lördag 18 september 2010

Farväl sovrum...

Jag känner mig aningens sentimental idag... Vi ska flytta ur våra saker ur hall och sovrum idag, väggen däremellan ska rivas på måndag så snart kommer vi att leva i ett riktigt byggkaos. Sovrumslösa för en tid. Jag vet att det nya kommer att bli bra, men usch, förändringar är jobbiga även om de är av det positiva slaget!

Vi hade tänkt att köpa en vit 2-sits Ektorp bäddsoffa från IKEA, men se det gick inte då den utgått. Man kan verkligen bli besviken på IKEA. Så om någon därute (Dalarna) har en sådan till övers, kontakta oss gärna på mail: jordgubbarmedmjolk@yahoo.se

Här kommer lite bilder på vårt snart före detta sovrum! 

Hoppas alla får en fin lördag!

Kram M


15 kommentarer:

  1. Vilket supermysigt och vackert sovrum, förstår den sentimentala känslan, men du! Det kommer bli ännu bättre i det nya tror jag, längtar efter bilder, då jag vill ha just sovrumsinspiration.

    Ha en skön lördag,
    kram Catta

    SvaraRadera
  2. Byggkaos är man van vid.. men oftast blir det superbra efteråt! Min blick fastnade lite extra på spjälsängen, är det den fr. Sebra? iaf. såååå fin! Kram & trevlig helg!

    SvaraRadera
  3. Sååå vackert i all sin enkelhet...
    och ännu snyggare lär det säkert bli :)) Ja det är så tråkigt när saker utgår som man tänk köpa på Ikea har oxå råkat ut för detta.
    Kramar Madeleine

    SvaraRadera
  4. Åh! Galgarna på översta bilden - var kommer de ifrån? Är på jakt efter precis sådana! Hoppas ni sover gott trots kaos :)

    SvaraRadera
  5. Spennende med oppussing, selv om det er slitsomt når det pågår. Blir nok fint skal du se!

    Kult med den store stabelen med blader!:)

    SvaraRadera
  6. Jättefint! Tråkigt med soffan, hoppas ni hittar en ändå! Och byggkaoset ska ni nog klara er igenom. Ni har ju fått en ganska ordentlig uppvärmning för det i alla fall även om det inte varit såå nära då :) Väntar spänt på bilder av rivning och färdigställning :)!

    Kram Kimmie

    SvaraRadera
  7. Mysigt sovrum, men som sagt det kommer nog att bli ändå finare det nya.
    Vi har heller inget sovrum, det är inte klart.
    Just nu sover vi i en av hallarna, det går bra det, riktigt mysigt. Ibland har jag ingen lust att flytta upp, men det lär nog dröja innan det blir färdigt.
    Det finns en bild till dig på vårt räcke på verandan......
    Ha en fortsatt skön söndag.
    AC

    SvaraRadera
  8. Ni kommer få det jättefint, men jag vet allt för väl hur det är att leva i byggkaos! :)

    Vi har en Ektorp tvåsitssoffa med vit klädsel (har även en beige klädsel, man fick en extra när vi köpte den) som vi faktiskt ska göra oss av med. Nu bor vi ju inte i Dalarna, men inte allt för långt ifrån (Västerås). Hör av dig om du är intresserad. Den är rätt ny, från 2009.

    Mvh, Elin (elin @ sedlacek . se)

    SvaraRadera
  9. Underbart sovrum - och ännu underbarare lär det nya bli! Speciellt sänggaveln blev jag helt kär i. Ska bli kul att se ert nya hem växa fram. Lycka till i byggkaoset!

    SvaraRadera
  10. Ja ibland får man verkligen anstränga sig för att se målbilden i huvudet när man bor mitt i kaoset.. =)
    Kram /Anna

    SvaraRadera
  11. ett helt fantastisk vakkert soverom helt etter min smak !!!

    SvaraRadera
  12. Spana gärna in min sambos fina blogg på http://wordsbyme.se
    Hon skriver om mode, livsstil, mat, inredning, foto, bloggar och självklart nu i valtider lite om politik och vilka hon har röstat på i blogawards. Gå gärna in och kommentera så blir hon glad :) http://wordsbyme.se var adressen. Trevlig kväll!

    SvaraRadera
  13. Va fint du har det, verkligen supermysigt! :)

    SvaraRadera
  14. Flott blogg og ikke minst - flott hus!!

    LEGGER MEG TIL SOM FØLGER!

    Malin

    SvaraRadera
  15. Det är så roligt att följa er tillbyggnad! tittar in här så ofta jag kan. Förstår att det är jobbigt att inte ha ett sovrum på ett tag men jag är övertygad om att det nya blir bättre! Ska bli så spännande att se hur du inreder det och barnens rum. Förresten var har du köpt Theas sänghimmel? Är på jakt efter en sån till min lilla dotter.

    Lycka till med resten av huset!

    SvaraRadera