måndag 13 februari 2012

Och så här blev det!

Hej måndag!

Ny vecka igen och redan mitten av februari, härligt! Och imorgon alla-hjärtans-dag, det måste absolut firas med några överraskningar!

Jag har hunnit måla färdigt bokhyllan nu under helgen. Hela tre varv blev det och jag hoppas att det räcker. Tallrikshyllan jag tänkt ha går helt bort efter en närmare titt, det får bli en annan istället. Ibland får man tänka om.


Tapet Kaspar & Saga mörkgrå från Sandbergs, väv och råvit färg Flügger,
panelskiva i taket malad med råvit färg Flügger.

Fondtapeten är på plats och den blev jättemysig! Tur var det nog att det blev just en fondtapet, för den är rätt intensiv i mönstret. Nu ska det sista göras färdigt och sedan väntar piffet, en vacker hissgardin från Himla är även hemklickad, så den väntar vi på med spänning (vit linne, modell Ebba).

Ha en fin måndag!

Kram M

11 kommentarer:

 1. toppenfint!
  kan tänka mig att det finns små barn som gärna skulle hjälpa till och "färglägga" också =)
  iaf i detta hus...=)

  SvaraRadera
 2. Åh så fint! Vad underbart att ha ett eget hus att göra fint i!

  SvaraRadera
 3. Wohoooo jag vill också ha den tapeten :) Får vi ett till barn någon gång framöver får det nog bli en sån fondtapet i det rummet hihi.

  Kram Josefin

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. Hej hej
   Det blev superfint! Vilken härlig tapet. Det gick inte att kommentera på vanligt vis så jag fick trycka på svara ;) då funkade det!
   Ska bli kul att se hur det ser ut när du piffat.
   Kram Marie

   Radera
 5. Jättefint blev det. Hoppas att du också visar det färdigmöblerat sedan! Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Hej! Jag och en kompis har startat en loppisblogg och inspireras väldigt av dig och din fantastiska stil. Vi skulle vilja skriva ett inlägg om dig, skulle det vara okej? /Anna & Frida

  SvaraRadera