tisdag 2 oktober 2007

I väntan på vingar

Tack för era råd angående symaskin, igår var jag och kikade på både Husqvarna och Bernina. Valet faller troligtvis på Bernina, jag gillade formen på den maskinen bättre! Nästa vecka ska jag åka och kika igen. Men visst är det konstigt, jag gick in i affären med tanken: Enklast är bäst! Kommer ut med ett ha-begär, en digital skulle nog sitta fint hihi! Men det är mycket pengar för en enkel bloggare, tål att fundera på!

Lite mer energi har smugit sig på mig! Jag håller på att skriva på den svarta stolen, får se om jag vågar visa det!

Idag står pållarna på rad, vissa med vingar och vissa utan. Lite svarta detaljer har tillkommit i köket, bla en svart kruka med en av mina favoritväxter, Plättar i luften!


Ha en bra vecka, så ses vi snart igen!


Kram (en lite piggare) M

11 kommentarer:

 1. Go förmedda!

  Jag sitter oxå i tankarna på ny symaskin...jag skulle till o med kunna tänka mig ikea´s enkla variant med bara rak o zickzack...men, som du säger, en digital variant hade ju inte gjort ont! Mer än i plånboken då;)
  Du har så fina detaljer, du har fingertoppskänsla för det här med inredning du;)

  Ha en skön dag!

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Pållarna ser fina ut, längtar tills mina kommer. De kommer stå fint på hyllan i köket, skall lägga en bild på bloggen när jag fått dem.
  När det gäller symaskin så får du nog tänka ut vad du skall ha den till. En enkel maskin räcker lång väg. Använder alltid min mormors Huskvarna som är snart lika gammal som hon (80år) och den fungerar till allt. Just nu syr vi nya påslakan till mig!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Hoppas Du tog dig en tur till Mora och fick en "symaskinsgenomgång" av Börje. Det han inte kan om symaskiner är inte värt att veta! Han är dessutom toppen att visa och instruera, tycker jag. Tror ingen som köper symaskin där behöver känna sig lurad :)
  Var Du än handlar och vilket märke Du än väljer hoppas jag att Du får en trogen och pålitlig symaskinsvän i många, många år framöver!

  Kram från Karin
  ...som just varit ute och satt vitlök och lavendel. Spännande att se om det kommer upp något fram emot våren och sommaren. Det blir till att vänta och hoppas på det bästa!

  SvaraRadera
 4. Bernina blir ju toppen..tillförlitliga har jag förstått. Jag älskar hur du fotat pållarna.

  SvaraRadera
 5. Bara man har en sy maskin så är det toppen!
  Trevlig kväll!
  Miamaria

  SvaraRadera
 6. Bernina blir nog bra.Har själv en Bernette...en enklare variant av Bernina.Har haft den i många år och den funkar perfekt.
  Fina bilder på hästarna....och fint med svarta krukan i köket.
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Supersöta hästar och jättefint med ståltråden runt.
  Kram från Kicki

  SvaraRadera
 8. Vad bra att höra tt du känner dig lite piggare och att din energi kommer tillbaka, jag vill se din svart stol blir så nyfiken tror säkert den är jätte fin.
  Ella

  SvaraRadera
 9. Så fint!

  Vad är det för blomma du har i fönstret i bakgrunden? Jag köpte en lite mindre sådan, typ. Jag kan inget som blommor så jag ska väl inte ge mig på att gissa vad det är för någon ;) Tyvärr så var det så liten båge som följde med. Har du gjort din båge själv? Går det lika bra i trä som i stål?

  SvaraRadera
 10. Så fin blomma! Och jag tycker det är så kul med dina pållar!!
  En av dem ska jag nog köpa av dig snart. Ska bli en hoppas-du-mår-bättre-snart present till en kär vän!!
  Men måste vänta på nästa lön....jag har köpt pärlor för alla pengarna denna månad..hihi!!

  Susanne

  SvaraRadera
 11. Visst är det lätt att bli ha-galen när man kommer in i en symaskinsaffär! Själv skulle jag vilja ha en broderimaskin som man kan koppla till datorn. Guuu va mycket kul man skulle kunna göra då!
  Hoppas verkligen att du blir nöjd om du köper en Bernina. Det är jag med min i alla fall.
  Urkul stol du målat! Har själv två pinnstolar i förrådet, som jag ska hämta in och måla svarta, tror jag.
  Vet inte om kökssoffan ska få bli vit?! Har inte bestämt mig än.. Vi får se.
  Ha ett skönt veckoslut!
  Kram
  Kajsa

  SvaraRadera