tisdag 7 juni 2011

Sovrum & långklänning


En liten flärd-hörna i sovrummet. Långklänning från HM. Tofflor Lisbet Dahl. De rosa ballerinorna hade jag på vårt bröllop. Och där ser man en liten skymt av bloggerskan, speciellt till dig Sofia! ;-)

Hej hej!

Idag får ni en liiiten glimt av vårt sovrum. Det kommer att vara VITT och väldigt enkelt, inte många pinaler där inne heller. Järnsängarna som vi ska ha är på en liten make-over hos svetsaren, de är endast 1,90 långa och måste förlängas för att passa madrasserna. Jag har tänkt mig en liten enkel flärdhörna, med en stor spegel, lite skor och något vackert klädesplagg som kan bytas ut efter humör. Just nu sätter denna jeans-blå klänning lite somrig blå prägel på rummet. Långklänning är ju för övrigt ett riktigt skönt sommarplagg tycker jag, gärna med en söt kofta till!

Kram M

9 kommentarer:

  1. Hej!!

    Järnsängarna kommer ju bara bli SÅ fina i sovrummet. Jag är inte ett dugg avis, nej då hehe. Wow så fina. Vilket köp! Jag längtar verkligen efter att få se resultatet sen.

    Och den klänningen var ju super fin. Hoppas de har den på H&M i vår stad för då ska nog jag också slå till. Både mage och bröst kan ju rymmas i en sån där klänning *fniss* Sen ska vi på bröllop om en månad och då vore den ju fin också. Åh, nu hoppas jag att det finns en som kan passa mig.

    Sköt om dig och tack för all inspiration.
    Kram Josefin

    SvaraRadera
  2. Enkelt och vilsamt - precis så som det skall vara! En gång i tiden hade jag högar med jobb liggande här och var till dess att jag insåg att jag inte kunde sova av eländet...

    Skönt att se att du hade ballerinaskor till ditt bröllop. Även jag ger katten i klacken och går på bekvämlighet. Om ett par veckor slår vi tll :)

    Önskar lycka till med sängarna - låter klart intressant att se hur det hela slutar!!

    Sköt om dig.

    Annakarin

    SvaraRadera
  3. De rosa ballerinorna är underbara. Precis sådana skor skulle jag vilja ha!

    Ha en fortsatt fin dag!
    //Sofia

    SvaraRadera
  4. Vilken fin klänning! Det kommer att bli så fint med järnsängar! Ska själv ha en i gästrummet;)

    Kram Maria

    SvaraRadera
  5. Hej! Härlig blogg du har! Första besöket här för mig! Hoppas du får en fin kväll. /Emelie

    SvaraRadera
  6. Vad fint ni börjar få det! O kläderna ser så härligt midsommarfina ut.

    kram lotta

    SvaraRadera
  7. Stiligt! Både sovrum och kläderna!!
    Ha en skön helg!!

    SvaraRadera
  8. Kom lige forbi via en anden blog!
    Så fin bloggen din er....kigger helt sikkert snart forbi igen :-)
    Rigtig god pinse //Tina

    SvaraRadera
  9. Jag har inte kunnat kommentera på bloglovin in på länge men nu har jag lagt dig som en app på min iPad. Gud vad fint du har det, jag vill flytta in:)
    Kram Lotta

    SvaraRadera