torsdag 27 september 2007

Ny leksaksförvaring

Eftersom vi bor trångt och sonen inte har något eget rum hamnar det leksaker lite varstans. Speciellt i vardagsrummet. Tidigare hade jag leksakerna i en korgkista från min syster men efter att det visade sig att det föll av små bitar från den fick den åka tillbaka till sitt ursprungshem igen.
I somras såg jag en fin vit korg i flätad plast hos en liten butik i Vikarbyn, Grannlåt. Just då såg jag inte behovet men förra veckan kom jag fram till att den skulle platsa fint hemma hos mig! Tyvärr fanns den då inte kvar i affären, det sista exet såldes veckan innan - OTUR!

Men sedan jag såg jag två korgar hos en annan bloggare, hon använde de till hundens leksaker, egentligen var de papperskorgar i vit flätad plast, men ändå så pass stora att de rymde en del. Jag fann dem på Åhléns för endast 65 kr styck - ett riktigt fynd! Och de fanns i andra färger också för den som är intresserad! Lära-gå-vagn och tax från BRIO.


Kram M

22 kommentarer:

 1. Måste nog införskaffa sådana jag också. Då kanske jag slipper ungarnas grejer som dräller överallt här. Trots att de har egna rum! :-)

  SvaraRadera
 2. Köpte också korgar på Åhlens men det blev ett par svarta i mindre format. Skall ha dem på hyllan på kontoret som snart är klart. Renoveringen är klar men inredningen är inte färdig riktigt ännu. Du får titta in efter helgen om du har tid, då har jag nog postat lite bilder.

  SvaraRadera
 3. näe, men det där var väl jättefint som leksakskorgar. tycker inte det ser ut som papperskorgar :)

  SvaraRadera
 4. Jag vill också ha dessa korgar dom är så fina! Förvaring för leksaker kan man aldrig få för mycket av men man kan få för mycket leksaker, hi hi...! :-) Vårat Åhléns har inte korgoarna. :-( Jag hoppas verkligen att dom kommer få in dom. Ha en bra dag.

  SvaraRadera
 5. Perfekt!! Ska genast spana in!!
  Behovet är stort för förvaring hos oss:-)

  Susanne

  SvaraRadera
 6. Snyggt! Tänk vad man kan använda papperskorgar till! Var det nån rea du lyckades fynda dem på? Jag var nämligen på gång att köpa likadana svarta att ha som papperskorg, men de kostade typ det dubbla! Ha en fortsatt bra vecka!

  SvaraRadera
 7. Jätte snygg förvaring. Vi bor oxå litet med en liten kille så söker oxå smart leksaksförvaring. Men de där korgarna var ju smarta.

  SvaraRadera
 8. Fint systeryster, men vad heter affären igentligen? Gånglåt? Kram.

  SvaraRadera
 9. Perfekt med plastförvaring! De är supersnygga! Åhlens har så mycket fint, där hittar jag ofta sånt som jag gillar :) Ha en toppenskön helg! Stor KRAM

  SvaraRadera
 10. Fin fina korgar... måste snabbast möjligen ta mig till Åhléns :) Kram kram

  SvaraRadera
 11. Jag har redan två stycken, så underbart fina. Jag hade också spanat in liknade vita flätade korgar i plast på Village, men köpte inte...och så fanns det inte att köpa längre. Men så fick jag syn på dessa, så underbara!

  SvaraRadera
 12. Snygg förvaring och den klassiska Brio-hunden tycks trivas där bredvid korgarna.
  Ha D! Kram!

  SvaraRadera
 13. Åh helt perfekt =) Lätt att bara "kasta" i ;) Och vilket pris =) Kul att fynda! Såg ett par mysiga flätade plastkorgar på Ica maxi också, fast dom var lite dyrare och de var "tvättkorgar" så det kankse var lite stora (fast endå små för att vara tvättkorgar, tyckte jag;) Iaf så var dom också mysiga ;) Stolen blev supersnygg svart! och jag älskar lamporna som du köpte till köket =) Tycker så mycket om dina änglapållar och hjärtegrynen =) Du är så duktig! Går alltid in här, du har alltid nåt fint att visa och något roligt att skriva =) Puss å kram!!

  SvaraRadera
 14. Perfekta till förvaringen!! Vi har denna korg fast fyrkantiga i annan storlek....i badrummet för småprylar inne i kommoden....Hållbart, så säkert också för leksakerna! Må gott! Kram, kram!

  SvaraRadera
 15. Finns såna hundar ännu, mina barn hade en sån också.

  SvaraRadera
 16. Hej gumman! hoppas att allt är bra med dig och familjen! Skönt med helg. Hur går det med hästarna? Min lilla plan är att mina barn BARA ska leka med vackra träleksaker.. troligtvis kommer den planen att gå i stöpet redan innan den första fyllt ett *fniss*
  Hur långt har du hunnit med swapen?

  SvaraRadera
 17. Snygg & smart förvaring, kan inte bli bättre!
  *kram* /madelene

  SvaraRadera
 18. Så fina leksakskorgar!

  Är det okej om jag länkar till dig? Jag lägger in men du får säga till om du vill att jag ska ta bort!

  Hoppas du får en bra dag idag.

  Kram Nilla

  SvaraRadera
 19. Snygga och vilket fynd!
  Härligt med Brio leksaker.
  Trevlig helg! // Miamaria//

  SvaraRadera
 20. Hej!

  Var igår på White Living och såg änglapållen. Den är jätte, jätte fin. Köpte väldigt snygga förvaringsaskar till lillen. Jag ska visa dom på bloggen i veckan (på tal om förvaring)

  Trevlig Helg

  SvaraRadera
 21. Hej och tack!

  Inredningsgalen, då ska jag kika in hos dig!

  Man kan ju inte tro att de faktiskt är just papperkorgar!

  Syster, Grannlåt heter affären naturligtvis!

  Tack snälla snälla Sofie! :-)

  Terese, visst hade det varit snyggt! Fast det kommer en hel del plastleksaker utofrån också, från släkt och vänner så det är svårt att hålla påidéen! Har inte hunnit börja med minipållarna ännu, de stora tar all min tid! :-D

  Nilla helt ok!

  Lantliv, men så skoj!

  Kram M

  SvaraRadera
 22. Haha...såg den lilla taxen och genast satte minnena igång att cirkulera i huvudet. Hade själv en sån när jag var liten, för cirka 25 år sedan och det är så kul att se att de håller än. Har fått berättat för mig att den följde mig var jag än gick...
  Tack för minnesresan!

  SvaraRadera