onsdag 9 maj 2007

Lite nytt!

Tänkte tipsa er om två nyheter, i alla fall för mig! Brukar vanligtvis visa bilder tagna av mig men idag kan jag visa er några vackra bilder från butiken Uthuset som ligger i Gävle. Ägaren heter Helena Skarp och är svägerska med Ylva Skarp som jag skrivit om tidigare. Jag och min syster tänker besöka hennes butik framöver, den verkar vara så mysig med många vackra ting!

Välkomna in i hennes butik!





Samtliga foton kommer från Uthusets hemsida!

Mitt andra tips är ett bloggtips! Jag har tidigare visat delar utav min vän Madeleines hem, nu har även hon börjat bloggat och blivit min bärsyster! Smultron på strå heter hennes blogg! Madeleine har nyligen byggt hus och kommer att låta er få ta del av sitt vackra hem!

Kramar från mig!

23 kommentarer:

  1. Den butikken har jeg lyst til å besøke, det var det mye fint:)

    SvaraRadera
  2. Å vilket härligt tips, tack för det! Den butiken kände jag inte till men ser ut att passa oss bloggare som handen i handsken! Den fina vita bänken där tror jag är Nordal, de har så mycket fint, å porslinet, lyktorna och... ja ALLT!

    Har besökt din bärsyster, Jordgubbar och smultron är ju lika inbjudande och gott!! Mari.

    SvaraRadera
  3. Det är tråkigt att jag bor 70 mil från Gävle:-(
    Vad trevligt med en bärsyster!

    SvaraRadera
  4. Verkar finnas mycket fint där du1 Lyckos dig som har ett inplanerat besök i butiken :)

    SvaraRadera
  5. Superfina inspirerande bilder!

    SvaraRadera
  6. Vad underbart hon verkar ha....men nu känner jag igen hennes hem! Hon har minsann varit med i Hus och hem :) En specialutgåva för något/några år sedan :) (Om inte jag är helt snurrig) Vad kul att få ett bloggtips! Kan ju bli en ny favorit :) Ha en bra dag! KRAM

    SvaraRadera
  7. Så masse vakre bilder...får ta meg en tur innom å se der....jeg la ut bilder fra en y butikk jeg også i dag=) Kanskje du har lyst på en titt?

    SvaraRadera
  8. Mia sa...

    Rackarns... åkte förbi Gävle på återresan från Stockholm.Nästa gång besöker jag Uthuset.Fler tips om Gävle mottages tacksamt.

    SvaraRadera
  9. Åh, så mycket fint! Tänk att få ställa disken i ett sådant fint diskställ. :)

    SvaraRadera
  10. Helt underbara bilder. Jättefin blogg!

    Mvh Jessica

    SvaraRadera
  11. Vad kul att kunna tipsa! Jag ser verkligen framemot ett besök där!

    Så du känner igen bilderna Jenny, häftigt!

    Kram M

    SvaraRadera
  12. Å så flott at Madeleine har fått egen blogg, du har jo vist så mange flotte bilder derifra :) Har vært og lagt igjen en beskjed til henne :) Og så må jeg fortelle deg at jeg bøe så ispirert av alle bildene du viste fra Ylva Skarp at jeg nå har fått ei venninde som kan kalligrifere til å lage et skilt til meg. Er veldig spent på hvordan det vil bli! De var jo såååå flotte! Herlige bilder fra butikken i dag også :) Jeg er så delt i to, for jeg liker den sobere og rustikke landstilen samtidig som er glad i Vintage med masse flotte farger. Jeg blander litt jeg :)

    SvaraRadera
  13. Hej kära vän nu har jag äntlign tagit mig ut på egen hand och vad snällt att du tipsat om mig hoppas jag kan leverera nu bara. Många kramar din bärsyster

    SvaraRadera
  14. I den affären skulle jag kunna gå och njuta hur länge som helst... :-) Så fint! Har förresten inte frågat om det är okej att jag länkat till dig i min blogg?? Säg till om det inte är det! Kram, Heidi

    SvaraRadera
  15. Åhhhh jag som BOR i gävle!! Och har helt missat den affären!! Ledsen!! Måste genast dra med mig min Josefin och göra ett beök ;) Smultron på strå måste jag också besöka =) Puss puss!!

    SvaraRadera
  16. Jättefint ! Mina två kökslampor har jag beställt från den butiken,för hon var med i ett heminrednings reortage i Hus och hem för ca två år sen och då fick jag syn på dom där!Kika in hos mig så får du se dom..Hälsningar Anette

    SvaraRadera
  17. Ser ut att vara en mysig butik! Bor bara 2 tim från Gävle. brukar åka dit och shoppa ibland. Nästa gång ska jag besöka den där mysiga butiken. Tack för tipset!

    SvaraRadera
  18. Hej! Vilka vackra och inspirerande bilder du har i din blogg! Tittar gärna in igen!

    SvaraRadera
  19. Klart att du får länka mig , då gör jag detsamma med dig.

    Gillar din blogg jättemycket.

    SvaraRadera
  20. Ja detta verkar vara en butik för mej...får väl leta på den nästa gång jag ska till IKEA.
    Jag gillar din blogg...lägger till dej på min lista....om jag får förstås =)
    Ha det gott!Kram!

    SvaraRadera
  21. Så flott den butikken var! Mange nydelige saker. :) Fine var også bildene fra dine svigerforeldres kjøkken.

    SvaraRadera
  22. Så otroligt vacker butik med mängder av fina och vackra saker. Där skulle man lätt kunna fördriva fler timmar.

    Kram Kram

    SvaraRadera