tisdag 3 januari 2012

Åter i byggdammet

Hej!

Här pågår operation lekrum! Vi har (läs min man) spikat in ett nytt innertag. Vi valde även här panelskiva i pärlspontsmodell. Vi har den i både hall och kök sedan tidigare. Jag vet att det är lite fusk och en del av träkänslan försvinner men man spar så mycket arbete, kvistlackning är vi en smula trötta på vid det här laget! Än återstår en hel del underarbete, sedan ska fina tapeten Kaspar från Sandbergs upp på väggarna! Det tror jag kan bli riktigt fin!Möbleringen är inte helt klar ännu. De befintliga garderoberna kommer få rymma alla leksaker. Vi har redan en bokhylla för pyssel och spel. Eventuellt får en gammal skolbänk flytta in som jag haft i min ägo i fyra år. Fortsättning följer!Kram M

9 kommentarer:

 1. Vi har panelskivan i vår hall och tvättstuga på väggarna och det är toppen. Lika snyggt om du frågar mig. Och som du säger, man sparar så mycket arbete. Eftersom vi också byggt ett nytt hus som ska torka och röra på sig nu ett tag framöver så skulle riktig pärlspont i trä torka isär och vi skulle få måla och fixa hela tiden. Vem orkar det. Näe jag föredrar panelskivan. Snyggast blir ju också om man målar den själv istället för att köpa färidgmålat i vitt. Då ser det ju mer verkligt ut när man ser penseldragen lite :)

  Det kommer bli kanonsnyggt med den tapeten. Helt övertygad om det.

  God fortsättning på det nya året.

  Kram Josefin

  SvaraRadera
 2. Vi har liggande ohyvlad råspont i vår radhushall, och jag tycker det är ursnyggt. I stugan satt almogespont i hela huset, som vi målat med en färg som täcker in kvistar och rök. Supersmidigt:)

  Men när vi ska göra om på vår övervåning i radhuset kommer jag definitivt välja plattan! Så smidigt. Den finns ju som bredare slätspont också, vilket skulle passa bäst i radhuset.

  Pärlspontsplattor blir det dock när vi (någongång) äntligen får till vårt gästhus:)

  Det blir nog superfint i barnrummet. Kaspar är ju en tapet som blivit en riktig klassiker som man inte ledsnar på i första taget.
  Kul att se bilder sen.

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Åh det kommer bli jättefint
  Du har så fint där i ditt hem!!
  Kram kram
  God fortsättning

  SvaraRadera
 4. Och jag ångrar att vi inte tog sån platta i köket, för trots kvistlackning kommer kvistarna tillbaka efter några år...så hädanefter blir det panelskivan!

  SvaraRadera
 5. Det kommer nog bli SUPER!!

  Och finns det något bättre än dom där panelskivorna?!
  Flyttar om ca tre veckor och då får det bli sådana panelskivor i köket :)

  ha det fint i byggdammet!
  kramar Sofia

  SvaraRadera
 6. Vi har också valt panelskiva pärlspont, och jag tycker faktiskt att det blir fint:) Gillar ju också det äkta men ibland får man kompromissa lite:)

  Vad roligt med ett lekrum för dina små! Ska bli roligt att se resultatet:)
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Hej!

  Vilket vackert hus du bor i!
  Heter huset Carl Larsson eller är det bara du som döpt det så?

  Första gången jag kikar in till dig för jag har precis börjat blogga igen efter ett långt uppehåll.

  Kram

  ♥♥♥Fröken Vit i Madickenhuset♥♥♥

  SvaraRadera
 8. Kommer att bli så fint så. Följer med spänning....
  Ha en skön kväll.
  Kram Katha

  SvaraRadera
 9. Det ska bli jättespännande att följa arbetet med lekrummet!! Ser fram emot det!

  //Linda

  SvaraRadera