torsdag 28 oktober 2010

Frågestund!Hej vänner!

Jag tänkte att det var dags för en frågestund igen! Frågorna kan handla om inredning så klart, vårt hus, bygget etc. Ställ din fråga här i kommentarerna, har du ingen egen blogg så klicka i anonym alternativet.

Jag passar på att önska trevlig helg! Vi ska nämligen åka bort, bo på hotell och vara barnfria för en stund!

Kram M

19 kommentarer:

 1. Å så härligt, tipsa gärna i efterhand VART ni va och hur det va? Jag försöker komma på en bra present till min man som fyller jämnt i år.

  SvaraRadera
 2. vad fint kök var har ni köpt det ! :D

  SvaraRadera
 3. hur gammal är du ??

  SvaraRadera
 4. hur får man ett fint lantligt hem? tips!!?

  SvaraRadera
 5. hur får man ett fint lantligt hem? tips!!?

  SvaraRadera
 6. Du som har det så fint måste vara lycklig eller Vad får dig att känna detta?

  SvaraRadera
 7. Nyfiken på dina favoritbloggar? & en fråga till, när du vill handla inredning, favoritbutik?? förutom din egen? :) Kram Tiina

  SvaraRadera
 8. Nyfiken på dina favoritbloggar? & en fråga till, när du vill handla inredning, favoritbutik?? förutom din egen? :) Kram Tiina

  SvaraRadera
 9. Vilken färg har ni målat ert golv med? Vi ska måla innertrappan vit och skulle vara tacksam för lite hjälp i färgdjungeln, märke mm?! /Stina i Luleå

  SvaraRadera
 10. vad för slags golv är det som skymtar i hallen (tredje bilden i inlägget kronan på verket)? är det samma som i resten av huset? i såna fall, är färgen på golvet en tacksam färg, med tanke på om man har småbarn i huset? är i golvväljartag nämligen och det lutar åt ett liknande golv :)

  SvaraRadera
 11. Din blogg er så fantastisk fin! Jeg älskar hver gång du har ett nyt bloggindläg:-) Jeg måste fråga: Den fina ljusslingan med stora blommor du har på spegeln i Hall`en - vilkat märke er det - evt. hvor kan man köpe den?

  Kram

  SvaraRadera
 12. Hej! Jag undrar vart du har köpt dina fina trästickor?

  Kram Amanda

  SvaraRadera
 13. Hej, kul med frågestund! Första gången jag kommenterar din blogg, men har läst den flitigt och får mycket inspiration av dig, dina texter och bilder, tusen tack!
  Nu till min fråga, har du alltid varit förtjust i det vita, romantiska och lantliga eller har du velat runt bland lite olika? Var det just ert "nya" fantastiska hus som gjorde att du började inreda på det här sättet, eller hade du samma inredningssmak redan innan?
  Hoppas ni får en underbar helg!

  SvaraRadera
 14. Hejsan!

  Jag skulle vilja veta om du är nöjd med ditt kök eller om du skulle vilja ändra på något. Luckor, golv, handtag, bänkskiva mm Tycker du har ett underbart fint kök! :-)

  Funderar du på att starta en inredningsbutik? Tror många skulle handla av dig om du gjorde det för du har en väldigt fin inredningsstil.

  En sista fråga: Var finner du din inspiration?

  Kram Sara

  SvaraRadera
 15. Hej, tack för en fin inspirerande blogg! Jag har precis flyttat in i mitt egna hus och har en mängd renovering framför mig. ditt kök är underbart, men om du hade gjort om det hade du ändrat på något. Saknar du något?

  SvaraRadera
 16. Älskar din blogg!! fantastiska bilder från ert hem, I love it!! har själv en son på 4 år och en på 3 mån, så det är så kul att se när ni duktat för kalas och hur ni ryms alla 4 i ert fram tills nu då lilla hus, vi bor oxå litet i en liten låda på 108 km2 :). Tips för att hålla huset fint fast man är en familj, ni har verkligen lyckats aldrig en mass plotter som ligger överallt, det har vi jämt, hjälp!! :)

  Ha en toppen helg, själv åker jag på en liten minisem med shopping till stockholm på mån, utan barn, behövligt nu. kram elin

  SvaraRadera
 17. Hej!
  Tycker er veranda blev superfin! gjorde ni snickarglädjen själva eller köpte ni den, i så fall var köpte ni den?
  Mvh/Erika

  SvaraRadera
 18. Hvorfor kommenterer du aldri hos andre blogger?

  SvaraRadera