onsdag 18 november 2009

Russinnet


Hej!

Ville bara tipsa om att nätbutiken Russinnet har fått ett nytt utseende! Butiken är välfylld med massor av fint! Jag ÄLSKAR nätshopping, supersmidigt och enkelt! Dessutom passar det ypperligt i dessa julklapps- och influensatider, då jag försöker undvika folksamlingar med mina små!

Kram M

6 kommentarer:

 1. Håller med om att Russinet är en toppenbra butik... De gånger jag beställt har servicen varit toppen på alla sätt och vis.
  Nätshopping är så passande när man har småbarn, man kan handla i lugn och ro när det passar...
  Trevlig kväll!
  Hälsningar
  Maria

  SvaraRadera
 2. Bra tänkt! Jobbar själv som sjuksköterska när jag inte är mammaledig och jag är kanske lite väl nojjig. Men jag tar inte med Alice ner på stan ens, att se mammor med nästintill nyfödda barn i stora folksamlingar ger mig alltid ont i magen. Men, det är ju inte upp till mig att döma någon annan. Jag väljer dock att undvika att utsätta mitt barn för risken att bli smittad i den mån det går... Nätshopping är då toppen!!!

  SvaraRadera
 3. Ja jag är inte nojjig på något sätt. Mina barn får gärna följa med och handla för risken att bli smittad anser jag vara så liten, men små barn i julstressen det tycker inte jag är snällt varken mot barnen eller mig. Men jag förstår med full respect för dom som är rädda för att barnen ska bli smittade. Men nu menar inte jag att jag inte är rädd om mina barn, men i liten håla som kristinehamn så är det väldigt sällan folksamlingar. Oj vad jag krångla till det. Men jag ska helt givet kolla in sidan.
  kram sara

  SvaraRadera
 4. Samma här, vem har tid att gå i butiker när man hittar så mycket fin här ute på nätet, lite beroende dock!!!!

  SvaraRadera
 5. Jag brukar vara inne i deras butik i Sundbyberg. Jag skulle vilja köpa allt som finns på hyllorna det är sååå fina saker!

  SvaraRadera
 6. Hej M,

  Hoppas allt är bra!! Hur är det nu - tillverkar du dina fina änglapållar till försäljning för närvarande??

  Kramar Jes ♥

  SvaraRadera