onsdag 13 juli 2011

Tvättställning


Hemsnickrad tvättställning.
Tvättkorgen, klädnypor och tygpåsen "klykor" är fynd från gården.

Hej vänner!

Idag har vi besökt trevliga Madde med bloggen På Lindgården! Jösses så idylliskt de bor! Så charmigt och vackert! Tack för att vi fick komma idag! Har ni inte spanat in hennes blogg tidigare, så gör det så förstår ni vad jag menar! Det är verkligen roligt att få komma hem till någon på riktigt när man sett hemmet på bild.

Här hemma fortsätter målandet och byggandet. Nu senast har R byggt en vacker tvättställning. Det är numera ett nöje att hänga ut tvätten, tidigare hade vi bara en (alltför) lång tvättlina där tvätten släpade i marken nästintill. Baksidan kommer vi att arbeta mer med nästa sommar, på önskelistan står en glasveranda i anslutning till vardagsrummet (hörnet ni ser på bild).

Kram M

12 kommentarer:

 1. Hej
  En sån står på min önskelista också. Vill ha en egensnickrad istället för en trist torkvinda...Får se när vi kan få till en sån för min önskelista är lång.
  Kram Marie

  SvaraRadera
 2. Vilken fin torrkställning ni har gjort! En sån vill jag också ha, kanske det blir en till nästa år. Torkvindan jag har nu är ful och håller på att gå sönder.

  Kram Cecilia.

  SvaraRadera
 3. Bra mycket snyggar än min torkvinda!:)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Neeeej, jag som har velat ha en sån tvättställning några år men maken säger att vår gamla duger bra. Men det är ju kul om den är snygg också tycker jag. Nu har jag lagt det på hyllan men nu när du visar din blir jag ju så sugen igen. Jättefin och väldigt praktiskt.

  Kram Teres

  SvaraRadera
 5. Ååh tack för dom fina orden! Alltid lika kul att ses även om denna fika vart en aningen högljud och livad ;) Hoppas Thea är piggare nu..

  Robert kan vänta sig en beställning sen när vi har egen gård hihi ;)

  Stor kram!

  SvaraRadera
 6. vilken underbar tvättställning din man har gjort..helt fantastisk :)
  kram Åsa

  SvaraRadera
 7. Den där tvättställningen är det nog många som skulle vilja ha...
  Inkl. lilla jag...

  När vi är på landet älskar jag att hänga tvätt, vi hänger den nästan alltid ute på en vanlig lina som är fäst mellan husen, jag tycker det är så avkopplande på något sätt...

  Hemma i stan är det de värsta jag vet :P

  Tänk och kunna hänga tvätt ¨på en sån där jämt... :) Lycka!!

  Anna

  SvaraRadera
 8. Finaste tvättställningen som jag har sett! duktig han e din karl! kram Johanna

  SvaraRadera
 9. Jättefin! är sugen på en sån men vet inte riktigt vart vi får plats för en..just nu hänger jag hos grannen och det går ju inte i längden.

  Kram Marina

  SvaraRadera
 10. Jätte fin tvättställning. Ibland önskar jag att vi hade större gård =)
  Önskar dig en härlig helg
  Kram Tessan

  SvaraRadera
 11. Hej!

  Trillade in här hos dig! Ni har ett jätte fint hem fyllt med vackra detaljer!
  Fastnade för er torkställning och bara måste passa på och fråga dig hur ni fastsatt den i marken?? Vi har materialet hemma och därmed redo att börja snickra men nu har jag slarvat bort tidningen med anvisningarna, vilket inte alls är nåt vidare roligt för att bygga torkställning stod på vår semesterlista och nu är vi plötsligt in på sista veckan och vet inte hur lösa problemet och inte fick nån hjälp från "trävarobutiken" heller...

  Önskar dig en fin kväll!
  Kram
  Pi

  SvaraRadera
 12. Tusen, tusen tack snälla hjälpsamma du!!
  Det är just och precis den torkställningen och ur den tidningen jag fick idén/drömmen!! Fattar inte att jag kunnat slarvat bort den tidningen... :) Försökte redan i fjol övertyga maken... men med facit i handen så behöves det tydligen ett års "tänketid"...fniss! Men han är härlig o go för det!! :)

  Nu blev jag allt glad och hoppfull igen!! :)
  Kram
  Pi

  SvaraRadera