tisdag 5 april 2011

Receptet


Hej igen!

Teres och ni andra som önskat marängreceptet, här kommer det. Att vispa marängsmeten ovanför kokande vatten gör så att sockerkristallerna smälter och man får så där härligt sega maränger. Jag gjorde ca 20 maräger (i papperformar) av detta recept istället för 9 gigantiska. I hälften av smeten droppade jag lite röd karamellfärg. Nästa gång ska jag prova att ha i lite smält choklad eller polkagriskross tror jag. Lycka till!

(Camilla, kuddarna är vanliga örngott, inköpta för några år sedan, men kanske finns de fortfarande?)

Kram M

7 kommentarer:

  1. Tackar tackar!

    Maränger it is!=))

    Kram Camilla

    SvaraRadera
  2. nydelig bilde. lekkert!!!!
    velkommen på besøk hos meg; dronninghuset.blogspot.com
    hilsen fra Tove

    SvaraRadera
  3. Nydelig bilde! Også så det skikkelig godt ut. :-D

    SvaraRadera
  4. Nydelig bilde! Også så det skikkelig godt ut. :-D

    SvaraRadera
  5. I helgen får jag nog försöka göra egna maränger, har aldrig gjort det förut. :) Ha det gott. Kram

    SvaraRadera
  6. Mums vad goda de såg ut, en riktig drömmaräng!! Det får jag ta och prova en dag...

    //Annica

    SvaraRadera