måndag 3 oktober 2011

Bästa platsen


Hej!

Hoppas helgen har varit bra!

Bästa platsen här hemma (enligt hela familjen) är sofforna uppe! Ingen vill längre sitt nere och titta på TV. Där nere är det inte samma mysfaktor som här uppe med snedtak och riktigt sköna sittplatser. på önskelistan står fler lockiga fårskinn, någon som har tips på var man kan finna sådana till ett vettigt pris? Jag ska kika på höstmarknaden som blir nu till helgen.

Hösten är framtagen här hemma i form av varma filtar och massor av ljuslyktor. Det börjar bli mörkt nu på kvällarna, men ofantligt mysigt!

Kram M

15 kommentarer:

 1. Så koselig! :) og fin pusekatt. Klem Lina

  SvaraRadera
 2. Ja, tiden går fort nu..mycket mörkare på kvällar ..då tänds det ljus överallt..mysigt..kram Marie

  SvaraRadera
 3. Mysigt, vackert och stilrent! Like it <3

  SvaraRadera
 4. Jag förstår att ni gärna sitter däruppe å kikar tv, det ser oootroligt mysigt ut :-) Det är riktigt härligt att få krypa ner under en filt nu så här på hösten.

  Mys på!!!

  SvaraRadera
 5. Ja visst! Massa filtar ska det vara. Mysigt hade det också varit att ha en så fin misse som du har! Tycker det är så sött med svarta ansikten på katter ... //Emelie

  SvaraRadera
 6. Vilken underbar goshörna;) Kram Johanna

  SvaraRadera
 7. Jag förstår verkligen att det är er favoritplats. Så mysigt det ser ut och härligt med det lilla fönstret och den breda fönsterbrädan.

  Hur har ni fått pli på katten som verkar hålla sig på filten. Våra ligger hellre under eller går överallt utom på filten

  Kram Teres

  SvaraRadera
 8. hej

  Jag tror marknaden är rena rama rånet när det gäller får-skinn tyvärr! Bättre att kontakta nån av fårbönderna i Mårtanberg/Söderås och köpa direkt utan dom, då är det ju dessutom riktigt lokalproducerat!

  SvaraRadera
 9. Så mysigt! Förstår att det är favoritplatsen.. Kram Anna

  SvaraRadera
 10. Åh så mysigt det ser ut! Fårskinnen var riktigt snygga, hoppas du hittar fler till ett bra pris :-)

  SvaraRadera
 11. Nyyyydelig tv stue! Dette var kjempeinspirasjon for når vi skal gjøre om- gjøre ferid tv-stuen oppe. Dette var så fint ayt jeg må lagre deg i inspirasjonsmappen min ;) Håper det er ok!

  SvaraRadera
 12. Nei, det gikk jo ikke, fikk ikke lagret bildene. Men du, hvordan har du fått til å få frem den teksten om å lagre bilde ruten lov? Og få oppp en egen type side når man trykker på bildene? Dette kan jeg for lite om, men hadde blitt kjempeglad for et tips, om du hadde hatt tid en gang ;)

  Ønsker deg en flott uke videre, og satser på å huske at du har den fineste tv-loft-stue-sofa-stemningen ever ;)

  SvaraRadera
 13. Nei, det gikk jo ikke, fikk ikke lagret bildene. Men du, hvordan har du fått til å få frem den teksten om å lagre bilde ruten lov? Og få oppp en egen type side når man trykker på bildene? Dette kan jeg for lite om, men hadde blitt kjempeglad for et tips, om du hadde hatt tid en gang ;)

  Ønsker deg en flott uke videre, og satser på å huske at du har den fineste tv-loft-stue-sofa-stemningen ever ;)

  SvaraRadera