lördag 9 april 2011

Uteliv!


Äntligen fick utemöblerna komma ut igen!  Gruppen är riktigt gammal och loppisfyndad av min syster för 500 kr. När hon tröttnade på dem bytte jag till mig dem för en espressomaskin. Ett bra byte!

Utelivet börjar nu! Efter sex långa vintermånader känns det helt otroligt skönt att snön försvunnit från vår gård! Barnen kan röra sig fritt igen, man kan kratta och börja leva uteliv igen! Lördagen har annars spenderats i sovrummet där jag grundmålat alla väggar en gång, hos Flügger för att inhandla ännu mer färg (är en riktig stammis där nu :-)) och självklart en del ute!

Hoppas ni har en skön lördag!

Kram M

13 kommentarer:

 1. Min lilla farmor hade också liknade utemöbler som era och jag vill också ha det. Kan tänka mig att det blir riktigt vackert under trädet på sommaren :)

  SvaraRadera
 2. Mysigt att få fram utemöblerna. Vi måste riva altan, gräva upp gården, jämna ut, rulla ut gräs och bygga ny altan innan vi får nån ordning hos oss =)

  Ha en härlig lördag
  Kram från mig
  Tessan

  SvaraRadera
 3. Så otroligt fin möbel. Här blir de så otroligt dyra på auktioner så jag får aldrig med mig någon hem.

  Snart är all snö borta från vår gräsmatta med och det har gått så otroligt fort de sista två veckorna. FÖrsta gången man längtar efter att få kratta

  Kram Teres

  SvaraRadera
 4. Utelivet har börjat igen och det gör mig så himla glad :-)

  Ha en fortsatt fin lördag

  SvaraRadera
 5. Vilken snygg möbel :)

  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Den ser härligt sliten ut!

  Hälsningar Sanna

  SvaraRadera
 7. Du har gjort ett riktigt fynd!! Jag köpte en likadan vit avnött karmstol på auktion förra sommaren för lite mer än du köpte hela din grupp för :)

  SvaraRadera
 8. Ja tänk att det är lika ljuvligt varje år när våren kommer, trädgårdsmöblerna kommer fram/ut, blommorna planteras och så sakteliga gräset och träden som grönskar. Den känslan kommer VARJE år trots att man någon gång borde vänja sig. Men det är lika mycket glädje varje gång. Speciellt efter sånna vintrar som vi haft nu de två senaste åren.

  Kram Josefin

  SvaraRadera
 9. I'm happy I have been in your blog. keep it up

  SvaraRadera
 10. Vilka underbara utemöbler
  Vart kommer krukorna irån du har på bordet? Jättesöta.
  / jenny

  SvaraRadera
 11. Hej! Jag är en sann bloggbesökare. Du har en underbar blogg och en ljuvlig butik! Har lite funderingar om erat jättefina staket. Hur högt är det? vad är det för liggande bräder? har ni gjutit el är det stolpskor? Hur brett har ni mellan varje planka? Målat med falu rödfärg el?
  Mvh Maria

  SvaraRadera
 12. Hejsan!
  Bra byte! sådana möbler får man ju inte tag på idag på loppis för en "billig" peng.. Lite avis blir man allt!haha..

  Må väl, hälsningar Lina

  SvaraRadera
 13. verkligen jättefina utemöbler. Skulle gärna ha likadana. Kanonbyte du har gjort.

  SvaraRadera