tisdag 14 juni 2011

Somrigt sovrum



Heeej!

Vad roligt att så många vill vara med och tävla både här och per mail! Jag kommer inte att hinna svara alla som mailat in, men jag lägger en lott på er också såklart!

Idag visar jag lite mer av vårt sovrum, det är så rofyllt och man riktigt längtar tills man får krypa ner. Ingen TV som stör utan bara en inspirerande bok eller tidning innan man somnar. Tänkte faktiskt ta en tur till biblioteket idag, jag tar gärna emot förslag på riktigt fängslande (det behöver inte vara mord) och bra böcker!

Kram M

14 kommentarer:

  1. Vilket vackert somrigt ljuvligt sovrum :D kram

    SvaraRadera
  2. Uuuunderbart Mimmi!! Är för trött småbarnsmamma för att läsa som förr men två bra böcker jag nyss läst och kan rekomendera är Kepler´s Hypnotisören och Roslund&Hellströms Odjuret om du inte har läst dom?!

    Kram Madde

    SvaraRadera
  3. Uuuunderbart Mimmi!! Är för trött småbarnsmamma för att läsa som förr men två bra böcker jag nyss läst och kan rekomendera är Kepler´s Hypnotisören och Roslund&Hellströms Odjuret om du inte har läst dom?!

    Kram Madde

    SvaraRadera
  4. Uuuunderbart Mimmi!! Är för trött småbarnsmamma för att läsa som förr men två bra böcker jag nyss läst och kan rekomendera är Kepler´s Hypnotisören och Roslund&Hellströms Odjuret om du inte har läst dom?!

    Kram Madde

    SvaraRadera
  5. Hej här med !

    Då sommarfint, enkelt och fint i sovrummet.
    Tänk vad fint det har blivkt efter allt jobb som ni har lagt ner...

    Härligt när man får resultat !

    Ha en fortsätt brs dag !

    Kram Sirpa

    SvaraRadera
  6. Påven Johanna kan jag varmt rekommendera. Hittills bästa bok jag läst.
    Vill också passa på att säga att du förmedlar en ljuv känsla på din blogg. Tänk om du kunde komma hem och inreda fram samma feeling hos mig - det vore något det ! :-)
    Susanne

    SvaraRadera
  7. Verkligen fint!! :) Gillar det enkla och vita, speciellt i sovrum.

    TIpsar om Mari Jungstedts böcker, kanske har du redan läst dem, men om du inte har så gör det om du gillar deckare :) Har jättesvårt att slita mej ifrån dem!

    Ha en fortsatt fin dag!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  8. Tack vad du är snäll!!! Precis vad jag behövde höra. Lite upplyftande ord. Nu klarar jag kanske ett par dagar till hehe.

    Vad fint du har gjort i sovrummet. Så vitt och romantiskt. Rosa mårbackor är ju helt underbara. Vilken tacksam blomma! Radion passar ju alldeles utmärkt i sovrummet också.

    Kram Josefin

    SvaraRadera
  9. Såååå fint det blev, förstår att du längtar till kvällen. Kraam

    SvaraRadera
  10. Jättefint sovrum, där förstår jag att ni trivs!

    Jag skrev ett inlägg om bibliotek o böcker igår. Jag gillar också Mari Jungstedts böcker. Men jag tipsade även om Catharina Ingelman Sundbergs böcker, de är riktigt bra. Kärlek, spänning och historia, allt i ett! =)

    Ha en fin dag, kram Maria

    SvaraRadera
  11. Läs Kathryn Stocketts "Niceville". Den är underbar och finns på biblioteket.

    SvaraRadera
  12. Jättefint! Somrigt och ljust!

    SvaraRadera
  13. Vilket vackert sovrum.

    Vill tipsa om en av mina favoritböcket Den hungriga prinsessan.

    SvaraRadera
  14. Hej,
    Ska börja med att säga att du har så väldigt fint och mysigt hemma hos dig. Såg ditt hem i Alltihemmets specialtidning, 25 hem och på den vägen är det :)
    Tittar runt här på din blogg och tänkte ge lite boktips: "bärböckerna", bla Smultron och svek och Hallon och vemod, jättemysiga böcker om relationer och med härliga recept. Ha det så gott! Kram Ann

    SvaraRadera