måndag 9 juli 2007

En gammal pålle


Min systers hem är ju som jag tidigare berättat en guldgruva! Jag är mer en kasta, och hon är en spara. Visst är det en underbar känsla när man hittar något man verkligen vill ha och får det helt gratis! Ibland räcker det faktiskt med ett lån också, som i detta fall. Jag har fått låna min systers gamla gunghäst från början av sjuttiotalet förvisso men ändå så där charmigt sliten, tycker den skapar en vacker kontrast i mitt vita vardagsrum och sonen älskar den! Nytta & Nöje!Snart kommer också bilder från projektet lekstuga! Jag och min syster håller på att inreda deras lekstuga för en budget på 100 kronor! Den ni!

Kram M

22 kommentarer:

 1. Men vilken underbar pålle. Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar gunghäst. Verkligen fi!

  Ramlade över två stycken likadana ljusstakar som du har målat på en stor loppis igår. De var från två olika stånd och den ena skulle ha 30 kronor för den och den andra 40 kronor. Och...jag köpte dem inte. Fråga mig inte varför, nu ångrar jag mig ju när jag gluttar på det fina resultatet av ditt igen. :-(

  SvaraRadera
 3. Väldigt fin gunghäst! Vad snällt at du (sonen) får låna den. Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Åh, det var en söt gunghäst! Var de så fina i början av 70talet?

  SvaraRadera
 5. Vad charmig gunghäst, ett lån kan också gotta ha begäret:-)

  SvaraRadera
 6. Åh, en sån hade jag när jag var liten- den finns fortfarande kvar nere i vårt källarförråd!
  Det är en mycket snäll pålle!

  SvaraRadera
 7. vilken söt häst! det ska bli spännande att se resultatet av ert lekstugeprojekt!

  SvaraRadera
 8. Grym budget! :-) Hästen är helt underbar. Så fräck. Mkt snyggare än en fluffig sak.
  Må så gott!

  SvaraRadera
 9. Du, vad fin den var. En sån skulle nog Elin tycka om när hon blir större. Om inte annat så skulle mamma gärna se att det stod en sån i rummet för att den är fin. Hoppas allt är bra. Kram

  SvaraRadera
 10. En sån söt liten gunghäst!
  Var på en loppisrunda idag och hittade en nästan likadan ljusstake som dig. Ja där fanns tre st, men det fick räcka med en. Blev glad ska du tro! Har alltid kikat på ljusstaken som syns på hemsidan till Uthuset, och tyckt den var så fin. När jag läste att du hittat din på loppis, har jag hållit ögonen öppna för att se om jag hittar nån liknande. Och på första försöket. Tack för inspirationen. Nu är det bara att ta fram penseln och lite vit färg!
  Ha en skön kväll! kram/milly

  SvaraRadera
 11. Så kjempe fin gynge hest :-)

  SvaraRadera
 12. Trodde h�sten var �ldre. Jag har en likadan, fast i gr�n nyans. Tack f�r inspirationen -Ska ta fram den nu. Ser fram emot bilder p� lekstugan! Trevlig kv�ll

  SvaraRadera
 13. Nu blir jag faktiskt lite avis... en sån häst vill jag också ha! ;-) Den var verkligen helt klockren, såå fin! Det är så snyggt att bryta av med något i färg mot allt det vita!
  Ska bli spännande att få se lekstugan! Vilken utmaning! =)

  SvaraRadera
 14. Supesöt häst! Ska bli spännande att se er budgetinredning. Trevlig kväll!

  SvaraRadera
 15. Men såå söt...vilka fina bilder du tar,helt underbara fina,Du är jätteduktig..jag har glömnt lägga till dig på länklistan,jag råkade radera hela listan,o nu måste jag leta upp alla jag hade innan,lägger till dig nu om det är ok.
  kram johanna

  SvaraRadera
 16. Supercharmig gunghäst.

  Kram Marie

  SvaraRadera
 17. Den va ju bara så söt sonen kommer att älska den.Ha det gott Kram/Majsan

  SvaraRadera
 18. Å de där gungisarna kommer jag ihåg, tror min lillasyster hade en....
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 19. Vilken vacker liten häst!!
  Det där ljusstaken du hittat var väldigt fin också! Jag har precis en likadan! Min mormorsmor (eller kanske ännu längre tillbaka) har haft den. Jättekul att se en bekant sak dyka upp så här! Den är snygg vit också :)

  SvaraRadera
 20. Tack för era kommentarer! Vad kul att ni känner igen hästen! Visst ser den ut att vara äldre ändå! Kul med det röda mot allt vita tycker jag!

  Johanna det är helt ok att länka mig! Blir bara lycklig!

  Kram M

  SvaraRadera
 21. hihi :D en sådan där gunghäst hade min stora syster också när hon var liten...den finns nog kvar på vinden hos mina föräldrar, ganska väl bevarad :)
  Gillar värkligen din sida får en massa bra idéer..en till som älskar din inredning.
  Den är toppen!

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera