onsdag 26 oktober 2011

Månbordet


Månbordet blev vitt! Ser ni just nu står ljusstakarna här inne.

Godmorgon!

Jag fick ett ryck för några kvällar sedan och målade månbordet som jag köpte i somras vitt, jag tog även bort skivan som hängde ner! Nu är det endast grundmålat en gång, frågan är hur jag ska gå vidare om jag nu ens ska det? Jag är sugen på någon nyans av grått men vet inte om just bordet skulle passa. Vårt vardagsrum ska göras om, vi är varken nöjda med möbler eller möblering så vi får se hur det ska bli. När det kommer till tapet eller inte så tycker jag det är jättesvårt! Kanske skulle detta rätt "kalla" rum kännas varmare med en tapet? Kom gärna med tips!

Kram M

3 kommentarer:

 1. Vad fint bordet blev i vitt! Jag har ett liknande, eller rättare sagt - två delar, så jag har dubbelt upp och de funkar att ha både ihop som ett runt bord och var för sig. Men mitt är fortfarande brunt, som det inköptes på auktion för många år sedan.
  Visst är det svårt ibland, att hitta rätt när man ska möblera och måla om eller tapetsera! Vi gjorde om vardagsrummet för ett par år sedan och då blev det en ljus tapet på alla väggar utom en, där vi målade i en auberginliknande mörk lila färg. Blev inte alls tokigt, men det tog ett tag innan vi vågade:)
  Ha en härlig dag!
  Kram Suzann

  SvaraRadera
 2. va fint bordet blev..ja det blir ju lite mer ombonat med tapet men det är svårt att välj..kram

  SvaraRadera
 3. Hej
  Vilket fint månbord blev fint i målat!!!
  Fina bilder
  Kram Tina

  SvaraRadera