onsdag 21 juli 2010

Fullt upp!

Hej kära bloggvänner!

Jag har inte riktigt tid med er just nu :-) Har så otroligt mycket att göra inför bröllopet! Dessutom har vi ett riktigt trotsmonster i familjen, ska denna period någonsin gå över?! Igår var jag så utmattad att jag somnade till Allsång på Skansen, jag som aldrig brukar somna vid TVn. Som grädde på moset har graveraren graverat min vigselring fel så den måste skickas tillbaka i expressfart :-( Mycket har dock fallit på plats men många saker finns kvar att ordna inför vår stora dag den 31 juli! Idag visar jag er en liten smygkik på näbbkläningen...

Kram M


10 kommentarer:

 1. Förstår att det är stressigt - kom ihåg att andas :-)

  Lycka till!

  Kram Maud

  <Gårdsromantik-ljuvlig-lantromantik-på-nätet

  SvaraRadera
 2. Åh jag önskar verkligen dig och Mannen i ditt liv en underbar dag den 31:e. Hoppas att allt ordnar sig med ringen och så... Otroligt fin näbbklänning, passar mycket bra :)

  LYCKA TILL & KRAMAR I MASSOR FRÅN MIG! ♥

  SvaraRadera
 3. Nej va trist då det ska bli fel så nära slutet.. Det är ju lixom nog med saker att göra iallafall. =) Önskar er en underbar bröllopsdag och hoppas att allt annat innan dess bara klaffar. =)
  Kram Dessie

  SvaraRadera
 4. Hoppas att ni får en underbar bröllopsdag, trots lite strul just nu. Näbbklänningen ser underbar ut!
  Glöm inte att njuta av tiden också!:)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Det låter stressigt värre! Önskar dig ett stort lycka till och att alla kvarstående bröllopsförberedelser flyter på, utan ytterligare komplikationer.

  SvaraRadera
 6. Åh trotsmonster känner jag igen *suck*. Jättesöt klänning!! Hoppas allt löser sig med ringen, trist att behöva krångla med sånt. Hihi såg att ni gifter er samma datum som vi gjorde för 6 år sedan :-)! Kram o stort lycka till med allt/Anette

  SvaraRadera
 7. Lykke til. Det kommer til å bli en fin dag for dere begge.

  Klem Mona C

  SvaraRadera
 8. Hej, härlig rosa klänning bör casamento.Adoro av sitt arbete, de
  wheelies är lindos.Muita fred och kärlek till dig och din familj.
  kram

  SvaraRadera
 9. Hoppas att allt löser sig för er!!! Önskar er stort lycka till inför er stora dag! Vet precis hur stressigt det är dagarna innan bröllopet när allt ska falla på plats, men gift - det blir man! :)

  Kram Ewa

  SvaraRadera
 10. Åhh, vilken underbar tid ni har omkring er just nu. Glöm inte att njuta mellan varven!

  Kram, Cecilia

  SvaraRadera