tisdag 29 juni 2010

Pardörr

Hej!

Vad roligt att ni gillade skåpet lika mycket som jag! Och visst var huset jag länkade till bara så charmigt, tack Malin för din kommentar och ditt mail!

Idag har vi varit och spanat in vår pardörr som vi beställt! Ååååh vad fin den var, jag blev verkligen kär i den. Vi har valt att lägga en del pengar på den, vi drar hellre ner på något annat. Dörren kommer från Allmoge Snickerier i Leksand och är tillverkad enligt gammal tradition. Den är så gedigen, ingen plast där inte. Vi valde att även ha överljus. Visst är den helt underbar?

 Kram M


Utsidan


Insida


Detaljbild

19 kommentarer:

  1. ♥ Åh, vilken fin dörr! Helt rätt att satsa på en rejäl och som man verkligen vill ha. Säg nån som inte vill ha denna dörr :)

    Det är ju trots allt det första man ser när man kommer hem och det sista när man åker hemifrån. ♥

    SvaraRadera
  2. underbar, helt rätt tänkt att lägga pengar på dörren! helt underbar!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  3. Ja den är verkligen vacker! Det är ngt jag själv skulle vilja investera i när den dagen kommer, för våra dörrar passar inte alls in tidstypiskt med vårat gamla fina hus.

    Kram M

    SvaraRadera
  4. Jätte fina dörrar!!!!
    Jag vill också ha ;o)

    SvaraRadera
  5. Jätte fina dörrar och helt rätt att lägga lite extra pengar på den. Vi byggde ut vår entré för 8 år sedan och bytte då dörr. Fönstret har nu börjat flytta på sig och spräckt ramen runtomkring. Som tur är har vi 10 års garanti på den.
    Skåpet i förra inlägget var underbart!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Helt enkelt bedårande fina!!

    Kramiz aka

    SvaraRadera
  7. Hej

    Erat hus kommer bli jätte fint. Jag följer bygget med spänning. Helt perfekta dörrar. Sådana vill jag också ha.

    Hälsn Karro

    SvaraRadera
  8. Jättefina dörrar, de blir pricken över i:et! :-)

    Kikade på huset du länkade till förut, wow det var ju hur fint som helst. Tack för inspirationstipset! Blev också smått chockad över priset, i mina kvarter (förort söder om Sthlm) hade det huset gått för minst 5 miljoner! :-)Man bor helt klart i fel del av landet för att ha råd med ett sånt fint hus... :-/

    Glad sommar! / Elin

    SvaraRadera
  9. Hej.

    Vad roligt att få en våning till, blir ett helt nytt hus. Hur går det att njuta av mammaledigheten i allt bygge och planerande. Är själv mammaledig och försöker bara planera ett soldäck, tror det är för få timmar på dygnet ibland.

    Lycka till!
    Mia

    SvaraRadera
  10. Super fina dörrar kommer bli fint..
    Kraaam Linda

    SvaraRadera
  11. Dörrarna från Allmoge snickerier är underbara, vi har också tittat på dem inför vårt byte. Dubbeldörrar utan glas men med ljusinsläpp över är så fint!

    SvaraRadera
  12. Jättevacker dörr!
    Men var kritisk, en kompis beställde en som kostade dom över 50 000:- och det var massor av skavanker på den. Målningen var t.ex under all kritik. Så syna noga så ni inte får tråkigheter med den senare.

    Anna

    SvaraRadera
  13. Helt underbar!!! Så snygg, ett smycke för huset! Överljusen var jättefina, spännande att se den på plats sen också! Ha en bra dag - kram E

    SvaraRadera
  14. Åh vilken vacker dörr förstår att ni valde att prioritera den!
    Ha en riktigt fin dag!
    Kram/LenaS

    SvaraRadera
  15. Överkalixtösen30 juni 2010 kl. 08:48

    Dörren är fullständigt helt fantastisk!!! Tack för att vi får följa er resa mot ert drömhus. Lycka till med projektet!

    SvaraRadera
  16. Nydelig dør! Også er det så fint med lysfelt over. Kommer til å bli superfint hos dere. :)

    SvaraRadera
  17. Jisses! Dörren är verkligen jätte vacker. Har också märkt att dem kostar en del, men en ytterdörr kan ge ett lyft till hela huset så det kan det vara värt!

    SvaraRadera
  18. Hej!
    Underbar dörr.... vore kul att få veta vad den kostar ungefär... om du vill tala om... är sugen på en liknande.. dags att bya ytterdörr för oss också...
    tack på förhand!

    Johanna

    SvaraRadera
  19. Har köpt en likadan dörr, dock utan överljus från Allmogesnickerier. Håller som bäst på att avsluta med sista varvet kimrökssvart linoljefärg. Jättefin!
    Mvh Anette, nybyggare i Skellefteå

    SvaraRadera