onsdag 24 augusti 2011


Hej!

Tack till alla er som kikar in här hos mig! Jag har en massa som jag vill visa för er men tiden räcker inte riktigt till just nu! Arbetsplatsen börjat att ta form på övervåningen, det är så skönt att kunna ha skrivaren ståendes framme hela tiden och slippa ta ut och ställa in den i ett skåp. Datorn har också fått en fast plats där den kan stå och ladda och det här med ett långt skrivbord kan verkligen rekommenderas om ni har plats, det är så mysigt att kunna sitta flera tillsammans och pyssla med sitt. Jag lovar bilder kommer, tills dess en snygg detalj vid arbetshörnan i form av en zinkkruka med tapeter ( skall fyllas på med inslagspapper också så de finns nära).

Kram M

5 kommentarer:

 1. Det är jättefint med rullar i en korg. Jag har några här hemma med, men tyvärr så har vår kattunge kommit på att de är jätterolig att leka med så en dag efter jobbet kom jag hem till en stor pappershög. FÅr börja om igen när han blivit större

  Kram Teres

  SvaraRadera
 2. Hej! Vilken snygg zinkhink. Nåt liknande är jag ute efter för de är så fint att förvara presentpapper i. Precis som du tänker göra. Får man fråga var du hittat denna fina detalj? :)

  Hoppas allt är bra. Har också fullt upp och en massa jag vill visa, men man vill ju liksom att bilderna ska bli bra också innan man lägger ut dem.

  Kram Josefin

  SvaraRadera
 3. oj vilken härlig blogg hamnar på min favoritsida....

  SvaraRadera
 4. Bra idé det där med skrivbordet. Barnen vill ju väldigt ofta vara med där man själv är.

  Trevlig helg!

  SvaraRadera