men inte riktigt känt att jag velat lägga pengarna där. Men nu ska det bli ändring på den saken, jag ska börja prioritera mig själv mer har jag tänkt, ni kanske känner igen er?

Kram M

13 kommentarer:

  1. hej!
    Grattis till vinnaren i din tävling!

    Vilken superfint linne från Odd Molly du köpt! Helt rätt att prioritera sig själv lite oxå:)

    Ha en trevlig dag!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  2. I have the chalk version of this, but I think the pale blue is even prettier and would look lovely with white leggings or jeans!

    Have fun wearing it!

    Kram

    Mxx

    SvaraRadera
  3. Vad fint! Jag är själv förtjust i ljusblåa alster. Blir säkert tokfint till vita leggings!! Lite avis är jag nog!

    Kramar Anna

    SvaraRadera
  4. Hej hej!

    Vilket fint linne, själv fick jag en söt top av min sambo i "föda barn" present, det dröjer nog ett tag innan jag kommer i den dock:)

    ha en bra helg! kram

    SvaraRadera
  5. Här blir det marknad, konfirmation och ettårs kalas ihelgen! Full rulle :) Så kul det var att se er igår, som sagt om några veckor hoppas jag på fika för då lär jag väll gå hemma och rulla tummarna ;)

    Hade bra vännen, kram madde!

    SvaraRadera
  6. jöses va fint älskar odd molly, de va verkligen charmigt hoppas de blir fint väder i helgen så att du kan använda de ska hålla tummarna.

    kramizzar

    SvaraRadera
  7. Otroligt sött linne!! Ja visst måste man bli bättre på att prioritera sig själv efter år av barnkläder o heminrednig :-). Kram, Anette

    SvaraRadera
  8. Givetvis ska du priotera dig själv ibland, det är så lätt man glömmer bort sig i vardagen! Super fint linne!
    Kram, Angelica

    SvaraRadera
  9. Jag känner absolut igen mig. Jag tror det är nån som varit duktig och fått bort lite mamma kilon till det stundande bröloppet. Då brukar man köpa lite nytt och gärna unna sig lite dyrare. Am I right?

    Kram kram

    SvaraRadera
  10. Hej!!
    Jag e ett stort Odd Molly fan & har exakt samma linne som dig. Fått av min make i våras.Precis som du har jag snålat under mammaledighet...ha en bra kväll!!/7Kramis

    SvaraRadera
  11. Så fin du blir i ditt nya linne! Jag är ny är i bloggvärlden och trillade in på din sida via vita ranunkler. Super sött och inspirerande sida. kram J

    SvaraRadera
  12. Jättefint linne och fina bilder! :)

    SvaraRadera