torsdag 5 januari 2012

Äntligen!

Hej!

Årets första loppisvända är avklarad! Och jag kom inte tomhänt hem! Det är väl så att när man inte tror att man ska hitta något alls så står fynden plötsligt där och det gäller att tänka och handla snabbt. Så var det i mitt fall. Jag såg det söta lilla bordet på lång väg och skyndade mig fram och haffade det. För 50 kr tycker jag att det får anses som ett fynd.Den gamla spegeln med guldram kommer passa fint i min lilla klädkammare. Jag tror att den ska få fortsätta vara guldig trots att jag tidigare inte gillat det! 75 kr betalade jag för den.
Sista fyndet var en söt liten stråväska för en tia till Thea, strå verkar vara riktigt hett nu till sommaren. Så somrigt, snyggt och praktiskt!Ha en fin torsdag! Här ska Theas nya kälke invigas!

Kram M

10 kommentarer:

 1. Vilka fina fynd! Bordet var jättefint! Lycka till på kälkturen;)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Men wow vilka fynd. Älskar bara det lilla bordet. Varför hittar jag aldrig sånna fina små bord för en billig peng, suck. Kanske för att jag inte springer runt på allt för många loppisar heller. Det är dåligt med det häromkring. Jaja.. bara leta vidare. Superfin liten stråväska också. Blir toppen till sommaren.

  Kram Josefin

  SvaraRadera
 3. vart har du varit på loppis, skulle gärna vilja att du tipsar om lite olika loppisar :)

  SvaraRadera
 4. Grattis till dom fina fynden!Det är alltid kul att få se vad andra har lyckats fynda på loppisar! Kram Carita

  SvaraRadera
 5. O de e ju så roligt att fynda!

  SvaraRadera
 6. Söt litet bord! Väl värt sina 50 kr :-)

  SvaraRadera
 7. Gärna lite tips på loppisar i dalarna.
  Trevlig blogg! :)

  SvaraRadera
 8. Fina saker du lyckats fynda! Det är så roligt att förnya sig lite, speciellt nu efter jul. Ha det så gott!

  SvaraRadera
 9. Tänk att du att alltid gör så fina fynd, jag är lite avis :) Roligt att du tar så fina bilder och visar oss också, alltid lika inspirerande! Ha en fin helg! Kram Annelie

  SvaraRadera
 10. Underbart bord!
  Jag fick en spegel i guld i julklapp och funderade genast på att måla om den vit för att matcha det andra vita i mitt hem. Min mamma höll inte med mig o tyckte jag skulle fortsätta ha den i guld o jag lydde hennes råd. Ett mkt bra sådant då det faktiskt passade perfekt ihop med det vita!=)

  SvaraRadera