torsdag 21 augusti 2008

Höst i antågande


Hösten är beige! I alla fall om man tittar i GreenGates höstkatalog och troligtvis hemma hos mig i nya huset! Jag älskar beige, lite småtrist kanske men så harmoniskt! Jag har redan spanat in en hel del saker som jag vill ha ur deras sortiment, har tjuvstartat lite med några théburkar och doftljus! Det är höstkänsla för mig! Hos Elsas Hem hittar ni massor av fina nyheter!

Uppdatering hus: Köket har anlänt, porslinshon väger mycket men ser helt underbar ut! Rengöringsmedlen från House Doctor kommer passa ypperligt därpå! Som vanligt med IKEA är det tusen delar som skall fogas samman, så det kommer nog ta lite tid, men oj så jag längtar efter vårt nya kök!

Kram M

(Måste fråga er hur jag ska göra med bloggen, nu när jag får ett nytt kök etc så stämmer inte rubrikerna längre, blir ni ledsna om jag raderar tidigare inlägg och startar om på nytt? Eller bör jag starta en ny blogg nu när vi flyttar? Hjälp!)

60 kommentarer:

  1. Såå kul för er! Jag har också sett höstsakerna från green gate, underbara! Något ska få flytta in hos mig oxå. Väntar på svar på det andra projektet...

    Vi får höras, kram Lena

    SvaraRadera
  2. Spännande Lena! Jag väntar också....

    SvaraRadera
  3. Hej hej, rörmokaren den yngre med familj hälsar och önskar lycka till med renoveringen av det ert hus!

    SvaraRadera
  4. Det är så otroligt spännande att följa er nu!! Jag är supernyfiken! Får jag bestämma så vill jag INTE att du raderar någonting. Är så underbart att få titta tillbaka i din fina lägenhet också, även om du köpt hus. Ha en riktigt härlig helg! KRAM

    SvaraRadera
  5. O nej nej nej, Radera ingenting! Du är en jättestor inspirationskälla! Kan man inte döpa om etiketterna? "Vårat gamla kök" eller lägga allt från lägenheten i en "mapp". ja det va svårt.. men jag vill inte att du raderar nått! :) Ha det bra kraam

    SvaraRadera
  6. Håller med föregående inlägg, du får INTE radera något, dina bilder är ju såååå fina och inspirerande!!

    Kram Åsa i Jönköping

    SvaraRadera
  7. Snälla....radera inget. Håller med tidigare kommentarer...du har så mycket inspiration som man inte vill förlora.

    Kram Marie

    SvaraRadera
  8. Snälla radera inte...dina bilder är så fina. Älskar också beige...jag som trodde du var vitt i din inredning. Burkarna är så söta.
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  9. Hej!
    Åh så fina burkar och ljus! måste kika in hos Elsas Hem :)
    Vad roligt att köket har kommit! Spännande!

    Tycker absolut inte att du ska radera något!!! Du har så underbara bilder som många med mig inspireras av. Tycker att du kan döpa om rubrikerna eller helt enkelt ha kvar de som de är. Man kommer ju att se att det är ett annat kök :)

    Ha en bra kväll.
    Kram!

    SvaraRadera
  10. Jag håller med föregående, radera inga gamla inlägg de är så fina och för din egen del kan det vara roligt att gå tillbaka och läsa dem senare.
    Om inte annat kan du väl göra som du har gjort på etiketten här nedan om du vill skilja på köket i lägenheten och köket(eller vilket rum som helst) i huset, jag menar med de små *stjärnorna*.

    SvaraRadera
  11. Det vore tråkigt om dina gamla inlägg försvann! Fundera lite över kategorierna och se om du inte kan filura ut en lösning som omfattar alla dina nya idéer...Ingen lätt uppgift dock!

    Godkväll,

    Skatan

    SvaraRadera
  12. Nej inte ska du radera dina gamla inlägg. Fina burkar som du visar.
    Kram mamma c

    SvaraRadera
  13. NEJ - lägg in bilderna under VÅRT NYA KÖK eller nått, hojja vilka fasoner ;-D att börja prata om att radera, nej sånt vill vi inte veta av! Som de tidigare inläggen så är du en stooooor inspirationskälla å tar du bort inlägg, vad ska vi göra då? Kramar/Anneli

    SvaraRadera
  14. Hej! Jag ramlade in här och nu är jag fast:-)
    Ser att du renoverar köket. Hela mitt liv kretsar just nu kring kök, eftersom vi strax ska börja renovera själva. En liten undran till dig som jag hoppas du vill svara på: Hur har du tänkt dig kring att ha en porslinsho? Är det den med två vaskar från IKEA? Min sambo och jag är oense nämligen. Jag vill ha den i porslin, men han anser att det är för opraktiskt.

    SvaraRadera
  15. Hej igen! Måste bara förklara mig lite, min fråga är alltså hur ni resonerat kring att ha en porslinho i köket istället för en i rostfritt. Jag får bara höra en massa negativt från alla håll och kanter om porslinshoar. Men jag ska inte ge med mig!

    Och så till slut: Får jag lägga din blogg bland mina favoriter?

    MVH Sandra

    SvaraRadera
  16. Godmorgon!

    Vad kul att köket är på gång! Ska bli spännande att se det på plats! Allt skruvande och justerande kommer säkert att ge lön för mödan när allt kommit ordentligt på plats och helheten uppenbara sig. :)

    Jag tittar på kök lite varstans då vi så småning om ska göra om vårat. Min bror är köksdesigner och ger oss många bra tips och råd men innan vi sätter igång vill vi tänka igenom allt noga och vara säkra på att köket blir funktionellt, praktiskt och lättarbetat. En sak har jag dock bestämt sedan länge: jag vill ha en lång marmorbänk med nedfällda hoar, helst så stora hoar att man med lätthet kan diska en långpanna.

    Vad gäller tidigare inlägg tycker jag att Du ska behålla dem och inte ens tänka tanken att redara. Du har lagt ner en massa tid på att göra fina och inspirerande inlägg och då vore det väl dumt att ta bort dem? Blir det svårt att ändra rubriker så föreslår jag att Du startar en ny blogg men givetvis är det bästa om Du kan fortsätta på den Du redan har!

    Kram från Karin i Körsbärsgården där den långa gatstensgången nu är satt. Det blev ett vackert välkomnande, ja, ett smycke för gården. :)

    SvaraRadera
  17. Härligt! Vet hur det är att vänta på nytt kök och att få flytta... Det var ju faktiskt köket man väntade mest på, man tillbringar ju ändå så mycket tid där.

    Mysiga burkar i fina färger! Jag tycker att du bra kan starta en helt ny blogg i nya huset, men radera för allt i världen inte alla dina gamla fina inlägg, dem vill vi gärna fortsätta och se på för att få inspiration!! Du kan ju lägga en länk i denna blogg till den nya! Må så gott, ha en skön helg!

    SvaraRadera
  18. Vad härligt att det är på gång ordentligt nu! Spännadne att se vilket kök du valde...

    JAg tycker inte heller du ksa radera. Du kan väl starta en ny blogg och låta den här vara kvar vilande sas. Så kan den som vill inspireras härinne göra det, men du börjar ändå på ny kula med nya huset? Det tycker jag.

    Ha det bra!

    Kram M

    SvaraRadera
  19. Nej, nej, nej - snälla radera inte, jag älskar att tassa runt i dina gamla inlägg, du har ju så vackra bilder!

    Ny blogg behövs väl inte, det här är ju din historia.

    Ska kika in på Elsas hem för de där ljusen vill jag också ha!

    /Lena

    SvaraRadera
  20. Hej!
    Jag gillar också beige. Det är, precis som du skriver, harmoniskt och sen så är det ju så lätt att kombinera med andra färger.
    Lycka till med köks-pusslet :-)
    Mvh
    Sofia

    SvaraRadera
  21. Söta burkar. Sommar fortfarande :)

    SvaraRadera
  22. Tittar in och hoppas att livet som husägare är precis så underbart som ni hoppats!

    Härliga bilder :-)

    Må så gott!

    SvaraRadera
  23. Skulle sakna dina gamla bilder/inlägg så helst vill jag inte att du raderar något samtidigt så "är" du ju jordgubbar med mjölk så en ny blogg kanske också skulle bli fel... Förtydligande etiketter kanske? Ex "Kök - Huset"

    //Truffles

    SvaraRadera
  24. Nej, radera inte nånting tycker jag, det är så mycket som man vill titta tillbaka på. Vad är det som inte stämmer? Förstår inte riktigt.. kram!

    SvaraRadera
  25. Hejsan!

    Nej, inte ska du radera någonting!

    Inte tycker jag heller att du ska byta bloggnamn.... Du skulle kunna starta en ny blogg, t ex "Jorgubbar med mjölk - v.2"

    Det enklaste vore ju att helt enkelt byta namn på kategorierna. Minns inte om man kan ha underkategorier på blogger? Isf är det ju enkelt. Annras lägger du helt enkelt till "Lägenheten - ..." på de gamla kategorierna, så ser man tydligt skillnaden.

    Lycka till med huset, bloggen och allt annat spännande!

    // Linda

    SvaraRadera
  26. Hej så underbara teburkar du inhandlat har själv suktat efter dom.Hur går det med huset,viss är det roligt fast det är mycket jobb?
    Ha en bra helg.
    Kramis Tess på tildaochmamma

    SvaraRadera
  27. Har också sett höstsakerna från Green Gate. Så mycket jag vill ha, gillar också beige. Ska bli så kul att se hur det nya köket blir.

    Ha en bra helg!
    Kram Ullis

    SvaraRadera
  28. Mysiga grejer!
    Åh nej du få inte radera något, man tittar ofta tillbaks. Dina bilder och din lägenhet är helt underbar och man får massor med tips. Kramilikram och trevlig helg.

    SvaraRadera
  29. Är du från vettet människa!!!?
    Du får inte radera ... Då kan ju inte vi komma till dig och ta del av din underbara inspiration!

    Ajja bajja, inte radera =)

    Kram Veronica

    SvaraRadera
  30. Radera inte! Men om du orkar kan du eftersom byta etikett på gamla inläggen till Lgh-kök, lgh-vardagsrum, lgh-badrum osv!

    Det finns så mycket inspiration att hämta bland dina etiketter!!!:)

    SvaraRadera
  31. Hej kikar in igen i din fina blogg, vore väldigt trist om du tog bort alla dina underbara bilder och inlägg. Tycker du ska forsätta för du inspirerar verkligen!!!! Titta gärna in hos mej nybliven bloggare.KRAM....:)

    SvaraRadera
  32. Godmorgon!

    Fiiina burkar. Är lika spänd som de andra på hur fint ni skall få det :-D

    1. Starta ingen ny blogg!
    2. Radera inga inlägg. Kan du inte bara göra nya rubriker som "köket i huset" o liknande...'

    kram o ha det finfint!

    SvaraRadera
  33. Kök som kök. Jag hämtart och kommer at hämta inspiration från både ditt gamla och nya kök, så radera inget är du snäll.

    SvaraRadera
  34. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  35. Tycker inte heller att du ska radera det gamla! Du hade det så fint i lägenheten så man vill kunna gå tillbaka.
    Lycka till med köksrenoveringen!
    Kram

    SvaraRadera
  36. Hej!

    Vad spänande med nytt kök och helt hus att ta tag i! Är själv husägare sedan sex år tillbaks nu...oj vad tiden går. Jag tycker inte att du ska starta en ny blogg utan bara fortsätta. Du kan ju skapa en annan kategori för huset om du vill förtydliga för nya läsare, de andra har ju följt din historia;)Ha en bra vecka
    Heléne

    SvaraRadera
  37. Hej!

    Underbart roligt att se vad som händer med huset, försöker kika in här minst en gång i veckan. Jag tycker inte att du ska radera de gamla etiketterna, döp om dem istället eller lägg alltsammans under en etikett som heter "Gamla Lägenheten" eller dylikt. Känns dessutom inte rätt att du ska starta en ny blogg eftersom denna är så väletablerad :D

    Hoppas du finner en bra lösning. Lycka till med köket!

    /Anna

    SvaraRadera
  38. Klart vi hänger med om du flyttar!!!

    SvaraRadera
  39. Håller med föregående skrivare - radera inte de gamla inläggen utan lägg dem i en speciell mapp om det går att ordna!! Den här bloggen är ju väletablerad och jag tycker nog bloggnamnet (som är ljuvligt) passar vare sig man bor i lgh eller villa!! Fortsätt i samma anda, du är en inspirationskälla och stort lycka till med ert nya boende:-)
    Kram

    Ps: Ser att du också är förtjust i GreenGates ljuvliga saker:-) /ds

    SvaraRadera
  40. Det ÄR så spännande med ditt nya hus. Fascinerande att kvinnor - för det är väl mest det - över hela landet följer er renovering.

    Kram!

    SvaraRadera
  41. Åh men INTE ta bort! Starta ny istället och länka härifrån :)

    SvaraRadera
  42. Hei og hallo fra Norge!For en fin og koselig blogg du har!
    Skal kjøpe meg noen sånne tebokser,og så har jeg også lyst på de duftelysene.De var jo så søte!
    Ønsker deg velkommen inn på min nyoppstartede blogg,den er krydret med litt av hvert...
    Nattinatt,vi blogges!

    SvaraRadera
  43. Håller med alla andra att det är jättekul att kika i gamla inlägg och hämta inspiration. Du hittar säkert på ett bra sätt att lösa det.
    Burkarna med the måste jag bara ha, ska genast gå in till Elsa o kika....och till Green Gate oxå...

    SvaraRadera
  44. Ska bli kul att följa dig i ert nya hus. Det är alltid kul att titta tillbaka på gamla inlägg tycker jag

    Kram Liza

    SvaraRadera
  45. Dom burkarna är så fina!
    Spännande med nytt hus och lycka till med ihopskruvandet av köket =)
    Ha det gott!
    Kram/Gunn

    SvaraRadera
  46. Blev alldeles förskräckt när jag läste att du funderade på att radera, din lägenhet är en STOR inspirationskälla för mig, känner mig lite lugnare nu när jag ser att du blivit nedröstad:-)

    Lycka till i huset, det ska bli väldigt spännande att följe din/er renovering.

    /Fia

    SvaraRadera
  47. Tänkte precis skriva en kommentar med ett önskemål om att kunna prenumerera på din blogg men då hittade jag knappen :)
    Så smidigt att jag nu kan följa din blogg och renoveringen av nya huset. Lite svårt att hålla koll på allt själv med två småttingar här hemma som tar nästan all min tid.

    SvaraRadera
  48. Hej!
    Eftersom att du är intresserad av inredning så tänkte jag tipsa dig om en tävling på Åhléns hemsida där man kan vinna ett presentkort på 1500 genom att inreda en virtuell lägenhet!
    Gå in på http://195.178.163.178/ahlenshuset/index.html?uid=13907 och kolla på min lägenhet och var med i tävlingen du också!

    SvaraRadera
  49. Ska bli sååå spännande att se ert nya kök... jag känner på mig att jag kommer att bli oerhört avis :) Trevlig söndag! Kram kram.

    SvaraRadera
  50. Vilka fina burkar fr Green Gate och ja, de har verkligen mycket i naturtoner och inbjudande i nya katalogen! Lycka till med kökbygget, kommer bli så fint! Mari.

    SvaraRadera
  51. Fina burkar verkligen. Jag tycker du kan skapa en ny kategori som heter "det gammla" eller något och mosa in det som inte är aktuellt längre :)

    SvaraRadera
  52. Jag tycker du har en fantastisk blogg - jag läser jämt men kommenterar väldigt sällsynt! Jag tycker absolut att du skall ha kvar den och fortsätta. 'Jordgubbar med mjölk' är ju liksom lite av ditt varumärke nu. Fortsätt vårda det som du gjort - radera inget utan keep going strong bara!

    Lycka till med allt!

    SvaraRadera
  53. Så spennende med nytt kjøkken! Vi starter totalrenovering av kjøkken om 2-3 uker, blir nok masse job men ååååå som jeg gleder meg! Skal bli spennende å se hvordan det blir hos deg etterhvert!

    SvaraRadera
  54. Åh, så roligt! Vi bytte kök för två år sedan så jag vet precis hur du känner dig! Det är fantastiskt med nytt kök det lyfter hela hemmet!

    Jag ser fram emot bilderna framöver!

    Kram A

    SvaraRadera
  55. Jag måste börja med att Gratulera till ert nya hem!
    Det ska bli så spännade att följa er renovering av köket...:)
    Ha det bra!/Anna

    SvaraRadera
  56. Hej vännen,

    Bara jag som tassar in & säger hej :)

    Hoppas allt går bra med nya fina huset!

    Kram/Jes ♥

    SvaraRadera
  57. Så kul!!
    Åhh vad fina!! :-)

    SvaraRadera
  58. åh så underbara burkar!

    SvaraRadera