torsdag 8 juli 2010

Byggdag 18

Åh vad fint det blir med nya panelen och den vita midjelisten! Det växer sakta fram dag för dag! Jag är riktigt glad att vi valde grundmålad panel, vi har helt enkelt för mycket annat att hinna med än att måla ett helt hus just nu. Vi fick vår första faktura igår av byggfirman, ganska saftig men ändå inom planen så det känns skönt! Nu hoppas vi bara att allt fortsätter att flyta på fint. Rätt märklig känsla att betala räkningar för några hundra tusen sådär, inte var dag direkt!

Kram M


7 kommentarer:

 1. Man behöver ju inte skapa mer arbete än nödvändigt! Smart att välja grundmålad panel och slippa ha panik över att behöva måla den direkt också!:) Det blir jätte fint, ett helt nytt hus!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Kommer blir fantastisk fint! Sååå kul och följa framgångarna hos er. Tack och lov för rotavdraget när man får räkningarna!
  Lycka till med fortsättningen!!!
  /Anna

  SvaraRadera
 3. Guud vad fint, huset blir fantastiskt!! Förstår att det är läskigt att betala så mkt, men det är ju väl investerade pengar. Kram, Anette

  SvaraRadera
 4. Antar att resultatet kommer vara värt varenda krona, trots dyra räkningar.
  Vilket underbart hus ni kommer att få!!!

  KRAM

  SvaraRadera
 5. Åh det kommer bli hur underbart som helst ju!
  Ha en riktigt härlig helg!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 6. Åh så fint det blir, trots räkningarna. Men ibland är det skönt att leja någon som gör det största jobben. Själv har vi byggt allt själv, takkupor, punschverandan och farstukvisten och det sliter när man har barn och vi ska bo mitt i det och jobba.
  Så blickar vi tillbaka så är inte en räkning så tokig ibland.
  Kram Theres

  SvaraRadera
 7. Vill bara säga att det ser väldigt härligt ut,,vilken mysig blogg du har. Tittar in här med jämna mellanrum,,god smak har du verkligen,,tack för inspirationen man får!!!
  Ett tips: Glöm inte att dubbelkolla räkningarna ifrån snickaren,,våran gjorde "omedvetet" fel på ca 13,000:-, man märker inte det tyvärr, när det är så stora summor som man betalar var gång,,men ser man tillbaks på det så är var tusenlapp viktig!
  Stort lycka till med er renovering,,
  Hälsningar Annette i Hjo

  SvaraRadera