söndag 16 december 2007

Bordsgran


Äntligen känns det som att jag är på banan igen! Hela veckan har gått i seghetens tecken, inspirationen och orken har verkligen trytit, men nu är jag tillbaka. Ett tag funderade jag faktiskt till och med på att lägga bloggandet på is ett tag.

En liten gran har kommit in i köket. Den är så söt tycker jag där den står på vår köpmannadisk. Julen känns avspänd, enkel och vit, som jag önskat! Granen pryds av några enkla silverfärgade kottar.


Alla julklappar är handlade, det som återstår är knäckkokning och lite annat gott och så att handla julmaten. De sista Änglapållarna och Hjärtegrynen ska skickas, sen ska jag bara lägga mig på soffan och njuta - det ska bli så skönt! Hur har ni det i julstressen?

Kram M

29 kommentarer:

  1. Vilken ursöt liten gran - och med silverkottar till och med. Kan det bli finare?

    SvaraRadera
  2. Avspänt och skönt, så har jag det också! Försöker njuta av advent och kommande jul. Stressen kan man vara utan, jul blir det ändå!
    Fin gran och vackra kottar! Hoppas du får en skön vecka. Kram Marie

    SvaraRadera
  3. Så flott den lille julegranen din er! :) Her er vi stort sett ferdige med juleforberedelsene - har igjen å lage litt julegodteri! :)

    SvaraRadera
  4. Vad sött med en liten bordsgran! Det skulle t.o.m vi få plats med på våra få kvadrat.

    SvaraRadera
  5. Vilken vacker liten gran =)

    Här har jag inte sett till stressen, fast den kunde ju komma och ge mig en spark där bak så jag fick lite fart på mig ;-)

    Ha en skön kväll!

    Kram Nilla

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Jag vet inte varför jag ALLTID hamnar på din blogg... *hihi*
    Jättemysig blogg som sagt!
    Ha en trevlig 3:dje advent!

    SvaraRadera
  7. Vilken tur att din energi kom tillbaka, gillar att titta in här! Din blogg var en av dem jag tittade mest i innan jag började blogga själv! Din gran är jättefin! Samma kottar finns i min adventsljusstake i år....
    Må gott, kram!

    SvaraRadera
  8. Hoppas du haft en lugn och skön helg och att du kan koppla bort pållar och hjärtegryn för ett tag!

    Söt liten gran..

    kram madde

    SvaraRadera
  9. Ja den var faktiskt riktigt söt! Önskar dig en bra vecka nu innan jul. Kramkram

    SvaraRadera
  10. Perfekt med en liten gran och så sött med enbart silvriga kottar.
    Tapeten är urgullig!
    Kram Randi

    SvaraRadera
  11. Vilken söt liten gran!

    Ha en riktigt skön julvecka :)

    Kram Jes

    SvaraRadera
  12. Pssssst... glömde ju skriva: du får inte lägga bloggandet på is - hua - du som har såå mycket fint att visa jämt! Älskar din blogg :)

    Stor kram!!! /Jes

    SvaraRadera
  13. Gullig gran!
    Får min del är det lungt, både på jobb och hemma. Allt är klart och nu återstår endast väntan på julafton, kram.

    SvaraRadera
  14. Vilken söt liten gran! Jättefint att ha i köket, tack för tipset! Är ofta hos dej och kikar, tycker att din blogg är hur härlig som heldst så jag blir glad att du inte slutar med detta!

    SvaraRadera
  15. Jätte söt gran!! Jo jag känner till Julstressandet, men iår åker vi till Sverige och då får mamma stressa med julmaten och knäcken!!!

    kram

    SvaraRadera
  16. Så söt gran!! Måste skaffa en sån pytteliten också:-D

    Susanne

    SvaraRadera
  17. Hej!

    Tack ganska bra. Jag kopplar bort juligheterna och koncentrerar mig på jobbet som skall avslutas om en dryg månad. Det är ganska skönt att det faktiskt inte finns utrymme för att förta sig vad gäller julpyntande, klappar och fejande. Det finns annat som sätter ett stort P för det i år.

    Jag hoppas att du får vila upp dig, och att du bloggar så lite en tid att du känner att du inte vill lägga ned projektet helt och hållet. (Världens längsta mening?). Skickar lite lugn och ro från en Skata som egentligen är uppe i limningen...

    /A.

    SvaraRadera
  18. Såå söt gran! :)

    Tur att du inte la bloggandet på hyllan, jag tycker verkligen om att kika in här hos dig, både roligt och inspirerande! :)

    Jag börjar känna av stressen, alltid är det nåt jag har glömt, och framför allt så mycket jag VILL hinna med :) Bara inse att allt inte går och jag är nöjd så här långt ändå :)

    Ha en underbar vecka inför den stundande julen!

    Kram, Jenny

    SvaraRadera
  19. Underbar söt liten gran! Jag tänkte jag ska länka till dig, hoppas att det är ok? kram

    SvaraRadera
  20. Ja, nu har du jul i ditt kök. Jättefint! Som alltid!
    Jag är sååå glad över att du inte slutade blogga! Du har min favoritblogg som jag läser ofta! Men du måste känna efter hur mycket tid du ska lägga ner, men jag hoppas att du inte slutar. Blogga inte så ofta, men vi vill se dig kvar, och nu är jag säker på att jag talar för mångas röster i landet!
    Kram på dig i julstressen!

    Dalkullan

    SvaraRadera
  21. Jättesöt gran! Så fint med de små kottarna. Här flyttade den stora granen in idag, nu är det jul (förutom frånvaron av snö)! Låter skönt att ha avspänd jul, vi håller tyvärr på med en del renoveringar så här innan jul så det är lite stress här... Nu ska jag ta och måla lite... Kram,Anette

    SvaraRadera
  22. Jag är långt ifrån klar men det är ingen ide att stressa ,man får njuta av alla stunder det lärde jag mig ifjol då våran familj fick världens bästa julklapp 2 dagar före julafton nämligen att våran son var frisk julhälsningar maria Villa Nyhem anno 1918

    SvaraRadera
  23. Vad mysigt du har det. Jag hittade din sida när jag bloggade runt.
    Fantastiskt vackra tapeter du har i köket. Jag har precis till min stora sorg målat över mina gammeldags tapeter i köksdelen. Jag har kök och allrum i ett rum. Det blev flr svårt att hålla ihop rummet. Men får jag ett gammalthus tillslut så vill jag ha en reproduktion av gammal tapet igen.
    Titta gärna in till mig.
    http://mylovelythings.blogspot.com
    Mvh Anna

    SvaraRadera
  24. Så fint!

    Samma här, koka lite knäck, kola, ordn amed lite mat och bara njuta...

    SvaraRadera
  25. Vilken underbar liten gran verkligen. Du har så fint. Jo tack jag har det bra i julstressen, allt är nästan ordnat, lite förkyld men det hinner passera. Kram

    SvaraRadera
  26. Men åååå, vilken fin liten gran! Så skulle jag också ha det om jag fick bestämma, men jag blev utröstad... Det blir en vanlig stor gran med massor med kulor och glitter. Mysigt det också!

    SvaraRadera
  27. ÅH, vilken söt gran! En sån vill jag också ha...

    GOD JUL önskar Ann-Sofie (Ombonat hemma) http://ombonathemma1.blogspot.com/

    SvaraRadera
  28. UTrolig vakkert, lite tre!! God Jul :-)

    SvaraRadera