tisdag 1 november 2011

I farten!


En mysig hörna i vårt allrum.
Fotölj, fotpall och lampa från IKEA.


Här skymtas även barnens rum och vår arbetsplats.

Hej!

Jag har inte visat så mycket utav vårt allrum uppe för er. Vi har flyttat upp vår fotölj och fotpall för att ha en liten myshörna där man kan läsa en stund om man vill (eller hinner!!). Jag kan villigt erkänna att det inte blir så särskilt många stunder i den fotöljen, jag är en tjej som oftast är i farten och vill vara sysselsatt! Men inbjudande ser den i alla fall ut!

Tyvärr är det ju så denna gråa novembermånad att bilderna inte blir precis sådär som man önskar. Men ni får i alla fall en hum om hur rummen är placerade på den ena bilden. Barnens rum ser man direkt när man kommer uppför trappan!

Kram M

6 kommentarer:

 1. For et nydelig skinn og ei kul lampe!!!

  SvaraRadera
 2. I myshörnan skulle jag slockna på 2 sekunder! Vill ha!! Nu har jag i och för sig inget problem att somna på typ vilket ställe som helst men där såg det verkligen skönt ut! Snyggt!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Ser otroligt mysigt ut! Även om man inte hinner använda såna platser, kan man på något sätt må bra av att ha dem ändå...
  Hälsn. Therese

  SvaraRadera
 4. Så fint och mysigt det ser ut!!

  SvaraRadera
 5. Vi har ett par vilstolar på vår veranda som ser sådär inbjudande ut. Men jag ger dem i princip aldrig chansen:) Är väl lik dig med att hellre vara i farten!:)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Jättefint! vad är det för panel ni har på väggar och tak? Kram Annelie

  SvaraRadera