tisdag 6 mars 2012

Hänger ni med?

Hej!

Någon kanske undrar hur det gick med mitt sundare liv som jag påbörjade förra året? Jag testade då LCHF. Jag har inte kunnat hålla det strikt (det har däremot min man gjort). Men jag tänker mer på vad jag stoppar i mig än tidigare. Jag försöker att hålla sötsaker till helgen, äter inte längre mjukt bröd utan mest Finn Crisp, byter ut ris, pasta och potatis mot grönsaker som broccoli eller kål (jag älskar coleslaw!). Och det funkar bra för mig! Jag har lyckats gå ner alla kilon utom fyra. Sedan Thea föddes för snart tre år sedan så har jag gått ner 37 kg. Jag gick upp 30 kg båda graviditeterna och kom aldrig ner till utgångsvikten emellan.Nu testar jag ett tolv-veckor löpprogram helt för nybörjare som jag som lätt tappar motivationen! Någon mer som hänger på? Här hittar ni programmet!

Kram Miriam

17 kommentarer:

 1. Det låter som ett program för mig, jag hänger på! :)

  SvaraRadera
 2. Jisse vilken kämpe du är, blir såååå imponerad. jag har 10 kilo extra nu som bara tror dom blivit värsta polaren till mig Suck!
  sambon hade laddat ner en app nu som man lägger in allt man äter och håller koll under dagen jag tror jag får be om hjälp att ladda ner den till mig med;)
  Kram och lycka till♥
  Gabriella

  SvaraRadera
 3. Åh verkar till och med som att det kan vara något för mig!! Ja ska försöka hänga på!!!

  SvaraRadera
 4. Yummy :) I ♥ Nuts with honey and yogurt.

  Sunny regards from Germany
  Sandra

  SvaraRadera
 5. Oj, du är ju jätteduktig! 37 kilo! Jag äter LCHF något sånär sedan januari förra rået. Fast jag äter honung, ibland bröd och ibland någon potatis. Och på lördagar äter jag ekologisk lakrits. Jag tror som du verkar vara inne på, att man måste hitta det som funkar för en själv och byta ut de värsta livsmedlen. Jag håller vikten nu trots bakelser på kalas och trots en hel del lussekatter i december månad!

  SvaraRadera
 6. Heja heja vad duktig du är!:) har själv också precis börjat springa igen och anmält mej till Tjejmilen i höst. Bra med ett mål;)
  Lycka till med både mat och löpning nu!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Jag är sugen på att hänga på.
  Jag har tidigare börjat springa efter ett liknande program och hade Tjejmilen som mål. Ett knä som gjorde ont i löpsteget satte stopp. Har lust att prova om det håller för en nystart.

  När började du?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag började egentligen förra veckan, men fick inte ihop tre pass. Därför startade jag om på vecka 1 igår. Jag har precis tagit min andra runda nu! Jätteskönt om än lite kallt!

   Radera
 8. Det låter klokt att hitta sin egen väg och tänka till med vad man stoppar i sig. Kul att det ger så bra resultat också! Lycka till med löpningen - det är ju kul om man bara kan hålla i det den där första jobbiga tiden. Hade gärna hakat på om det inte vore så att jag har en växande kula på magen :)

  SvaraRadera
 9. Det låter klokt att hitta sin egen väg och tänka till med vad man stoppar i sig. Kul att det ger så bra resultat också! Lycka till med löpningen - det är ju kul om man bara kan hålla i det den där första jobbiga tiden. Hade gärna hakat på om det inte vore så att jag har en växande kula på magen :)

  SvaraRadera
 10. Åh vad du varit duktig med dina kilon, bra jobbat :)

  Ska kika på löpprogrammet för det verkar onekligen intressant.

  cec

  SvaraRadera
 11. Hej söta bloggvän!!
  Jag undrar om du skulle kunna hjälpa mitt bidrag att gå vidare eller till och med kanske vinna!
  Miss Vardaxlyx är mitt cuppisbidrag och jag behöver DIN röst!!
  Klicka in dig på min blogg och rösta =)
  Jag tackar dig ödmjukast <3
  Önskar dig en trevlig tisdag!!
  <3 <3 <3

  SvaraRadera
 12. Hej Miriam!

  Låter ju kanon bra att du kommit igång med träningen och tänker på vad du äter lite mer!!
  Själv brukar jag aldrig tänka på vad jag äter och tränar inte så mycket! Men varje vårvinter brukar jag köra igång med träningen och tänker på att bara äta gott på helgen och lite sånt! Och så håller jag på så till sommaren ;) Visst hade det varit toppen om man kunde hålla på så året runt! men motivationen Tappar jag lätt efter några månader!

  Spännande program du tipsade om, kanske borde testas :)

  Hejja Miriam!! Ha de gott!
  varm kram Sofia

  SvaraRadera
 13. Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

  Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

  Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se HOPPAS du kan komma och vara med KRAM

  SvaraRadera
 14. Braaa!! blir så lycklig över alla som inser att LCHF är de våra kroppar är skapta för.Glad för din viktminskning som ju är en bra bieffekt, för det som är bäst med LCHF är att du skapar hälsa i din kropp och kommer klara dig mot många åkommor.
  Keep up the good work
  Kram
  Krusidullan/ LIC Kostrådgivare

  SvaraRadera