torsdag 26 februari 2009

Tävling!


Vill du vara med och tävla om
en kudde från Jeannedarc Living? Det är nätbutiken Stilero som sponsrar denna gång!

De som vill delta, går in på hemsidan och väljer ut en favoritprodukt.
Lämna sedan en kommentar här i bloggen vilken produkt du valt och varför, jag väljer sedan ut den kommentar jag gillar mest! Tävlingen avslutas den 8 mars! Länka även till tävlingen i din egen blogg, låna gärna bilden!


Kram M

99 kommentarer:

  1. Jag gillar faktiskt kudden i lin mest för jag har ingen-ännu...Har velat ha en länge. Bryter så ofantligt fint med det vita! Verkligen lantligt. Jag länkar såklart!

    Kram Pia

    SvaraRadera
  2. Fin kudde. en sådan skulle jag väl vilja vinna.
    Kollade hos Stilero och jag hittade oxå en annan produkt som jag skulle vilja ha, nämligen en förvaringslåda med fyra fack. Den skulle passa perfekt i vårt kök. Där skulle jag förvara bestick så att barnen hoppeligen dagligen skulle överraska mamma när hon kommer från jobbet, med att ha dukat matbordet färdigt.
    Deltar alltså i utlottningen och länkar med bilden.
    -LOtta

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Min favorit blev det här väggordet: http://www.stilero.se/vaggord-schabloner/227-vaggord-underbar-alskad.html
    "Underbar & älskad".
    Just nu väntar vi vårt tredje barn och det planeras, längtas och väntas... Redan nu vet vi ju hur mycket vi kommer att älska henne och hur underbar hon kommer att vara :) Tänk så fint att sätta väggordet ovanför barnens sängar tex!
    Jag länkar till tävlingen i högerspalten på min blogg!
    Kram.

    SvaraRadera
  4. Hej

    Jag vill gärna vara med och tävla, givetvis länkar jag också.

    Teckningförvaring Grå Djungel

    Till mina killars rum.
    De gillar djungelstilen och vad skulle inte en förvaring för teckningar och tidningar göra för deras mammas välbefinnande.

    Kram CARINA

    SvaraRadera
  5. Hejsan, jag vill vara med och tävla och länkar till dig med bild från min blogg.

    Den produkt jag fastnade för, var zinktunnan med lock och liten spade. Den skulle jag behöva ha till att förvara hundmaten i!!!! Förutom att jag tyckte den var jättefin, så är det praktiskt för maten kommer inte att förfaras i tunnan, och vi som bor i ett gammalt hus riskerar också att bli påhälsade av små möss, men nu kommer de få tji för de kommer inte åt maten...

    Kram och ha det så bra!

    SvaraRadera
  6. Vilken underbar blogg, hittade hit av en slump genom Bloglovin som tipsade om din fina blogg. Hit kommer jag ofta, lägger dig gärna till i mina favoriter om det är OK?

    Tävling, älskar tävlingar och med så fint pris.

    Jag har länge sucktat efter en sådan kudde och skulle önska att jag vann. Har just blivit helt fast i ord och budskap på vägg, möbler och nu på textiler. Kudden skulle bli ett smycke och pryda min hall enormt, stämmer helt med min färgskala.

    Länkar på min blogg.

    Håller tummen för turen.
    Kram/Nettan

    SvaraRadera
  7. Godmorgon

    Jag prövar lyckan hos dig och stilero...jag fastande för deras lilla salt och pepparkar som man kan ha vid bordet så slipper gubben jämt leta efter saltet sitt :0

    SvaraRadera
  8. Villket fint kuddfodral, klart man vill tävla. Den produkt jag gillar bäst är den enkla men ack så snygga Griffeltavlan. Helt i min smak. Gillar när det är enkelt o stilrent, desstuom har vi ett kök i helt svart o vitt - så här skulle den göra sig bra!

    SvaraRadera
  9. Villket fint kuddfodral, klart man vill tävla. Den produkt jag gillar bäst är den enkla men ack så snygga Griffeltavlan. Helt i min smak. Gillar när det är enkelt o stilrent, desstuom har vi ett kök i helt svart o vitt - så här skulle den göra sig bra!

    SvaraRadera
  10. Såhär i bebisplanerar-längtar-tider föll jag pladask för nalle junior ljus. Sööööt och oemotståndlig!

    Länkar.

    kram

    SvaraRadera
  11. Börjar med länken: http://linblogg.blogspot.com/2009/02/kudde-83.html

    Och så till min favoritprodukt, det är Väggordet "Hem är där de du älskar bor..." för det är så vackert och så sant. Jag skulle kunna bo i en skokartong (ja modell större då) men om jag bara fick ha min familj med mig så skulle det ändå vara hemma.

    SvaraRadera
  12. Får man delta även om man inte har en blogg? Kan föra ordet vidare via mail.

    Min favoritprodukt bland alla härligheter är haj-glaset. Man börjar ju småle bara av att titta på det! :) Hajen skulle säkert se fin ut simmande bland olika färgade drycker.

    abackman66 at hotmail punkt com

    SvaraRadera
  13. Testar lyckan för kan inte motstå att ha en liten chans om att vinna det underbara kuddfodralet...
    Sen var det det att välja en favorit från deras sida & det får nog bli nått av kuddfodralen eller den underbara gardinlängden i samma serie... ja de små driv husen var oxå fina...
    Sköt om dig & njut av att det snart kommer tillökning i er familj
    Många kramar Maria

    SvaraRadera
  14. Vilken fin kudde man kan vinna! Hade passat perfekt i den vita järnsoffan jag har på min balkong. Det jag fastnat för på Stilero är dels en fågelbur i luffarslöjd. Skulle kunna hänga den på den fula vädringsstången jag har på balkongen och fylla buren med vackra blommor. Genast skulle jag slippa störa mig på hur ful vädringsstången är.
    Sen är jag ju bara helt såld på diskstället, även det i luffarslöjd. Har velat ha ett sånt sedan första gången jag såg det. Hade varit såå mycket roligare att diska med ett så vackert diskställ.
    Hittade in på Stilero för några veckor sedan efter att Johanna som har butiken gjort ett inlägg på min balkongblogg. Och visst hade hon rätt - en butik helt i min smak, dvs. en farlig butik att besöka :) /Camilla

    SvaraRadera
  15. Jag gillar kuddfodralet mest! Håller tummarna! länkar från min blogg: http://wiselquist-nylund.blogspo.com Kram Cajsa

    SvaraRadera
  16. Min favvoprodukt från Stilero just nu är nog zinkbacken i storlek L. Den passar nog perfekt in i min vision för den pågående hallen. Vit pärlspont på väggarna har kommit upp och nu är det dags för förvaringslösningar och sittbänk. Sittbänken är ordnad - en riktigt gammal ekskiva där barken skrapats bort och bänken målats vitt. Och jag tror att en sådan (eller flera) zinkbackar hade kontrasterat på ett otroligt snyggt vis!

    Jag håller tummarna!

    Kram M

    SvaraRadera
  17. Hej! Självklart vill man vara med och tävla! Gillade verkligen denna kudde, men föll pladask för kammarljusstaken i zink.. Jag är zinkoman! =)
    Kram /Anna

    SvaraRadera
  18. Deltar gärna i tävlingen! Hos Stilero finns väl hur mycket som helst, himla svårt att välja, men jag är fullkomligt manisk på den stora kronan i svart..
    Länkar självklart!

    SvaraRadera
  19. Hej, har heller ingen egen blogg, men testar att vara med ändå....!!

    Blev så jätteförtjust i zinkbaljan nr 192... ååå så fin att stå på trappen vid ytterdörren med fina vårlökar i eller varför inte penséer.

    Kram Johanna af K

    SvaraRadera
  20. Ännu en som vill vara med och tävla! Denna vinst vill man ju absolut inte missa. Har dock ingen egen blogg. Min favorit hos Stilero är det oerhört charmiga flugskåpet. Känns som ett självklart val då det påminner om svunna tider och samtidigt kan användas i så många olika rum, ex i köket, badrummet, vardagsrummet, hallen, ja överallt.

    Lycka till med den blivande tillökningen nu när det snart är dags! Själv ser jag fram emot att bli faster om en månad :)

    Kram Anna (78a@live.se).

    SvaraRadera
  21. Hej hej!
    Vilken fin tävling du har med Stilero. Har varit inne och kollat på just den där kudden flera gånger så passande nog väljer jag den, med hård konkurrens från de andra kuddarna.

    Eftersom jag bor så smått kan jag bara förnya hemmet med textilier nu och den där skulle verkligen göra sig hos mig =)

    Må så gott.
    Kram.

    (länkar såklart)

    SvaraRadera
  22. Den kudden skulle man bra gärna villa vinna så... himla fin har ingen blogg hoppas man får vara med i tävlingen ändå min favorit hos stilero var ganska lätt ett drivhus i zink storlek M eller L till att driva upp mina santisar i & några pellisar.

    *

    Trevlig Helg

    Kram Mona.G

    SvaraRadera
  23. Jag är såååå gärna med och tävlar!!

    Stilero har mycket fint. Kudden förståss, som man kan vinna:)
    Men mest gillar jag nog de vackra linnegardinerna med franskt tryck, i samma stil som kudden!

    Länkar givetvis
    Susanne

    SvaraRadera
  24. Så mycke fint det var på den sidan :)
    Jag gillar "Plansch - franskt dokument". Har gått och funderat på en sådan ett tag...snart slår jag nog till *L*

    /Sussi

    SvaraRadera
  25. Hej,
    vill gärna vara med och tävla om den fina kudden och länkar såklart.
    STilero ja....så mycket fint. Hur vill du att jag bara ska välja en sak?
    Förvaringsasken med de fyra facken hade varit kanon till förvaring av stearinljus och värmeljus o lite annat plock.
    Men ängeln i creme blev jag himla förtjust i så det skulle nog bli den som nummer ett.
    Ha en trevlig helg.
    Hälsn. Lotta

    SvaraRadera
  26. Det tog en lite stund att gå igenom sortimentet på hemsidan, för det fanns så mycket fint.

    När vi hade kalas i helgen skulle det ha varit fint att ha en ställning att ställa tallrikarna på då gästerna ska ta din mat.

    Hittade en i tre etage av galvaniserad grå metall på sidan som genast blev min favorit!

    Länkar med en bild från min sida!

    SvaraRadera
  27. Kudden är jättefin, kände på en likadan i dag och bara vill ha :-) Min favoritprodukt hos Stilero är medicinskåpet i zink. Jag skulle inte ha det till medicinskåp utan det skulle få hänga i köket med Kusmiteer i.
    Ha en fin helg!!
    Kramen Malin

    SvaraRadera
  28. Hejsan!
    En sådan kudde har jag alltid drömt om, eftersom jag varken kan sy eller måla...
    Ett flugskåp från Stilero vore inte heller så dumt att ha...
    Jag håller tummarna i tävlingen och önskar dig all lycka inför den stora händelsen.
    Så roligt det är att få boa in sig och förbereda för ett litet underverk.
    monablomman@hotmail.com

    SvaraRadera
  29. Hej!!
    Superhärlig kudde som passar överallt. Klart jag är med. Favoritprodukt.. Jag gillar väggorden av olika slag. Det är inte bara otroligt vackert och dekorativt utan ger även den som läser orden en tanke eller känsla beroende på vilken text man väljer.

    MVH
    Syster Yster

    SvaraRadera
  30. Hej!!
    Superhärlig kudde som passar överallt. Klart jag är med. Favoritprodukt.. Jag gillar väggorden av olika slag. Det är inte bara otroligt vackert och dekorativt utan ger även den som läser orden en tanke eller känsla beroende på vilken text man väljer.

    MVH
    Syster Yster

    SvaraRadera
  31. Tjaba! Kudde är enda snyggt med fransk ord jag sett!
    Gärna vara med och tävla!
    Hos Stilero hittade jag som jag förtjustade i plansch med motiv av ett fransk dokument. Åh så vackert!
    http://www.stilero.se/components/com_virtuemart/shop_image/product/Planch_med_motiv_48e0cfa498f2f.jpg
    Och jag har lagt ut länk med bilden hos min blogg!
    Mvh Lotta

    SvaraRadera
  32. Hej, vilken underbar blogg du har. Och webbutiken är super, jättesvårt att välja ut en produkt, hmm...idag blir det väggcitatet "Hem är där de du älskar bor".
    Givetvis vill jag vara m i tävlingen och jag kommer att hålla tummarna hårt, hårt, hårt...
    Länkar givetvis fr min blogg.

    Ha det så bra,
    kramar från Petra

    SvaraRadera
  33. Hej igen, upptäckte precis att jag även skulle uppge varför jag valt en viss produkt. Hmm... jag älskar väggcitat, de kan förvandla den fulaste vägg till något fantastiskt fint. "Hem är där de du älskar bor"... men det är ju så sant, jag skulle känna mig hemma var som helst så länge min familj finns nära mig.

    Kram igen då!
    /Petra

    SvaraRadera
  34. Vilket fint pris du lottar ut, gillar dessa kuddar skarpt.

    Jadu dä va inte lätt att hitta någon favorit bland alla fina saker. Men jag har varit svag för de vita ljushusen länge så det får det bli :)

    ha en fortsatt mysig fredagskväll, kram Marie

    SvaraRadera
  35. Glömde säga att jag länkar med bild, kram Marie

    SvaraRadera
  36. Jag gillar det cremefärgade kakfatet i två våningar men också att man kan skriva sitt eget väggord. Måste fundera lite mer på vad jag vill att det ska stå bara... Tipset att väggord kan vara jättesnyggt på golv gjorde inte saken lättare direkt.

    Har länkat i tävlingsbloggen:

    http://evamar.blogg.se/2009/february/kudde-8-mars.html

    SvaraRadera
  37. Såg också att du ville veta varför. För att de är finast, såklart!

    SvaraRadera
  38. Skulle så gärna vilja vara med i din utlottning. Det jag önskar mig är ett flugskåp men ack nu är det bara en dröm pga pengabrist. Länkar gärna!

    SvaraRadera
  39. Åhh vad fint drivhuset i zink är, nu börjar det klia i mina odlings fingrar. Vi satt idag på jobbet och pratade om vad vi ska odla med barnen på förskolan. Tomater ska man inte sätta förrän i april och jag länktar redan dit.
    Många kramar // C

    SvaraRadera
  40. Åh vad svårt att välja bland alla fina saker. Bestämde mig till slut för en riktig favorit som jag har drömt om länge och det är diskstället i luffarslöjd! Tyvärr är det för kort avstånd mellan över- och underskåp i mitt kök för ett sådant diskställ men drömma kan man alltid ;-)!

    Jag länkar till tävlingen i min blogg.

    Trevlig helg!

    Kram från Anette

    SvaraRadera
  41. Hej! Voodoll Young Merlin vore ¨ågot för mig så att den kan ge mig tur och få mina drömmar att slå in, sedan skulle jag köpa allt annat jag hittade i denna underbara butik som jag inta tidigare uppmärksammat. Gillade brev och nyckelfack, väggord,zink och kuddar. Barnsaker fanns det massor och min prinsessa skulle bli överlycklig för allt rosa och prinsen gillar det mesta. Vill vara med o tävla trots att jag saknar blogg, Young Merlin hjälp mig.
    Ullis i Värmland

    SvaraRadera
  42. Vill gärna vara med å tävla om den finfina kudden! Mina favoriter är linnegardinerna med fransk text, vill ha dem i rummet vi håller poå att renovera..å dessutom skulle de ju matcha kudden himlans fint!;-)
    Kram Nettan

    SvaraRadera
  43. ...ops..jag igen..länkar ju såklart med den fin bilden!!
    //Nettan

    SvaraRadera
  44. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  45. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  46. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  47. Hej!

    Oj, vilken tävling!!!
    Jag älskar verkligen denna kudde!!!
    Jag har denna kudde hemma, och jag verkligen älskar den!
    Jag har denna kudde på ena stolen i köket, men den andra stolen är tom, och där ska ju denna kudde ligga, eller hur? :)

    Och jag tycker att det är SÅÅÅ svårt att bara välja en sak från Stilero, men den sak som jag absolut helst skulle vilja ha, så är det medicinskåpet.

    Min sambo har svår astma och nu på våren har han alla allergier man kan ha.
    Gräs, pollen m.m.
    Och då måste ju han ha alla mediciner nära till hands, på sängbordet.
    Och då står inhalatorn, alla tabletter m.m. på sängbordet.
    Det skulle passa perfekt att ha en medicinåda att förvara allt!
    Och lättare för han att ha allt på samma ställe.

    Jag länkar ju såklart till dig med bild!!

    Ha en jätte bra helg!
    Kram Sandra

    SvaraRadera
  48. Då jag är inne på att inreda sonens rum så skulle jag vilja ha den gröna klockan med grodan, den var häftig och sonen är dessutom tokig i klockor.

    Jag har även länkat på min tävlingsblogg

    http://molnboanna.blogg.se/2009/february/vinn-en-kudde.html

    info@annakarlsson.se

    SvaraRadera
  49. Jag är gärna med och tävlar. Min favorit från Stilero är väggordet Lycka. Jag tycker att vi måste bli bättre på att uppskatta vad vi har och att vi faktiskt är väldigt lyckliga. Alla skulle ha det väggordet för att påminnas om hur bra vi har det.

    SvaraRadera
  50. Hejsan!

    Alltså det här var inte lätt,
    mycket fint på Stilero har jag sett.
    Eftersom jag gillar franska
    så är det klart jag väggorden granska,
    och där hitta jag en favorit
    att sätta på min vägg så vit!
    "La maison est où le coeur est"
    var det som jag gilla allra bäst!
    "Hemmet är där hjärtat är"
    dessa ord är för mej väldans kär!
    Skulle med dessa mitt kök vilja smycka...för mej skulle det betyda lycka!

    gotland@speedmail.se

    SvaraRadera
  51. Hej!

    vill gärna va me å tävla om den superfina kudden!
    åh va svårt å välja :) men ja har velat ha ett ljushus i zink ett tag nu så det får nog bli min favvo..

    men kudden är ju oxå superfin å den skulle passa såå bra i min nya fotölj som snart ska införskaffas :)

    länkar från min blogg!
    kram ellen

    SvaraRadera
  52. Fin kudde,vill gärna va me å tävla.
    Men kudden är ju oxå superfin å den skulle passa ;o)
    länkar ju såklart med den fin bilden.
    Ha en skön söndag!
    Kram
    Esther

    SvaraRadera
  53. Åååh,fin kudde,den passar på min soffa.hoppas på lite tur.

    SvaraRadera
  54. Hejsan!
    Jättefin blogg har du...första gången här...:-)...Kommer gärna åter...
    Hos Stilero gillar jag textiler - har länge funderat på att köpa deras Linnegardin som går i samma stil som kudden...Väggorden gillar jag oxå men har väldigt svårt att välja vilken jag skulle kunna tänka mig....Saker i Zink är min passion oxå...finns mycket fint...men det blir nog gardinen som vinner tror jag...
    Kudden är super - älskar dem, så är ju jättegärna med och tävlar och hoppas på tur.
    Har Bildlänk hos mig!
    Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer för att du ska välja mig men jag ger dig en Kram också..+++
    Lycka till! Till mig...
    Annelie

    SvaraRadera
  55. vilken underbar kudde, en sån är jag gärna med och tävlar om.

    Kollade in hemsidan och där fanns det massor som jag vill ha! :-)
    Fann en favorit, det var en låda med fyra fack i, den skulle passa utmärkt på mitt sybord med spetsar och band i. Snyggt med glaslock så man ser vad man har och kan inspireras...

    Självklart så länkar jag.
    Kram britt

    SvaraRadera
  56. Roligt att bli tipsad om en ny (för mig) nätbutik med en mängd otroligt fina saker!!

    Om jag vinner önskar jag mig en Flasklykta Krona, den kommer passa utmärkt på min altan här hemma.

    Så nu håller jag tummarna!!

    Länkar även från min blogg

    SvaraRadera
  57. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  58. Åhh, ja visst vill jag gärna vara med. Länkar försås också!

    Wow, vilken fantastisk vinst. Jag har än så länge bara tittat på kuddarna, så fina så visst skulle jag önska att jag hade en sån i soffan. Tänk att på självaste internationella kvinnodagen få vinna en sån fin vinst.

    Min favorit i butiken är den söta "Ängel Creme". Änglar, änglavingar har jag spridit ut här och där i huset. Tycker de är så rogivande.

    Ha en mysig söndagskväll!
    Kram Mia

    SvaraRadera
  59. Egen blogg det har jag ej
    men jag hittade hit till dej.
    En mysig blogg i vitaste vitt.
    Tar gärna turen tillbaks för fler titt! :)
    Heminredning är ju kul -
    vår och sommar, höst och jul.
    Favorit hos Stilero`s butik
    är kokbokställ i grå rustik.
    Elegant och vacker även praktisk,
    ja, rentav helt fantastisk!
    Jag håller tummen och hoppas på tur.
    Kudden: som prydnad eller till en (tupp)lur. :)

    Allt gott önskas av MrsH

    SvaraRadera
  60. Åh, vilken underbar kudde! Är mer än gärna med och tävlar om att få bli den lyckliga vinnaren. Håller både tummar och tår. =)

    Produkt: Valet var inte enkelt, men föll till sist på BARBAPAPPA.
    Vem skulle inte vilja kunna ändra form och stil vid vissa tillfällen?! =)

    Länkar med bilden från min blogg!

    Må gott!
    Kram
    Jessica

    SvaraRadera
  61. Hej! Vilken underbar blogg och fin tävling. Ja förutom kudden gillar jag det lilla flugskåpet mest.Har spanat länge efter ett sådant. Det skulle stå på mitt skrivbord och användas till förvaring av vackra saker.
    Jag länkar så klart på min sida.
    Kram Frida

    SvaraRadera
  62. Jättesnyggt kuddfodral! Klart jag är med och tävlar!!!

    Jag var inne på Stilero och föll som en fura för "Lantlig pall med brun sits"! Den skulle passa perfekt i hallen. En ta-av-och-ta-på-skor-pall! Just nu har vi inget att sitta på när man tar på sig skorna. Det hade passat perfekt med en sådan söt liten pall!

    Jag har länkat till din tävling såklart.

    http://missdoe.blogg.se/2009/march/tavla-hos-jordgubbar-med-mjolk.html#trackback

    Kudden hade passat perfekt i vår nya soffa!!!

    Hoppas på vinst!
    Kram Elin

    SvaraRadera
  63. Hej!

    Var inne och tittade, jag gillar den vita trälådan med fyra fack och att man kan beställa egna ihopkomponerade väggord.

    Länkar på min sida..

    Kram Jojo

    SvaraRadera
  64. Hej!

    Vill också vara med och tävla :)

    Det jag tyckte bäst om var följande saker:
    Ljuslykta Krona Pärlemo Strl M
    Turkos ljuslykta med mönster
    Tidningsställ i luffarslöjd
    Drivhus Strl L

    Ljuslyktorna tyckte jag om för att de var fina, helt enkelt :)
    Tidningsstället föll mig i smaken för att jag saktiskt är i behov av ett sånt nu och drivhuset tyckte jag om för att det skulle kunna behövas till våren :)

    Lägger in en bildlänk till tävlingen på min blogg.

    Häls. F

    SvaraRadera
  65. Jag vill gärna vara med och tävla om den fina kudden, lånar din bild och länkar i vänstra spalten min blogg.

    Hos Stilero finns det mycket fint men det som jag föll för direkt var griffeltavlan. Enkel, stilren och dessutom praktisk - den skulle jag verkligen vilja ha!

    Nu håller jag tummarna...
    Helena

    SvaraRadera
  66. jag är med och tävlar!!!

    SvaraRadera
  67. Får såna vårkänslor då jag ser korgen med trädgårsdredskap...längtar efter att börja gå runt i trädgården och leta efter små gröna knoppar som sticker upp Så min favoritprodukt blir trädgårdskorgen med redskap. Gillar förståss också kudden och vill naturligtvis delta i "lotteriet" h CARINA R

    SvaraRadera
  68. Hej!
    jag vill gärna vara med och tävla om den fina kudden! Jag har kollat in döskallevimplarna på hemsidan och dom skulle passa oerfekt i min aon och min bonussons gemensamma rum. Dom är 6 och 4 år och gillar pirater!

    SvaraRadera
  69. Åååhh, så vackert kuddfodral!! Förutom det så måste jag säga att jag blev helt betagen i den rosa svärburken.
    Vilken grej *lol* Skulle passa min familj perfekt, där mamma och pappa nog drar till med ett par svordomar för mycket och har tre små som snabbt tar efter...hrm...
    Länkar från min blogg!!!

    SvaraRadera
  70. Självklart vill jag vinna det vackra kuddfodralet.
    Det som jag helst skulle vilja ha på Stileros sida är Glashållare för 8 glas, för då kan man galant hålla glasen i ena handen och brickan med resten i den andra, perfekt nu när det börjar bli bra vårväder.
    Länkar från min blogg

    SvaraRadera
  71. Hej.

    Jag gillade Barbapappa väskan L bäst eftersom den påminner om min egen röda väska som jag har kvar sen 50 talet. Jag skull vilja ha en ny till min LapTop när jag åker mellan mina 3 förskolor där jag arbetar som rektor.
    Asta

    SvaraRadera
  72. Hej!
    Jag fastnade för väggordet "Hem är där de du älskar bor", för det är ju precis så det är.
    Kudden är jättemysig och jag vill gärna vara med och tävla, länkar från mig!

    SvaraRadera
  73. Jag vill gärna tävla om den fina kudden.

    På Stilero hittade jag de fina Träbokstäverna med budskapet "Love".
    Jag gillar att blanda in typografi i min inredning och varför inte med ett bra budskap.

    SvaraRadera
  74. HEJ!! Jag är mer än gärna med och tävlar om denna underbara kudden!!

    Jag hittade otroligt vackra väggord på Stilero som jag absolut kan tänka mig att köpa!!

    Jag länkar självklart!
    Mvh Frida

    SvaraRadera
  75. Åh, vilken tjusig kudde! Skulle va fin att ha i gästrummet eftersom det fortfarande står väldigt tomt och väntar på att fyllas! :)

    ♥ Caroline

    SvaraRadera
  76. Kudden var verkligen jätte fin!

    Frågade min mamma vad hon mest av allt skulle vilja ha på sidan och så sa hon Kakfat 2 våningar. Skulle vilja kunna ge de till min mor. Är en jobbig tonåring så humöret går upp och ner, så de skulle vara kul att kunna ge något till henne för att visa sin uppskattning av att hon alltid finns där.


    fridacarlstrom@hotmail.com

    SvaraRadera
  77. Hejsan!
    Jag valde efter noga övervägande "Brevhållare 6 fack", hur fin som helst.
    Vill f.ö tacka för att du delar med dig & inspirerar. Bjuder dig att kika in i min nya blogg.
    http://flaggduken-2.blogspot.com
    Varma hälsningar
    Petra Spännare

    SvaraRadera
  78. Hejsan!
    Jag valde efter noga övervägande "Brevhållare 6 fack", hur fin som helst.
    Vill f.ö tacka för att du delar med dig & inspirerar. Bjuder dig att kika in i min nya blogg.
    http://flaggduken-2.blogspot.com
    Varma hälsningar
    Petra Spännare

    SvaraRadera
  79. Hello! What a beautiful pillow!

    I cheched the webshop and my favourite is the lighthouse with grey colour. It looks so cosy and homy.

    I wish you a nice day!

    Niina

    SvaraRadera
  80. Vilken fin kudde, jag är med och har länkat här http://vinnmedmig.blogspot.com/2009/03/vinn-vacker-kudde-pa-bloggen-jordgubbar.html#links

    Hittade ännu en kudde som blev min favorit!Kudde med texten STOCKAGE tryckt på framsidan. Passar perfekt i mitt nyfixade kök!!!

    Alice

    SvaraRadera
  81. Hallo, ohhhhhhhhhh a nice pillow.A pretty present for a lotterie.Best wishes,from Elke.

    SvaraRadera
  82. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  83. tyckte verkligen om "Ljuslykta med beige spets". jättesöt och fin. älskar ljus, en mkt viktig detalj i sovrum enligt mig. ljus ändrar liksom stämningen i ett rum :)

    SvaraRadera
  84. Hej svejs,
    Jag läser din blogg rätt ofta och gillar den skarpt.
    Jag har ingen blogg men hoppas få vara med i alla fall,Jag har hittat ljuslådan med utdragbar låda som har plats för asken som aldrig finns där man behöver den, Tändstickorna alltså
    Hälsning Meta i Jönköping

    SvaraRadera
  85. Klart jag vill vara med och tävla om den fina kudden!

    Stilero har ju så mycket fint men jag gillade verkligen 2-vånings kakfatet i luffarslöjd! Det känns lantligt, snyggt, enkelt och somrigt på samma gång och passar ju perfekt till vårens alla fikastunder :-)

    SvaraRadera
  86. Bara 85 kommentarer före mig. Underbara odds.... Men älskar man denna kudden så gör man!!! Min favoritprodukt är det vita kortstället. Har kastat lystna blickar på det ett tag nu. Har lagt in en länk på min blogg med. Ha en underbar vecka. Mvh Terese

    SvaraRadera
  87. Klart att jag vill vara med och tävla!

    SvaraRadera
  88. Visst vill jag vinna både Kudden och Zinklådan är fina.

    Så det spelar ingen roll bara att Vinna är roligt


    kram Harriet

    SvaraRadera
  89. Hejsan!

    För tillfället letar med jag med ljus och lykta efter två saker till vårt hem, det ena är kuddar i linnefärgat och det andra gardiner i samma stil och hux flux så får jag syn på din utlottning av en kudde som tilltalade mig på alla sätt och vis. Fann ju även en matchande gardin på Stilero och med dessa två ting skulle flugskåpet vara pricken över i tänkte på allt fint som skulle kunna hamna däri...
    Tack för en fin utlottning nu behövs bara lite tur hihi.
    Önskar dig lycka till nu inför barnets ankomst, sköt om dig
    kramar Heléne
    Länkar med bilden.

    SvaraRadera
  90. Oj så mycket roligt det fanns hos Stilero! tack för att du tipsade!

    jag vet precis vad jag gärna skulle vilja ha - bland många andra favoriter. Nämligen en griffeltavla!

    Dels för att den får mig att tänka på min pappa som berättade om hur de präntade och präntade handstil när han gick i småskolan. Just på griffeltavlor. En vacker detalj som jag skulle hänga i hallen som vi nu fräschar upp. Ibland bara klickar det till när man ser en detalj och det gjorde det med griffeltavlan. Hittade hit idag och förstår att tävlingen legat ute ett tag. Men jag länkar och hoppas på TUUUUUR!

    Mvh Sussie

    SvaraRadera
  91. Jag fastnade för den vita "frukostbrickan"... mest för att jag fick ett behov av den först när jag såg den :-).

    Länkar med bild på min blogg:

    http://www.fengshuiblogg.blogspot.com

    SvaraRadera
  92. Kikade på Stileros sida och fann det vackra diskstället, har en liten tvåa med ett litet kök så diskmaskin NEJ. Underbart att ställa disken på ett så vackert diskställ - hade nog diskat mest hela tiden då :-))
    Jag länkar med bild
    Kram Lisa

    SvaraRadera
  93. Voodolls "Young merlin"
    Är ju helt klart härligast!!
    En liten figur med magi som bryter mot allt lantligt.
    Ibland måste man bara få vara lite crazy....

    xandra7607@hotmail.com

    Kramkram

    SvaraRadera
  94. Hej! Vill självklart vara med och tävla. Tycker nog att flera av deras kuddfodral är vackra så det blir något av dem.

    Länkar från min blogg,

    Cecilia

    SvaraRadera
  95. Vilken underbar kudde! Vill väldigt gärna vara med och tävla om en sådan! Min favorit hos Stilero (inte helt lätt att välja bara en) är Brevhållaren med 6 fack. Så himla fin! Stilren och läcker på en gång! Skulle vara toppen med en sådan här hemma där post och viktiga papper nu har en tendens att hamna lite var som helst! :) Barnen skulle också kunna få varsitt fack där...helt enkelt superpraktiskt!

    Länkar med bild hos mig!
    appelpappeldesign@live.se
    www.appelpappeldesign.blogspot.com

    SvaraRadera
  96. Vilken underbar kudde! Har ju gått och sneglat på den länge! Mycket fina grejor i butiken! Förutom dom vackra väggorden, favorit "Välkommen hem till oss", och tvåvåningskakfatet i luffarslöjd och dom läckra påskäggen måste jag nog ändå välja kudden som den absoluta favoriten! Den är fantastiskt vacker!
    Jag länkar från min blogg!
    Kram Anki

    SvaraRadera
  97. Jag är kanske lite sent ute men jag är gärna med och tävlar:) Informera mig om ev. vinst på min blogg!

    SvaraRadera
  98. Vill gärna vinna denna fina kudde.

    Ha en bra dag

    Maggan

    SvaraRadera
  99. Halloj där!

    Vilken skönhet som lottas ut! Den vill jag jätte gärna vara med om att vinna. Ett måste för den vita franska lantstilen. Kikade in och fann enormt mycket vackert och inspirerande för ögat. Men ett flugskåp står högt upp på önskelistan. Nu länkar jag genast till min blogg och håller både tummar och tår :)

    Kram Viveka

    SvaraRadera