torsdag 2 juni 2011

Dahlior


Hej vänner!

Redan torsdag, tiden flyger verkligen fram! Dygnet skulle verkligen behöva några fler timmar känner jag just nu, det är så mycket som jag vill göra!

Jag hittade så fina Dahlior i ljust cremefärg. Jag har alltid ansett dem vara en "tantblomma" men nu gillade jag den. Kanske var det färgen eller så har jag helt enkelt blivit tant nu!

Vi håller på att flytta in och möblera Theas rum nu! Det är så spännande, imorgon ska mer färg inhandlas (igen) så att möblerna kan få komma på plats också. Tack snälla ni för all respons på Albins rum, jag blir verkligen glad! Lovar att visa en liten glimt av prinsessans rum snart också, för det kommer nog att bli en riktig prinsessdröm!

Ha en skön dag!

Kram M

5 kommentarer:

 1. Jag gillar också dahlior, så jag är väl tant jag med då;)
  Vita är verkligen fina och jag tycker om de där knallrosa med. De håller sig så bra hela sommaren och knoppar sig hela tiden. Tacksamma blommor bara de får sol och vatten

  Kram Teres

  SvaraRadera
 2. Hej

  Vi är visst flera stycken som är tanter.
  Jag har en för kärlek till dom djupröda nästa svarta Dahlior

  Ha en trevlig helg

  Kram

  SvaraRadera
 3. Så fina dahlior! Jag märker att jag börjar gilla mer och mer av de här som man betraktat som tantblommor :)
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 4. Hej, hej, tack för sist, hoppas ni fick en del sålt! Jag sålde ungefär hälften av mitt junk=) Kanske vi gör om det nästa vår el redan till hösten och hoppas på ngt bättre väder då... vilket urfint rum Albin har och denna entre, ursnyggt!! Mari.

  SvaraRadera
 5. De är fina blommorna! Vad fint barnrummet blev, ska bli skoj att se tjejrummet, håller själv på att planera;)

  Kram Maria

  SvaraRadera