lördag 6 december 2008

Vitt, silver och tävling!


Vad kan väl vara vackrare än vitt i kombination med silver? Inte mycket! Fattigmanssilver är en stor favorit och i veckan utökades samlingen med två ljuslyktor från Miljögården. De var lite större och fint dekorerade med små stjärnor. Skänken har fått plats i vardagsrummet. Den pryds även av Albins fina doptavla från Ylva Skarp och en vitmålad spånkorg innehållandes ett litet virkprojekt. Snart kommer dock skänken att prydas av något helt annat *hemlig*.

Vill du vinna ett litet paket med gammaldags julkulor i silverfärg, värde 219:-? Det enda du behöver göra är att besöka Snirklas nätbutik och räkna hur många fåglar de har i sitt sortiment. Lämna en kommentar med ditt svar och en motivering till varför just du ska vinna! Tävlingen pågår till måndag kl 12.00.
Kram M

22 kommentarer:

 1. Helt enig,dset er lekkert med hvitt og sølv:)
  Ha en fin helg

  Lena

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Vilken fin nätbutik, den har jag helt missat. Nu har jag kikat igenom varenda sida och hittat mycket jag skulle vilja ha. Har räknat lite fåglar också. Jag hittar 4 olika fåglar, ska man räkna färgerna också tro hmm... så tror jag att det blir 14 olika totalt med de fåglar och färger jag hittat. En massa fina fåglar. :)

  Ja och varför ska då jag vinna... jag har varit med i så många tävlingar nu men bara dragit nitlotter, så jag hoppas det är min tur nu helt enkelt. :)

  Länkar till tävlingen också. Nu är mitt bidrag slut. Trevlig helg!

  Kram Mia

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Dehär va ju en rolig tävling, lite utmaning! :) Håller med föregående svarare lite att svårt att veta om man ska räkna de olika färgerna skillt eller ej.

  Nåjaa, har gått igenom varje sida och hittat 5 olika fåglar, 6 om man räknar med fågelmataren jag också hittat. Dessa fanns då i diverse olika färger så alla 6 tillsammans blir det 18 olika fåglar. Räknar jag bort fågelmataren blir det 14. Sen hittade jag ju också andra diverse fåglar på kort och servetter men de började jag inte räkna! :)

  Jag vill vinna för att vi verkligen behöver mera julkulor i granen! Har just kommit igång med gammaldags stilen och tyvärr ligger det hittills bara vanliga julkulor i jullådan!

  Hoppas på tur nu bara! :)

  /Daniela
  nelamaria86@hotmail.com

  SvaraRadera
 4. Jag älskar vitt och silver.. du visar så fint!
  Självklart vill man vara med och tävla, jag räknade till en prydnadsfågel (i tre färger)+ glittriga småfåglar (i fem färger) +liten uggla (i tre färger) + en kramgo i tovad ull och en fågelmatare (i fyra olika färger)(men jag vet inte om de räknas.. =)

  SvaraRadera
 5. Oj! Det här var lite svårt...
  Om man ska räkna alla fåglar i alla färger och om "Pappersprodukter" räknas så blir det 15 olika. Utan pappersprodukter blir det 13 olika. Om det bara är "kategori utan färg" så blir det 6 olika fågelsaker.
  Jag vill vinna för att jag inte hunnit köpa julpynt till Jack (hans första jul) och jag vill att hans nya rum ska vara lite jul-mysig också.
  Kram cissi

  SvaraRadera
 6. så flott blogg du har! Elsker hvitt ♥

  SvaraRadera
 7. Hej!

  Jag hittade 16 st fåglar i olika former och färger fast jag vet inte om fågelmataren räknas med. Om inte då blir det 15 st.

  Trevlig helg!

  Jenny

  SvaraRadera
 8. Hej

  Rolig tävling...men håller med om att den var lite svår. Hittade 15 olika fåglar om man räkna med fågelmataren och inte dem på servetterna. Hittade 3 st olika i olika färger....

  Varför jag ska vinna? Ja jag har aldrig vunnit något i hela mitt liv, förutom en hink med räkor närjag var 7 år...JÄTTE KUL!!!
  Har presic flyttat och det skulle vara kul med något nytt i huset...

  SvaraRadera
 9. Det här var en rolig tävling!!
  Jag har nu suttit och tittat igenom sortimentet på Snirkla och räknat fåglar...
  Jag har fått det till 7 st olika fåglar: tovad gås, kramfågel, fågelmatare, Glasfågel, Glitterfågel, uggla och papegoja. Räknar men med hur många olika färger dom kommer i blir det istället 19 fåglar och om man dessutom räkanar med fåglarna som finns på kort och servetter blir det 22 stycken.

  Tycker att jag ska vinna för att presenter är en sån bra uppmuntring och det kan jag behöva efter att ha varit sängliggande hittills i 73 dagar för att min bebis inte ska komma i förtid. Så vi håller tummarna både jag och den lill* i magen!
  KRAMAR Anna

  SvaraRadera
 10. Ja, nu vet jag inte riktigt hur du vill att vi ska räkna fåglarna, men jag svarar 22 st och motiverar svaret på detta vis:

  Fågelmatare i 4 färger
  Servetter med fåglar som motiv
  Glittriga småfåglar i 5 färger
  Liten uggla i 3 färger
  Papegoja i 3 färger
  Skojig kramfågel
  Gås
  Fågel i 3 färger
  Dubbelkort med fågel

  Tillsammans blir det 22 st.

  abackman66 at hotmail punkt com

  Jag vill vinna för jag är i akut behov av lite stiliga julprydnader. :)

  SvaraRadera
 11. utfordring til deg på min blogg om du ikke har tat den før...

  SvaraRadera
 12. Ja det ä ju en favorit, vitt och silver! Enkelt och elegant på samma gång! ..ser fram emot å få veta hemlisen!;-)
  Kram Nettan

  SvaraRadera
 13. Vackra fåglar!Blir osäker på om man skall räkna in färger också men det gör jag så då får jag det till 16 stycken.
  Min motivering lyder: " Vi vuxna köper inga klappar till varandra, så min man kan jag inte klandra. Då kunde det sitta fint med ett julpaket till mig, som inte kommer från barnen, men från dig".
  Ha en fin vecka
  kramar Malin

  SvaraRadera
 14. Svårt det här! Jag hittar följande;
  "Fågel" finns i tre färger
  "Fågelmatare" finns i fyra färger
  "Stor gås"
  "Kramfågel"
  Dubblakort m. fågelmotiv
  Pappersservett m. fågelmotiv
  "Glittriga småfåglar" finns i fem färger
  "Liten uggla" finns i tre färger
  "Papegoja" finns i tre färger

  = 9 olika fågelartiklar, men om man ska räkna alla olika färger så blir det 22 olika fåglar.

  Jag skulle gärna vinna för att jag skulle behöva lite nytt pynt till granen, och i samhället som jag bor i så finns det inte så stort utbud av just sådant.

  SvaraRadera
 15. hej 10 st fåglar fick jag det till.jag har haft en urjobbig vecka med sjuka barn,onödiga resor till läkare då de har sagt fel datum till mig,olyckor på min mans jobb.behöver något roligt just nu.

  SvaraRadera
 16. Jag får ihop det till 15 fåglar jag?!?
  Det vore härligt att vinna något som gör gott i själen!

  SvaraRadera
 17. Jättefin blogg!!
  Härliga bilder :)
  Länkar till dig,om det är ok?

  Kram Hanna

  SvaraRadera
 18. Ja vitt och silver är verkligen så vackert! Vilket fantastiskt fint kök ni har!! Kuddarna och lamporna gör verkligen sitt oxå. Kram Jannice

  SvaraRadera
 19. Hej!är helt förtjust i ert hus! :) Jag är en 36 årig trebarns mamma och vi håller som bäst på att bygga vårt nya hus. Har gjort det under en lång tid, men nu börjar det snart bli dags för inflyttning!! Vi ska också inreda i en vit lantlig stil och älskar att surfa runt på inredningsbloggar för att hämta inspiration!

  Hälsningar Mia

  SvaraRadera