torsdag 14 juni 2007

I denna ljuva sommartid

Tack alla ni gulliga människor som besöker min sida och som lämnar så trevliga kommentarer! Ni ger mig sådan inspiration att fortsätta! 25000 besökare, helt otroligt!

Visst är det en underbar tid just nu! Som lärare är skolavslutningen en väldigt fin tid. Imorgon bär det av för att träffa min klass som går ut åttan. Som ni vet är jag föräldraledig, så jag träffar dem inte alltför ofta nuförtiden så det ska bli roligt. Hoppas bara denna envisa förkylning ger med sig, inte kul att gå omkring och nysa!


Fick en underbar cerise pion av min mamma. Pioner är min absoluta favoritblomma, denna mörkt rosa är vacker mot allt det vita tycker jag. Annars är nog ljusrosa och vita pioner min favorit, och vad underbart de doftar!

Kram M

17 kommentarer:

 1. Hihi den där veckarklockan känner jag igen.. den står även hemma hos mig, men tyvärr tickar den väldigt högt.. men det är en fiiiin klocka.

  jag önskar att jag hade sååå många besökare jag med.. jag kanske har en tråkig sida..vad vet jag..

  KRAM och hoppas solen tittar fram på er idag!

  SvaraRadera
 2. Terese- din sida är verkligen inte tråkig! Gillar ditt bloggnamn!

  Får väl erkänna att vi inte heller har klockan igång, det är ju trots allt meningen att man ska kunna sova i sovrummet! Den väsnas väldigt!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Underbar bordslampa. jag är på jakt efter något snarlikt, kommer du ihåg var den införskaffades?? (snälla säg nu att den fortfarande går att få tag på...)
  //ninis

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga bilder. Ja gillar kontrasterna mellan det starkt röda och det svarta. Snyggt!!!

  SvaraRadera
 5. Nina jag kan glädja dig med att den kommer från IKEA och jag tror den finns kvar ännu! Årstid heter den!

  Skrotmaja, tack, det är fint med kontraster!

  SvaraRadera
 6. Jag har också de lamporna och den väckarklockan. Tyvärr har jag klockan bara som prydnad för den tickar så högt. Även om jag har likadana saker som du så ser det mycket finare ut hos dig än här. Konstigt! :) Pion är också en favorit. Fick en planta förra sommaren och den växer för fullt, men blommar lär den väl inte göra på ett tag!

  SvaraRadera
 7. Vilka vackra bilder..är de tagna med din nya kamera? Vilken modell har du och är du nöjd med den? Det blev många frågor...men jag funderar själv att köpa en ny och är osäker på vilken..
  Kram Maria

  SvaraRadera
 8. Pioner är vackra, håller med dig precis!

  Kram Martina

  SvaraRadera
 9. Så flott det ser ut på din sengeside med nydelig lampe og hvilken fin pionrose! Jeg elsker pioner, og som du ser i mitt siste innlegge har jeg allerede rukket og kjøpt meg noe. Dessverre har jeg selv ingen plass til å plante de, men de er absolutt en favoritt!
  Som fjær i hånden synes du ikke?

  SvaraRadera
 10. Visst är pioner undrbara! Längtar till mina slå ut.../kram

  SvaraRadera
 11. Krya på dig, gumman!
  Det var då värst vad fina bilder. Den där lampan har jag också. Kram Stina

  SvaraRadera
 12. Vackra bilder. Pioner är underbara.

  Ha en trevlig kväll.
  Kram Marie

  SvaraRadera
 13. Vilka härliga bilder! En färgklick bland allt det vita är bara för härligt! Jag har Årstid också men som vägglampa, väckarklockan har jag tänkt köpa men fick inte för sambon för att den skulle ticka... =( Kan de inte bara göra någon som inte tickar? Hi hi. Ha en trevlig kväll! Kram S.

  SvaraRadera
 14. Det är verkligen en mysig tid nu! Jag älskar också pioner, de är helt underbara! Min favorit är ljusrosa och doftar helt underbart. Fin bild som vanligt! Ha en toppenbra helg! KRAM

  SvaraRadera
 15. Underbar färg.

  SvaraRadera