tisdag 21 september 2010

Lekrum

Hej vänner!

Nu lever vi mitt i det, byggkaoset! Ni som varit där känner kanske igen er i sågspån i strumporna, sågspån i sängen, sågspån i huvudet tror jag snart! Som grädde på moset har jag blivit hes och Albin vägrade dagis idag, så man kan nog säga att dagen inte har varit så där superduper! Dessutom drar det kallt lite varstans! Tycker faktiskt lite synd om mig själv idag... Hoppas morgondagen blir bättre!

En ny vägg börjar ta form i vårt gamla sovrum. Rummet kommer att bli mindre och dörren kommer att flyttas till höger sida istället för vänster. Detta rum kommer att bli barnens lekrum! Och vet ni, ÄNTLIGEN ska jag få inreda ett barnrum! Ska bli så kul även om det är väldigt litet. Min loppisfyndade hylla (som jag ännu inte visat er) ska få vara där, den blir nog bra förvaring.

Kram M


Känner ni igen vårt gamla sovrum? 
Dörröppningen till det nya rummet blir till höger.
Överst i bild skymtar ni öppningen där trappen kommer att gå upp,
vi har ändrat något från ritningarna.


Här ser man den gamla dörröppningen och vår hall som kommer
att bli större. Känns lite ledsamt att riva det som vi byggde upp för
två år sedan, men det blir nog bra när det blir färdigt.


Här kommer trappen att svänga och gå upp, det blir en L-trapp.
Murstocken och stenarna som sticker ut 
kommer vi att behålla
och putsa.


7 kommentarer:

 1. Hahaha, sågspån i strumporna känner jag igen. Det kommer bli superhärligt när det är färdigt och då kan ni säga: Titta vad VI åstadkommit. Då kan ni vara stolta och njuta av resultatet.
  Kram
  Thilde

  SvaraRadera
 2. Sagflis overalt ja, gjett omjeg vet ;) Vi har hatt det til de grader da vi bygget kjøkkenet og ikke hadde vann eller ovn heller;) Litt av en vinter ;)

  MEN: det blir jo så bra! Jeg kan allerede se det for meg, lekerom...å så gøy det blir å innrede! Jeg gleder meg til å se...veldig!! HELT sikker på at dette blir fint ;)

  Lykke til videre med jobben, sagflisen og ideene. Og masse god bedring til kranglete halser!

  SvaraRadera
 3. Jag vet verkligen vad ni går igenom. Du kommer att vara lycklig över din stora hall och det kommer att vara värt allt besvär. Vi har klinkers och golvvärme i nya delen av vår hall. Helt underbart när barnen kommer in med blöta kläder. Kommer det många barn sprider man ut kläderna på golvet och ökar värmen.

  SvaraRadera
 4. det kommer säkert bli jättefint =)

  SvaraRadera
 5. Men åh vad kul att det börjar hända saker inomhus också, det är så kul att få följa er resa!
  Ha en härlig dag!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 6. Skall bli späänande att se rummet väga fram, finns ju såå mycket fint man kan göra med barnrum! Själv funderar jag på hur jag skall göra om lilltjejens rum som mer varit ett flickrum, men nu när hon närmar sig 8 år..så är det där supergulliga inte lika uppskattat längre.. finns ju som sagt mycket att välja på & många beslut att ta.. roliga projekt, ibland får det kosta lite sågspån :) Ha en fortsatt bra dag, Kram Tiina

  SvaraRadera
 7. Men det är värt allt sågspån sedan när det är klart! Eller hur? :)

  Att inreda barnrum är ju verkligen kul! Ska bli spännnande att få se hur det blir :)

  SvaraRadera