onsdag 7 november 2012

Köksmöbler

Hej!
 
Jag drömmer och planerar, utvärderar och funderar. Inredning för mig är inte något som görs i en hast, jag vill gärna tänka igen det noga. Åtminstone stora projekt (jag som lovade mig själv i förra inlägget att detta var förbjudet denna vinter :)). Men faktum är att det är något som jag mår väldigt bra av att få göra och inte alla drömmar slår in, eller hur?Jag är sugen på att byta köksbord, vi har hittills endast haft "lånebord" och det kanske är dags för oss att få ett eget! Dessutom funderar jag på om min älskade kökssoffa ska få flytta ut i uthuset ett tag och ge plats åt ett vitrinskåp, vi behöver mer förvaring!

Vad tror ni?
 
Kram M

7 kommentarer:

 1. Vitrinskåpet var riktigt snyggt! Låter som du har en bra plan :)

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Allt du gör blir ju bra! Så jag tror på detta med såklart!!:)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Skåpet ser ju jättefint ut, ja bordet och lamporna också för den delen. Inredning finns liksom i huvudet hela tiden, även om man dock kanske inte "gör något" hela tiden ;)
  /mia

  SvaraRadera
 4. Omväxling förnöjer säger man ju:) Jag är själv väldigt sugen på nytt köksbord, tycker inte alls om det som vi har nu. Har en klar bild om hur det ska se ut och jag hade gärna byggt det själv men tiden räcker aldrig till just nu! Frustrerande men tyvärr sant. Det finns ett på Ilva som jag tycker om, men det är aningen för stort för vårt kök och även aningen dyrt;)

  Ha en fin onsdag!

  Kram Johanna

  SvaraRadera
 5. Det skulle nog bli jätte fint! Är själv på jakt efter ett vitrinskåp! Inte lätta att hitta, skulle hellst vilja ha ett gammalt. Det brukar inte vara det lättaste för oss inredningstokar att inte hitta på projekt ;)

  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Jättefina möbler! Att drömma och planera är ju ofta halva nöjet med inredning! :)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 7. Åh va fina saker till köket! Em har utförsäljning i sin butik i Skövde så de får bli en sväng dit då! :)

  SvaraRadera