onsdag 31 oktober 2007

Lust att leka

Min son är ju numera ingen baby utan en liten kille! Killar behöver roliga platser att leka på och fina leksaker! Vid vårt senaste IKEA-besök inhandlades SVALA bord och två stolar i omålad björk. Dessa har jag nu stått och målat några dagar. Bloggaren som har Min lilla vita vrå hade målat en bilbana på sin sons bord efter förlaga från Karin Mannerstål, den idén snodde jag, RAKT AV!

Så här blev det! Tycker det blev lite annorlunda och dessutom får jag väl erkänna att jag inte är något big fan av sådana färgglada bilbanemattor. Nix en sådan kommer nog sällan in i vårt hem!


Kram M

18 kommentarer:

 1. Snyggt! Jag är säker på att lille A blir blir jättenöjd!

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Bilar bilar bilar...hihi! Nåväl, man kan ju leka snyggt också ;)

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Åååh så fiiint... riktigt bra idé, som jag bara måste lägga på minnet :) Kram kram

  SvaraRadera
 4. Kanonfint. Blir lite sugen själv, har samma set stående.... som skall bli vitt. Nu kanske även med en bilbana :-D

  SvaraRadera
 5. Nä vad snyggt!!! Känner som du, när det blir dags för barn och barnrum så blir det noga inrett utav mig!

  SvaraRadera
 6. va fint det blev :) gissa vad min man kom hem med för några veckor sedan? en bilmatta!!!! ja skrek rak ut och den hamnade hemma hos maltes kusin istället ;) Kanske ska ta den där fikan snart? Malte är ledig från dagis på fredagar om ni vill ses nån gång! kramkram

  SvaraRadera
 7. Vilken rolig idé! Jag såg någon som hade målat ett FIA-spel på ett vitt LACK-bord från IKEA. Men jag tror att det här är roligare!!!

  Passar ju bra i ditt hem... svart vitt! hihi

  KRAM vännen!

  SvaraRadera
 8. Roligt att se fiiiina barnmöbler med stil och samtidigt humor. Inspirerande...

  Må så gott!
  Jannice

  SvaraRadera
 9. Vilken kanonidé! Hur snyggt som helst!! *imponerad* Där kommer din storkille (du förstår vad jag menar *fnissar*) säkert sitta många timmar :) KRAM

  SvaraRadera
 10. Åh så fint!Blir lite avis... Här hemma har min Albins lekrum spårat ur för länge sen med färgglada skaker så jag har gett upp... Lekrummet har fått bli fredad zon från mina vita försök. Har äldre syskon med uppvuxna barn som öst över oss prylar. Vilket vi är tacksamma för, men de är ju inte vita direkt... En äkta grällig bilmatta har vi så klart ;-).

  SvaraRadera
 11. Åh vad läckert. Jag gillar din blogg så nu hamnar du på min länklista. Hoppas det är okej med dig? Hojta till bara annars.

  SvaraRadera
 12. Men så praktiskt då kanske du slipper en massa på golvet....
  Snyggt!

  Ha´det så gott!
  Miamaria

  SvaraRadera
 13. sååå fint det blev. Tack så mycket för hjärtegrynen också, dom är sååå fina och den stora tösen ville ha sitt svart med en gång

  SvaraRadera
 14. vilken bra ide! har man flicka eller matintresserad liten kille så kan man göra ett hål och stoppa i en rostri degbunken så har man en diskho och så på andra halvan av bordet så kan man göra 4 plattor..

  SvaraRadera
 15. Vilken rolig ide!
  Blir ju snyggt också håller med dig att vanliga bilmattor är gräsliga!
  Ha en bra helg!
  Ella

  SvaraRadera