tisdag 9 november 2010

Julänglapålle


Årets julänglapålle


Stämningsfullt på brokvisten. Gammal zinkhink med adventsgran, 
ljuslykta Bloomingville. Sittgrupp från Åhlens.


Fröjdefull jul

Vi närmar oss första advent och jul! Jag längtar efter att plocka fram lite röda detaljer i köket, baka lussebullar och hänga upp julstjärnorna,men det får nog vänta ett litet tag. Annars är nog risken stor att jag tröttnat lagom till jul!

Jag har gjort om årets julänglapålle något. I år har pållen fått ett nytt band runt halsen, ny text "Fröjdefull jul" skriven med ett nytt typsnitt. Alla beställda Änglapållar skrivs numera med detta typsnitt. Jag bjuder på band och etikett vid beställning fram till jul, detta gäller de vita och svarta pållarna i alla storlekar.

Priser: 7 cm - 150 kr, 17 cm - 300 kr, 20 cm - 320 kr. Vid intresse maila mig: jordgubbarmedmjolk@yahoo.se

Kram M

9 kommentarer:

 1. Hej,

  Vilka fina juliga pållar, det rödavita snöret blev pricken över i! Snygg sittgrupp, det är så kul när man kan ha såna, inte bara sommartid, måste ju se vackert ut vid entreen även nu, mycket fint, såsom ert kök, så smakfullt! Läste om Wilma, usch så tungt, det är så jobbigt med dessa fyrbenta vänner, att de inte kan leva i 100 år.... Mari.

  SvaraRadera
 2. Klart alla måste ha minst en pålle hemma!

  SvaraRadera
 3. Dina små pållar är så fina! Tycker du är jätteduktig! Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Super fina pållar. Ska jag nog fundera på om jag inte vill ha en! När är senast beställning om man vill ha en innan jul?

  Kia

  SvaraRadera
 5. Fina pållar! ...verkligen juliga.

  Kram från Australien♥

  SvaraRadera
 6. Hallå!

  Vilket ljuvligt hem du har!

  Har suttit och kikat på din blogg en stund. Fick nästan tårar i ögonen när jag läste inlägget om eran lilla vovve. Det är så hemskt när man förlorar sin "bästa" vän.

  Kram Maria

  SvaraRadera