söndag 10 januari 2010

Loppisfynd


Godmorgon!

Vi sitter och funderar, vrider och vänder på ritningarna på vår utbyggnad. Kvadratmetrar vägs noga mot andra extrakostnader. Jag drömmer om en glasveranda, men det verkar bli ett VÄLDIGT dyrt projekt med dess många fönster och specialtak. Ja vi får allt se var detta slutar. Jag har svårt att släppa taget om glasverandan...

Igår besökte vi en loppis. Det var väldigt lite folk och fynd men jag hittade ändå något jag sökt. Ett litet bord! 180 kr fick jag betala för det gamla vitmålade bordet - ett fynd! Jag försöker alltid pruta lite och i detta fallet lyckades det. Nu får vi bara se vad bordet ska användas till, ljusstakar, dator eller barnskrivbord, vi får allt se. Men kärlek var det, vid första ögonkastet!

Jo just det, idag vill jag ge en liten knuff till denna talangfulla tjej, så varsågoda!

Kram M

17 kommentarer:

  1. Så gulligt bord! En glasveranda vill jag också så gärna ha! Men tyvärr finns det andra renoveringar som har förtur. Suck..
    Ha en trevlig söndag. Vi ska strax ge oss iväg och åka skridskor!

    Kram Mimmi

    SvaraRadera
  2. O vilket fynd! Både snyggt och bra pris. Jag längtar tills loppisarna sätter fart på riktigt så att man kan hitta massa fina fynd. Skka bli spännande att se vad det blir av bordet. Kram

    SvaraRadera
  3. Hej,
    Så fint bord du fyndat.
    Maria med bloggen http://inredningivittgammaltonytt.blogspot.com/ har låtit bygga ut sitt hus och hennes make har gjort allt själv. Tror du kan få mycket tips och råd där om du behöver. De har även en glasveranda som de planerar att isolera o bygga ut.

    Ha det gott!
    Kram Marie

    SvaraRadera
  4. Vilken loppisfynd! Jag önskar att jag också hade haft förmågan att hitta loppis fynd men det är svårt!!
    Glasverande är supermysigt. Vi är också i fas att göra något med vår befintliga terass. Jag vill ha en vinterträdgård, en sk utbyggnad av huset som man kan vistas i året runt men mannen tycker det blir för dyrt och vill bara ha ett vanligt uterum. Diskussionerna är inte avslutade ännu....
    Ha en bra söndag!
    Kram/
    Carina

    SvaraRadera
  5. Underbart bord, vilket fynd! Och visst är den tovade korgen fin, jag har förstås en likadan ;-)

    kram Mia

    SvaraRadera
  6. Vilket underbart bord. Jag skulle också vilja ha en glasveranda. Vi håller på och funderar för fullt här hemma hur vi ska få ihop det estetiskt. Ha en fortsatt trevlig helg! Kram Jessica

    SvaraRadera
  7. Ibland har man verkligen tur när man går på loppis! Jättesött bord, grattis! Gillar verkligen den vita "korgen" under bordet också, var det inte En Gry....Jättefin iaf!
    Ha det toppen! Kram Linda

    SvaraRadera
  8. Åh vad fint bordet var! Förstår att det är mycket tänkande runt utbyggnaden, hoppas det kan lösa sig så du får din veranda!
    Ha en fin kväll!
    Kramis/LenaS

    SvaraRadera
  9. Et sånn bord kan brukes til så mye...Kjempefint!!

    SvaraRadera
  10. Hej rara M,

    Vad härligt det låter med planer om utbyggnad! Underbar ny header har du också. Hi hi - vi har en likadan häst till lille kejsaren som den på bilden. Oerhört charmig!

    Önskar dig allt gott 2010!

    Din blogg är en underbar plats att besöka :)

    Kram Jes

    SvaraRadera
  11. Glasverandan förstår jag att du vill ha. Håller en tumme för att du får till det.
    Grattis till fyndet!

    SvaraRadera
  12. Vilket fint bord! Jag är förtjust i gamla småbord (vet dock inte längre riktigt var de skall placeras, börjar bli fullt hemma) och är det dessutom fint vita från början kan det inte bli bättre.

    Förstår din längtan efter en glasveranda. Men det kanske blir en till sist i alla fall?

    SvaraRadera
  13. När man väl sett hur fint det skulle bli med en glasveranda på sitt hus så är det SVÅRT att tänka bort den....ni får tänka att den höjer värdet på huset!:)

    Kramar t

    SvaraRadera
  14. Grattis till fyndet! Skönt när möblerna redan är i rätt färg också! ;)
    Kram /Anna

    SvaraRadera
  15. Så fint litet bord. Jag älskar också att gå på loppis man vet aldrig vad man kommer hem med.
    Kram /Cissi

    SvaraRadera
  16. Hej, det var ett fint bord du målat! O bra pris, så ska det vara på loppis tycker jag! Gillar din blogg, så nu har jag den som favorit!

    Kram/Mira

    SvaraRadera
  17. Hej hej,

    Vad spännande med en tillbyggnad!!!

    Vi är själva i sluttampen av vårat tillbygge på ca 70kvm av vårat gamla sekelskifteshus (en byggresa som jag dokumenterat i min blogg).

    Men jag minns hur KUL och SVÅRT det var när vi satt där med våra skisser på en utbyggnad...

    För typ 2,5 år sedan vi lämnade in bygglovet och idag, många arbetstimmar senare har vi vårat efterlängtade, utbyggda hus. Ett hus där vi försökt bevara så mycket av sekelskiftes stilen som möjligt, men med lite modern touch. Huset är idag helt nyrenoverat exteriört och med bland annat nya rum till barnen och en större tvättstuga/groventré. Våra tillbyggda kvm är så underbara!

    Lycka till på vägen och jag ser fram emot att följa eran byggresa :-)

    Hälsningar
    Sara Small Town

    -Ett drömhus tar form - Sekelskifte - Byggnation - Renovering - Inredning - Design-

    http://smalltownstyle.blogg.se/

    SvaraRadera