söndag 9 oktober 2011

Kom om du vågar!


Galet många inbjudningskort!


Pyssel pågår. Jag skrev först ut kanonkulorna på vitt styvare papper, sedan klistrades de på svart papper. Jag stack emellan en stubintråd med lite eld som jag ritade på fri hand. På baksidan klistrades en liten text på. Jag använde typsnittet "treasure-map-deadhand".


"Varning! Kapten Albin ska ha sjörövar-kalas (datum och tid). Kom om du vågar! Valfri piratklädsel! Hamn: (Adressen)."

Hej!

Jag och Albin har suttit och pysslat på förmiddagen med inbjudningskort till hans fem-års kalas! I år blir det sjörövar-tema. Inbjudningskorten är i form av en kanonkula. Själva mallen skrev jag ut från Dan Sukkers hemsida och sedan har jag jobbat lite mer på detaljerna som en stubin med eld och texten på baksidan. På deras hemsida finns fina idéer till olika teman på barnkalas. Jag ska försöka ta bilder på veckans förberedelser i form av bakning och dekoration.

Nämnde jag hur många som är bjudna? 16 st femåringar! Vi slår på stort och bjuder hela Albins avdelning. Vi får väl se hur vårt "skepp" ser ut efter denna sammankomst!

Ha en skön söndag!

Kram M

8 kommentarer:

 1. Oj! 16 stycken 5 åringar lät inte allt för roligt ;) Får tacka för insperationen på inbjudningskorten, har en liten som fyller 1år nu i November och min sambo ville att vi skulle ha ett döskalle/rockstar baby tema då :)

  Ha en underbar dag

  SvaraRadera
 2. Very cool! :-)

  Have a nice day!

  Kram
  Esther

  SvaraRadera
 3. Vilken lycklig 5 åring som får ha ett sånt kalas. Kan tänka mig att föräldrarna är slutkörda när alla gästerna gått hem sen. Men det är det helt klart värt. Lite tur att de bara fyller 1 gång/år.

  Kram Teres

  SvaraRadera
 4. Wow vilka inbjudningskort!
  Oj, 16 pirater på ett och samma ställe :)

  SvaraRadera
 5. Åh, vad häftigt med piratkalas!
  Det hade min 5-åring gillat! Han har redan stora planer för sitt kommande barnkalas till våren! :)

  Kram Mia

  SvaraRadera
 6. Oj, full rulle blir det då...men så roligt de ska ha..kram Marie

  SvaraRadera
 7. Oj, oj, oj, vilket partaj det lär bli!!
  Jättehäftiga inbjudningskort!

  Ha en skön kväll!
  Kram Annica

  SvaraRadera
 8. Vilka fina inbjudningskort!!!!!

  Vi hade igår barnkalas för Oliver som fyllt 5 år:) 10 st som var bjudna, 4-7 år. Han hade bjudit fyra dagiskompisar. Vi funderade också om man skulle ha bjudit alla från hans avdelning, för att bjuda bara en del är ändå lite känsligt tycker jag.

  Först var det lugnt, men när dom väl kom igång, så oj oj oj. Men roligt hade dom!!

  Kram på dig!

  Ansku

  SvaraRadera