måndag 2 april 2012

Påskveckan

Hej!

Nu startar påskveckan! En riktigt mysig vecka kommer det nog att bli tror jag! Lite lagom med pynt, gott att äta, barnens pyssel och såklart söta påskkärringar och gubbar.


Theas rum. Lilltjejen fyller snart tre år.
Då ska nog Mailegsamlingen fyllas på lite :)

Häromdagen besökte vi plantskolan. Barnen fick välja en varsin växt och då föll de båda för dessa söta små påskgräs. Mamman i huset föll för vackra vita rosenknopps-pelargoner, den har blivit min riktiga favorit då den håller sig så fin under hela sommaren.Jag köpte också en rosmarin, jag hoppas att den ska hålla att stå inne ett tag. Den doftar helt ljuvligt!

Ha en fin måndag!

Kram M

8 kommentarer:

 1. Tror visst att det är fler än lilltjejen som fyller år. Hur var det nu då, vem börjar april med att fylla. Kram svärmor

  SvaraRadera
 2. Färska kryddor är bra vardagslyx. Så gulligt rum lilla Thea har !

  Skön påsk till dej!
  Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Herlig blogg, her var det masse inspirasjon å hente :-)

  SvaraRadera
 4. so lovely! have a great creative day! di
  ;0)

  SvaraRadera
 5. Hon har så gulligt rum!
  Javisst är dom vackra Rosenknopps pelargoner!!!
  Mina favoriter.

  Ha en fin dag
  Kram
  Heléne

  SvaraRadera
 6. Ljuva bilder som alltid vännen! Jag svarade hos mig angående Alvins cykel men du kanske inte läser det så jag klistrar in svaret här med:

  Hej Miriam,

  Det är lite roligt det där med cyklar. Vi köpte nämligen en så fin ljusblå BMW (joo, de gör cyklar också!) balanscykel när han fyllde 2 el 3 år, för det hade vi hört/läst att det skulle vara så bra. Att barnet hittar balansen först och sedan får tramporna :). Men det där gillade aldrig Alvin så det fick tyvärr den effekten att han inte ville cykla alls...

  Så förra sommaren åkte vi till sportaffären och så fick han välja ut, helt själv, en ny cykel & då valde han denna! (Den dyraste av dem alla så klart ;)). Märket heter Scott och han tycker såå mycket om sin nya cykel och nu tog det totalt en timme så hade han lärt sig cykla. :)

  Vi får väl hoppas att balanscykel kanske passar lillebror istället ;)

  Kram Jes ♥

  Ps! Hos Team Sportia köpte vi cykeln, ca 2600 kr.

  Kram igen!

  SvaraRadera
 7. Hoppas ni vart nöjda med sushin, jag brukar tycka den är himla god men nu var det ett tag sen jag köpte! Malte brukar faktiskt prata om Albin i bland (fast han säger "han i rättvik" för han kommer aldrig ihåg namnet ;) ) så leka vore jättekul. Ska vi höras i början på nästa vecka? jag vet inte riktigt om jag jobbar något än!

  Kram och trevlig påsk om vi inte hörs innan!!

  SvaraRadera
 8. Så sött Theas rum är! Jag faller oxo för dessa underbara rosenknopps-pelargoner, köpte 2 blekrosa förra veckan. Ska även inhandla några vita efter påsk!

  Önskas ett shabbat ägg i påsk? Titta gärna in :-)

  http://franskaliljan.blogspot.se/2012/04/vinn-ett-shabby-chic-paskagg.html

  Helena/FRANSKA LILJAN

  SvaraRadera