onsdag 26 januari 2011

M I T T


Omgjort gammalt skrivbord. Färg - Flügger. Vaxduk - Stoff & Stil,
Ram - loppisfynd, almanacka med min egen bröllopsbild - Personlig almanacka.


Tack söta, kloka bloggvänner! Ni anar inte hur mycket era ord betyder för mig. De ger mig styrka att fortsätta kämpa på! Jag försöker att inte tänka och grubbla så mycket utan bara köra mitt race istället. Attans att man ska vara så rädd för allt nytt!

MITT bord är färdigt. Tanken är att jag ska ha min symaskin på det i hallen/allrummet uppe men tills dess får det stå som en liten karamell i vardagsrummet. Minns ni hur det såg ut innan? Klicka här! Priset var ju perfekt. Nu är det målat och skivan som var någon slags Perstorpsskiva (missfärgad) har dolts med vaxduk som jag satt fast med häftstift.

Kram M

25 kommentarer:

 1. Jag har ingen aning om vad dina grubblerier handlar om MEN jag tror att det är viktigt att våga lita på sin intuition - följ din magkänsla. Jag har gjort det många gånger i jobbiga situationer och efteråt har det alltid känts rätt.

  Ha en fin dag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 2. Det blev ju kanonfint efter att du fixat till det :D Riktigt karamelligt och sött :)

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Så fint det blev! Helt underbart litet bord.

  Hoppas du får en riktigt fin dag och jag är säker på att allt löser sig för dig!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Hej! Så vackert bordet blev...Gillar vaxduken uppepå, väldigt smidigt när man ska ha det som pysselbord.

  Önskar dig all lycka i ditt grubblande. Det är inte alltid lätt att finna rätt väg men oavsett vilken väg man går så brukar det bli bra. Jag har en dotter med grav funktionsnedsättning och för mig har grubblande blivit vardag. Här hemma har vi lärt oss med tiden att ibland strunta i andra utan bara se till vad som är viktigt och bäst för oss i familjen. Hoppas att du finner din väg...

  Kram Annica

  SvaraRadera
 5. Livet är fullt av vägskäl och man kan inte veta innan vad som är rätt eller mindre bra. Men man ska nog försöka följa det som känns bra för en själv!
  Och visst jag tror ödet spelar in till en viss del.
  Ha en bra vecka!
  / Kia

  SvaraRadera
 6. Vet inte vad du har för grubblerier men när man står vid ett vägskäl så blir iallafall jag orolig, nervös och har dåligt med det självförtroende som behövs. Men jag måste våga och tappa fotfästet en stund för att inte förlora sig själv. Så nu har jag ett nytt arbetsliv på G. Spännande? Ja. Nervöst? ABSOLUT!
  Men hur roligt som helst samtidigt. Så jag hejar på dig. Man fixar betydlgt mer än vad man tror. Följ hjärtat.

  Kram Maria

  SvaraRadera
 7. Så snyggt bord du fixat till!! Smidigt med vaxduk på med!
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 8. Följ hjärtat det brukar leda en rätt. Vet precis hur det känns att vara vid ett vägskäl, var där för ett och ett halvt år sedan själv och valet känns helt rätt. Vad fint bordet blev, jag brukar också åka till Eriks hjälpen här i vår stad och fynda - kanonställe!
  Kram Ewa

  SvaraRadera
 9. Vilken fin blogg du har! "Trillade" bara in här efter tips från en vän :) Angående dina funderingar..SJÄLVKLART ska du följa ditt hjärta! Har själv gjort stora livsval som omgivningen inte alltid förstått. Men jag känner att ju mer jag vågat kasta mig ut i det okända och tagit risker, ju mer spännande har livet blivit. För varje gång vi vågar ta nya steg i livet, blir vi starkare och utvecklas som människor. Ju mer vi utvecklas desto mer möjligheter kommer det till oss. Eller som jag brukar säga: "Livet blir aldrig som man tänkt sig...utan mycket bättre!" Kram Jessica

  SvaraRadera
 10. Så sött bordet blev!

  Kram på dig

  SvaraRadera
 11. Jättefint!
  Ha en finfin kväll!
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 12. Sender deg en onsdagskveldklem jeg ;)

  Håper du stoler på deg selv og gir deg tid til å finne ut hva som er riktig for deg, uansett hvilke valg du er iferd med å ta.

  Klem ;)

  SvaraRadera
 13. Hejsan!!

  Det blev jätte fint o vad lustigt jag gjorde samma sak idag :O) Målade ett gammalt skrivbord med fluggers vita grundfärg och skivan fick precis samma vaxduk från stoff och stil. Min dotter fick detta skrivbord att ha på sitt rum. Ska visa det på min blogg så snart jag fotat :O)

  Ha det bra!

  Kram gunilla

  SvaraRadera
 14. Hej igen!!

  Glömde ju skriva mitt namn tror jag?! :O) :O)

  Ha de gott!

  Kram gunilla

  SvaraRadera
 15. Hej!

  Vill skicka en STOR spark i baken oavsett vad det blir för dig i framtiden, det har du omedvetet gett mig!!! I tre år har jag nämligen följt din blogg och äntligen har jag tagit mod till mig och startat min egen blogg "En tesked vardag". Jag är verkligen kass på datorer så det blir helt klart en utmaning.

  Jag är övertygad om att vi båda kommer att komma dit vi vill, även om vägen kan vara lite skumpig. Lycka till!

  Kram!

  SvaraRadera
 16. Det är så fint med prickar! :-)

  SvaraRadera
 17. Åh, fint och inspirerande! Har ett par bord jag borde ta tag i och piffa till.

  Och så är jag nyfiken på vad dina grubblerier leder dig till, säkert nåt bra!

  Kram Terese

  SvaraRadera
 18. Elsker bloggen din:) hit kommer jeg igjen!!
  En flotters helg i ditt underbara hem ønsker jeg deg;)
  Klemklem Jeanette

  SvaraRadera
 19. Vägskäl kan skapa ångest när man står inför dem, men tänk så mycket fint man kanske missar om man bara vågar hålla sig till huvudleden! Vilka val du än står inför, så tror jag att jag vågar lova dig att det kommer att leda till något bra förr eller senare.

  Ditt lilla bord blev verkligen helt bedårande! Gillar idén med vaxduk på bordsskivan, - den kan man ju förändra enkelt efter årstid och humör. Ska ta med mig den idén till mitt eget ganska trista IKEA-pysselbord.

  Önskar dig en bra helg med ro att hinna sortera dina tankar!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 20. Super fint! Så sött!!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 21. Sköna snälla färger! Det blev jättefint! Hoppas huvudbryet kommer till sans! Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 22. Så fint. Återvinning på hög nivå!

  SvaraRadera
 23. Jag tycker det ser ut som ett perfekt bord för en laptop :). Jag fyndade ett suuuperfint bord förra veckan och det får precis plats med laptopen och musmattan inget mer, tycker det är bra för då samlas inte papper o sånt på hög. Men det var ju inte tänkt att användas så, men ibland blir det inte som man själv har tänkt. Kram /Therese

  SvaraRadera
 24. Bordet blev jättefint! Underbara färger :)

  SvaraRadera