måndag 25 februari 2008

Nobody puts baby in a corner!

Oj så många som deltog i tävlingen! Tack snälla, snälla ni för alla kommentarer om Miniänglapållen! Sex personer gissade på rätt film. Två personer diskvalificerades dock, den ena är min bästa vän och det blir ju lite fusk om hon skulle vinna, den andra gissade på två filmer och det känns lite orättvist. Därför blev det fyra personer kvar!

Ann-Catrin, Fint hemma

Vägen till drömhuset

Camilla

Pernilla, Ockra villan

Svaret var naturligtvis Dirty Dancing


Ledtråden syftade på att det inte hade med inredning att göra, lite lurigt. Jag och sambon skrattade lite när vi läste vissa alternativ. Jag är inte en tjej som gillar blodiga filmer, inte alls! Nej romantik och kärlek ska det vara. Gillar filmer som Stolthet och fördom men även Astrid Lindgrens klassiker. Men ingen slår Dirty Dancing, så fint med romantiken, lite smärta och så dansen! :D

Den lyckliga vinnaren till minipållen är:

Kram M

16 kommentarer:

 1. Jag är så lycklig jag är såå lyclkig för att jag vann. Tror detta är min första vinst någonsin förrutom mina barn då :-) Tänk att det var jag som vann... Kan inte fatta.. Du vet ju att jag villa beställa den lilla redan när du gjorde dem till swappen, men nu får jag en.. Tusen tack M för det och tack för att finns ute på blogspot med din underbara blogg..

  Kramar i massor från Pernilla

  (jag mailar min adress)

  SvaraRadera
 2. Satt oxå och lästa alla förslag med ett skratt :) Dirty dancing är en av mina absoluta favoriter oxå, har säkert sett den 100 ggr och den är fortfarande lika underbar! Ett tips om du inte sett den förstås är Tillsammans är man mindre ensam som kommer på dvd nu i slutet av februari. Jag läste den underbara boken 2ggr och vart förälskad!! Såg sen filmen på bio och vart lika förälskad där, fast dom hade missat mycket från boken! Att dom pratar franska tycker jag är ett plus för det är så otroligt vackert! kram madde

  SvaraRadera
 3. Ja det är också en av mina favoriter!!! Jag har fått mina två hjärtan och de är så fina! Det grå gav ajg till mamma som har en stol i grått fårskin, så det passade bra till henne. Det vita har jag hängt på min stålampa. Tack så mycket! Måste bara fråga om det är ståltråd du har runt dina pållar?! De är så fina!

  SvaraRadera
 4. attans, att jag inte tänkte på den, den är himlans bra! grattis till pernilla då! det är super goa minipållisarna! kram lotten

  SvaraRadera
 5. Jag visste väl det... kände liksom på mig att den filmen var en favvis!!!
  Man får väl gratta "vinnaren" då... snyft, änglapållen hade ju passat så fint här hemma, det blir väl att köpa en för egna pengar så fort jag har lite pengar i börsen... dom är ju för bedårande!!!
  Ha det gott vännen!!
  kram A-C

  SvaraRadera
 6. Grattis till henne! Tänkt först på den filmen, men tänkte att du nog var för ung när den var inne!
  Du är ju ett par år yngre än en själv!

  SvaraRadera
 7. Ja den filmen är ju helt klart en favorit!
  Liksom Pretty woman, Notting Hill och så min absoluta favorit Moulin Rouge. Om du inte sett den så bara måste du ...
  Kram Eva

  SvaraRadera
 8. Jaha, där gick vi bet!

  I Svanprinsessan säger prinsen 'det är inte som det ser ut' och i HP ''det är inte som ni tror'...

  Så både Lillpinglan och jag var övertygade om att vi hade varit SÅ kluriga!

  :P

  SvaraRadera
 9. äsch då! jag tänkte ju att jag inte kunde ha någon aaaaning om din favoritfilm. men jag skulle ju bara ha gissat på min egen så kanske jag hade varit i hamn :)

  fin blog du har här!

  SvaraRadera
 10. Äsch vad nära det var att jag vann ;) Så nära har jag nog aldrig varit. Ha gärna fler minipålletävlingar ;)
  Kram

  SvaraRadera
 11. hallå hallå! aaahh så snubblade man på målsnöret, vad synd. Dina pållar som är såå fina. Men kul att man satsade på rätt film, den är min favorit med, haha.

  hoppas allt e bra med dig.

  Kram Sara

  SvaraRadera
 12. Lyckliga Pernilla, grattis till henne som får din fina pålle! Och ja, Dirty dancing ÄR en bra film! Minns vilken bigraf jag såg den på och hur saliga jag och min kompis var när filmen var slut och vi gick hem... : ) Mari.

  SvaraRadera
 13. Jag är så himla sugen på en av de större änglapållarna. Kan inte bestämma mig för färgen bara...har två egna äkta pållar hemma så en inne skulle sitta fint.

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 14. Då skulle jag ju har tävlat iallafall...men jag tänkte så här att det är väl bara jag som har sett den där filmen typ 1000 gånger (känns det som) och fullkomligt älskar den!!!
  Sen får jag be om ursäkt...har läst din fina fina blogg till och från ett tag utana tt lämna spår...fy så gör man inte!! Lovar att skriva några rader nästa gång jag tittar in också!

  Kram på dej!

  Tina i VÄrnamo

  (som inte har någon blogg ännu eftersom hon inte kommer på nåt bra namn...)

  SvaraRadera
 15. Inte kan jag skriva ordentligt heller i ren iver!! Det smög sig in ett r för mycket i första meningen...

  //Tina

  SvaraRadera
 16. STORT grattis till Pernilla ☺ Hi hi... så det var Dirty Dancing alltså, ja det är verkligen en toppenfilm! Kul tävling du hade - många vill ha dina fina pållar - det är ett som är säkert och jag förstår verkligen varför, så fina som de är!!! ♥

  Kram Jes

  SvaraRadera