onsdag 27 juni 2007

Klänningen som först kom, och sen inte...


...och sen kom!

Att beställa kläder på Internet är ju lite som att skjuta rysk roulette! Men vet sällan vad man får men ibland blir det en fullträff! Hihi, kanske en oväntad liknelse!

Inredning är ju inte bara en hobby utan en livsstil! Jag andas och drömmer inredning. Naturligtvis matchar mina klädval min inredningsstil även om jag inte alltid går klädd i vitt! Men ljusa färger som rosa är en favorit och sen är det ju inte helt fel med lite romantik heller! Jag spanade in en underbar klänning hos det franska företaget La Redoute - den fick det bli till skolavslutning och midsommar tänkte jag!


Klänningen kom, helt underbar men för liten! Hade glömt att företaget hade franska storlekar, så när jag beställde 38 fick jag 36! Skickade tillbaka klänningen och ville byta till en större. Dagarna gick och ingen klänning kom. Tillslut ringde jag, nej det måste de helt och hållet ha missat! Ingen klänning var på väg och lagret låg ju i Frankrike, dvs jag skulle inte hinna få den innan midsommar, snyft!

Då avbeställde jag, men fick senare ett mail där de påstod att jag skulle hinna. Ok tänkte jag då kör vi på det! Två dagar innan midsommar var jag nervös och ringde igen! Nu var klänningen helt plötsligt struken ändå och alltså inte på väg, suck! Jaja, midsommar fick firas ändå utan drömklänningen! Men så igår dyker det upp ett paket i brevlådan, ni kan säkert gissa vad som låg däri, jo klänningen förstås! Avbeställd, struken och allt! Nej nu behåller jag den, vågar inte skicka tillbaka den, vem vet vad som händer med den då! Fin är den iaf!

Kram M

30 kommentarer:

  1. Vilken söt klänning! Verkligen jättesöt!! och den verkar ju passa in hemma hos dig mä :) /Terese

    SvaraRadera
  2. Jättejättefin! Jag blir sugen på en likadan, men efter allt ditt strul vägar jag knappt kolla på deras hemsida *hihihi*... Kram

    SvaraRadera
  3. Hei, kjempe fin kjole :-)
    Har bestilt en del klær der, men har ventet på en t skjorte kjempe lenge. Den den kommer vel he, he.

    SvaraRadera
  4. Det var meningen att du skulle ha klänningen...och den var ju jättesöt..helt i min smak..ljuvlig helt enkelt.
    Kram maria

    SvaraRadera
  5. Å den var verkligen fin...och väl värd att vänta på. Du gör rätt som behåller den! Vem vet, fakturan kanske är struken den med... : )

    Tack för besöket och kommentarerna förresten. Det där med att avreagera sig var toppen för mig. Jag har många grejer jag ler åt när jag ser. De är gjorda i raseri över någon person eller händelse som har stört mig. Det blir till ganska roliga minnen...Ha en fin dag!

    SvaraRadera
  6. Jättevacker klänning!!

    Det ÄR livsfarligt att kika på deras hemsida, och det är ÄNNU värre att jobba på La Redoute =)

    //Anställd!

    SvaraRadera
  7. Klänningen var ljuvlig! Kan vi inte få se den på?

    SvaraRadera
  8. Nämen vilken underbar klänning!! Den var verkligen värd att vänta på!
    Ha en bra dag!
    Kram!

    SvaraRadera
  9. Vilken söt klänning helt i min stil!

    SvaraRadera
  10. Vilken uuuunderbar klänning! Så vacker! Och ditt hem...jag älskar ditt hem! Fint det blev med sofforna då! Har jag missat! Love it!

    Kram/Mari

    SvaraRadera
  11. Bedårande!!
    Du får säkert fler tillfällen i sommar att använda den på fest:-)

    Susanne

    SvaraRadera
  12. Jättevacker klänning! Vill också ha... men vågar man?! ;-)

    SvaraRadera
  13. Supersöt klänning! Tråkigt att missa den på midsommar men den är ju så fin att du kommer få många tillfällen till! Ha en bra dag! Kram.

    SvaraRadera
  14. Vilken underbar klänning!!!! Suck - en sån vill jag också ha. Superfin blogg. Kikat runt lite och jag kommer med säkerhet tillbaka, tack för att du hittade mig, så jag kunde hitta dig!

    SvaraRadera
  15. Vilken härlig sommarklänning! Man kan bli tokig när det strular så. Tur att du fick den till slut :)

    SvaraRadera
  16. Å vilken romantisk och ljuv klänning!! Den har du nog glädje av hela sommaren vid alla möjliga tillfällen, jättesöt! och vilket fint vardagsrum, helfräscht!! Mari.

    SvaraRadera
  17. Klänningen är ju underbart söt. Inte så dumt att den kom till slut i alla fall gissar jag. Det var så roligt att se bilderna från ditt fräscha fina vardagsrum. Förstår att du är nöjd med sofforna.

    SvaraRadera
  18. ÅÅhhh så vacker...har själv handlat mycket i La Redoute o vet hur dåliga de är med leverans o storlekar!!!!
    Tänk så vackert med vita spetstrikåer o en grovt stickad sjal till..mmm..
    Kramisar/Anna

    SvaraRadera
  19. Riktigt riktigt fin klänning, den gillar jag!!!!!

    Kram Johanna

    SvaraRadera
  20. Vilken vacker klänning! Den är som ett smycke där den hänger på väggen, och säkert ännu vackrare på! Härligt :)

    SvaraRadera
  21. Vilken söt klänning..precis i min stil...ser ut som en dyr Noa Noa klänning..nu blev man ju sugen på att beställa en likadan..Kram

    SvaraRadera
  22. Oj vad söt den var! Jag har också spanat in en klänning därifrån men inte kommit till skott ännu...den var ganska dyr... Istället fyndade jag en jättesöt klänning fr Malene Birger idag - kolla in på min blogg!

    SvaraRadera
  23. Supersöt klänning. Vill oxå ha en likadan. Var inne på LaRedoute men kunde inte hitta den.
    Har du något art. nr. eller så eller kan den kanske vara slut?
    Följer din superfina blogg.
    Helen

    SvaraRadera
  24. Oj, den klänningen var ju helt underbar och helt i min smak! Va jobbigt med allt strul men tur att du fick den till slut! Värt besväret kanske?!

    SvaraRadera
  25. Den är ju jättesöt och lika vacker att ha på sig som när den hänger på garderobsdörren!

    SvaraRadera
  26. Den är så vacker så det är inte klokt!

    SvaraRadera
  27. Tack! Visst är den underbar! Kan tänka mig att ha den som ett smycke till hemmet, låta den hänga i sovrummet, den är så vacker!

    Helen här är klänningen om du vill beställa den: http://www.laredoute.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=12970&productId=187169&ST=Kl%c3%a4dstreck+%5bCL_sohom_pricelist_clothes%5d%5b3596096%5d Tror de har rea nu också! Kram M

    SvaraRadera