onsdag 30 november 2011

Theas rumNågra bilder från Theas rum.

Godmorgon!

Här fortsätter sjukstugan :-( I morse när jag stod i duschen blixtrade det till och sedan kom en smäll, kan ni förstå åska sista dagen i november! Man blir ju rent galen på detta väder! Ena dagen julstämning med snö och sedan spöregn och åska! Vart ska detta sluta kan man undra. Blir det någon vit jul i år?

Ikväll ska jag sätta mig och slå in 48 små klappar till barnens adventskalendrar, snälla ni påminn mig nästa år om att försöka vara ute i god tid :-) Allt är i alla fall inhandlat, de ska fyllas med följande: strumpor, tandborste, tandkräm, reflex, kinderägg, chokladtomtar, hårsnoddar, pennor, sudd och några dinosaurier, en liten ask och en varsin nalle. Jag minns själv hur spännande det var med en sådan kalender när jag var liten, så traditionen ska föras vidare trots allt pyssel!

Kram M

10 kommentarer:

 1. FIIIINT! Min dotter gillar inte "gamla" grejer säger hon, önskar jag kunde inreda hennes rum i dessa färger. Men inte och man måste ju låta dem vara med och bestämma...

  SvaraRadera
 2. Jag fixa pussel till mina barn i adventskalendern med några bitar varje dag och tyckte jag gjort det lätt för mig tills jag skulle slå in dom. 3 barn 72 st små paket! Var jag verkligen så smart?

  Kram Kia

  SvaraRadera
 3. Så fint rum, härliga färger:)

  SvaraRadera
 4. your blog is just fantastic...so so beautiful and lovely...exactly my taste..

  lovely regards Kristin

  SvaraRadera
 5. Vad fint rum hon har, det liknar nästan som vårt dotters rum. Det är ganska litet och snedtag där sängen står samt fönster och dörr på samma ställe. Lite konstigt att inreda ibland känns det som men jag älskar verkligen snedtak.
  Jag inhandlade Mailegs kalendernissa igår och nästa år blir det paket för oss med, men jag brukar vara ute i god tid faktiskt.

  Kram Teres

  SvaraRadera
 6. Ja det är allt bra lustigt väder nu och inte den minsta julstämning egentligen men när mörkret lägger sig kan man få tillbaka en gnutta av den. Alla stjärnor som lyser så fint i mörkret. Men lite snö och kyla skulle inte skada.

  Så fint hon har i sitt rum, verkligen. Det skulle jag vilja ha om jag var liten tös nu :)

  Kram Josefin

  SvaraRadera
 7. Åska? Men jösses, vad är det som händer? Nu får vädergudarna skärpa till sig lite tycker jag!!
  Fin fint fint rum!!!
  Kram kram!

  SvaraRadera
 8. God kväll!

  Tänk att det kan åska...
  Konstigt väder och det gör lite att jag så svårt att tro att det är Jul.
  Måste försöka börja pynta klart.

  Då vet vi vad du ska göra ikväll ! ;)

  Lycka till !

  Vad fint hon har i sitt rum!

  Kramar Sirpa

  SvaraRadera
 9. Hej! Jag undrar hur du gjort taket och snedtaket? Med vanliga brädor eller? Jättefint!

  Mvh Malin

  SvaraRadera