fredag 8 april 2011

Helg!


Godmorgon! 

Morgonen verkar ha blivit lite av min bloggtid! Det har varit intressant att läsa era synpunkter på det här med renoveringstid! Jag vill förtydliga lite vad jag tänkte, jag förstår självklart att inte ALLA renoverar eller har något intresse utav det! Det är verkligen inte min mening att döma någon, det hoppas jag att ni förstår! Det jag var intresserad utav att veta var hur många timmar som ni i liknande situation som vi lägger ner.

Idag skulle vi ha träffat en bloggvän till mig, men tyvärr har Thea fått magsjuka :-( Dessutom halkade jag så illa igår och slog i ena örat som nu idag är lite blått och svullet. Inte alls roligt! Så vi får göra det bästa av denna dag!

Hoppas ni får en skön fredag!

Kram M

13 kommentarer:

 1. Välkommen att anmäla dig nu till byns första Marknad .
  Byautvecklingen

  SvaraRadera
 2. Oj vilken otur med öra och magsjuka...Fy det verkar härja överallt nu tycker jag=(..
  Ang renoveringen av hus..,så kan jag tycka att det e skoj till en viss gräns;)..Och beroende på VAD..haha..,Men vi tar det lite som det kommer...

  ha nu en skön fredag trots sjukorna..Kram ANNA

  SvaraRadera
 3. Vad trist att du ramlat och slagit dig. Hoppas att det onda och svullna skall gå över snabbt.

  Jag älskar Arga Snickaren. Det är inte bara ett program om renovering utan även familjerådgivning :-)

  Vi köpte ett renoveringsobjekt för 6 år sedan, jag var då nyförlöst, och vi är långt ifrån klara, tyvärr.... För oss handlar det bl.a. om att det sliter hårt att jobba heltid och renovera. Från ett jobb till ett annat. Tre barn hemma kräver också sitt. Tyvärr är jag inte händig heller. Bra som hantlangare och mindre uppdrag, bara. Vi har nog lärt oss en hel del av att köpa ett renoveringsobjekt. Att ta ett rum i taget bland annat :-)

  Ha det gott

  SvaraRadera
 4. Hej Miriam , krya på er .
  Vi är flera som anmält oss redan till marknaden .Det ska bli kul.
  Du kanske har gårdsbutik då .
  Trevlig helg Lena

  SvaraRadera
 5. Vilka härliga textiler i korgen.

  Hoppas ni andra slipper magsjuka

  Kram Teres

  SvaraRadera
 6. Ånej, det låter helt klart sådär. Hoppas ni kryar på er snart! :-)

  SvaraRadera
 7. Hejsan! Det var intressant att läsa all kommentarer till det tidigare inlägget om renovering. Här hemma renoveras det i snigelfart och det tär på relationen ibland... Det beror mest på min och mannens olika personligheter - jag vill att saker ska hända IGÅR och han är mer "manana". MEN, jag tycker att vi lär oss av varandra och han får mig att koppla av och njuta av nuet och jag ger honom en spark där bak ibland och då tycker han att det kan vara skönt att få saker gjorda.

  Ni gör verkligen ett jättejobb på ert vackra hus och visst är det en prioriteringsfråga men har man intresset så är det väl bara att köra på så länge man orkar och pengarna räcker!

  Tack för en inspirerande blogg och ha en trevlig helg (utanför mitt fönster började snöflingor precis singla ner - vart tog du vägen våren?)!

  SvaraRadera
 8. Vilken fin korg och fina textilier!
  Trevlig helg!
  Kram!
  Liza

  SvaraRadera
 9. Hej!
  Underbar bild
  Ha en fin Fredag
  kram Tina

  SvaraRadera
 10. Hej! :) Jätte Jätte fin blogg och fint hus framförallt, ljust och vackert! Jag har en liten fråga om den vita väggfärgen du har på väggarna,träpanelen, Vad heter den vita väggfärgen? skulle va så himla bra att veta, pga att vi målade om ett rum här i vårt lilla hus för kanske ett halv år sen, och när allt som allt va klart med målningen i rummet så märktes det att färgen inte var helt vit, färgen va lite som "gräddvit" eller hur man nu ska förklara på bästa sätt? Så innom en snar framtid ska vi förhoppningsvis måla om till riktigt vitt! Du får ha det så bra i helgen trotts magsjukan! :)

  SvaraRadera
 11. Hoppas du också har haft en skön fredagskväll. Här har jag förberett lite med en present som min far ska få imorgon när det är fest för honom. :) Kram

  SvaraRadera
 12. Underbara ljusa bilder hela bloggen igenom!
  Önskar dig en mysig helg!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 13. Det där var en härlig bild - kändes riktigt fräsch. :-)

  SvaraRadera